0 oy
416 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (385 puan) tarafından
16 yaşında evlendim kocamda şuan 20yim kocamda 27 4 senedir anlaşmıyorum az önce kavga ettik üzerime yürüdü annemin amcanın oğlunun düğünü  var onun yakın arkadisyla aynı tarihte annem bir haftadır ariyo getirmicem kınaya diyo düğüne gelcem  beni kınaya gotur sende arkadadasinkine git diyorum yok diyo  kendisi istediği yere gidiyo benide goturmuyo evin reisi benim diyo sen hiçbişey diyemessin diyo az önceki kavgada *** kurusu bir sürü küfür her kavgada üslubu bu sekilde bıktım ben napcam ya hep millet neder diye katlandim yeter en ufak sevgi kalmadı ona karşı içimde suanda ağlayarak yazıyorum bunları 4 aylık hamileyim 3 buçuk yaşında oğlum ben küçük yaşta evlendim bunlara katlanmak icinmi napim ben beni hiçbirşeye saymiyo ya gezmeye gidiyo kadınlarla sevmiyorum gitmeyi diyo 

9 Cevaplar

0 oy
(3,454 puan) tarafından
Elalem ne der cümlesi ülkemizde kadınlar için gerçekten büyük bir yara kuzum keşke o yaşta evlenmeseydin eşinde oyleyse neden 2. Çocuğu yaptın sana yazık kimseye değil 
-Reklam-
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Elalemi bi unut once ve gerkeni yap.. 

Ger çocuk mutlu anneyi hakeder..
0 oy
tarafından
Kendi isteğinle mi 16 yaşında evlendin eğer ailen arkandaysa bir daha olmucağına inanıyorsan hiç düşünme topla eşyalarını ailene git 
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Erken ewlenmek gerçekten zor.... Elalem kendine baksın sen düşünme onlari
0 oy
(714 puan) tarafından
Bazı anaların aslan parçası oğlum kral oldum paşam diyerek bu hale getiriyor erkekleri çok yanlış evin reisi benim ne lan şuna bak
0 oy
tarafından
Şunu unutma elalem içerisinde senin nefes almandan bile rahatsız olanlar var elalem ne der diye hayatını mahvetmek mi yapmamalisin
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Erken evlenmekle bi alası yok

Olgun yaşta evlenenlerin de başına bunlar gelebiliyo

Karaktersiz kocaya düşmeye gör
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Kadınla gezmeyi sevmiyor ne diye evlendi temizliği yemeği yapılsın diye mi anası yapaydida seni bu duruma getirmeyeydi ahh kuzum ya çok üzüldüm senin adına 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 858 göst.
0 oy
4 cevap 399 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 826 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,583 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 713 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Reyyreyyy (165 puan) tarafından soruldu