Benimki biliyor ben bazen komik soru gorunce esimede diyorum.boyle sormuslar diye. Gebeyken biyerim agridimi gebelik sitesine sorsana normalmiymis derdi. Simdi bebegimizle ilgili bise olunca siteye sor bi der adam alisti. Ama hic acip bakmaz. Bazen yatakta uğraşırım birak artik yat der okadar
Biliyor evet ama eline alıp bakmaz, sadece şakasına hackliycem o platformu bir gün diyor
Benimki normalde herşeye takar sosyal medya hesaplarından herhangi Bi sayfaya beğeni veya yorum yaptırmaz ama bu uygulamaya hiç bişe demiyor valla sonuçta herkes kadın neden desin ki ( KADIN DİMİ HERKES)
Biliyo tabikide editör olduğumuda biliyo dalga geciyo evde Editörüm diye sesleniyo
Benim esimde biliyo hemen sorun oldugunda falan progrmama yaz bakalm ne dicekler diyo bazende kavga ettigimizde kesin bunuda yazmissindir sen bana kızmıslardır diyo
Benim eşimde biliyo aynı oda bişey olsa hemen ilk söylediği şey kızlara sordun mu ne diyorlar
Burayi bilmiyor tabi o biri bolmleri biloy inada diyoki doğurdun artiq silsene ne giriyosun
1,487,291 soru
24,313,956 cevap
344,908 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın