0 oy
523 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Can kurtaricam diye can alıyor lar :angry:     

Sol şeritten sollama giden arabanın dinine kadar  yaklaştı   üst üste korna yaptı sirenleri açtı     sollamak için çıktığı kamyonun önüne girdi ve kamyon arabayı biçti  :'(   olan günahsız  evlada oldu yaşarsa ne mutlu   

Neden böyle yaparlar anlamam ki 

9 Cevaplar

+2 oy
(1,666 puan) tarafından
Ambülans değilde yol vermeyenler,o güvenlik seritkerini dolduran suçludur  .
tarafından
Emniyet şeridimde değildi
(1,666 puan) tarafından
Işte oranın boş olmasingerek ki böyle durumlarda arabalar oraya geçebilsin veya ambulans ordan geçebilsin. Yazık çok üzüldüm
(4,687 puan) tarafından
Ben yazacaktım sen yazmışsın +++
tarafından
Cnm 1 kendi yolunu kullanmadı  
2 yan yoldan çıktı
3 sirenleri açık değildi  benim önümden geçti  
4 sol şerit ve sağ  araçların emniyet şeridi  ambulansındır kendi yolu bom boş dururken araçların içine girmesine ne gerek vardı
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
 Allah  kazami oldu 
tarafından
Evet cnm
(7,617 puan) tarafından
Rabbim yardımcı olsun inşallah bişey yoktur
tarafından
Arkadaki çocuğun durumu ağır dı cnm
0 oy
(3,729 puan) tarafından
Ambulans değil şoförler kurallara uysa böyle olmaz sirenler açıkken yol verilmeli 
tarafından
Yan yoldan çıktı adam  sollama yaparken nerden bilsin ambulans gelecek
(3,729 puan) tarafından
Orasını bilemem siren sesi duyduğunda tetikte olmalı acaba nerde diye
0 oy
(8,263 puan) tarafından
Ambulans olunca sol şerit ambulansindir ve araçlar yavaslayip usulca sağ serite gecmeleri lazim 
tarafından
Yan yoldan çıktı  ambulans bı anda cnm
(8,263 puan) tarafından
Sonradan siren açtı demişsin böyle yapmasi yasak aslında kardeşim att ve hasta yoksa siren açılamaz demisti
0 oy
tarafından
Arabada çocuk varmıydı :(
tarafından
Olan çocuğa oldu cnm durumu ağır dı
0 oy
tarafından
Ambulansın geldiği belli oluyo zaten yolu başta açmaları lazımdı aslında ama yine de ambulans şoförünün yaptığı baskı adamı kazaya sürüklemiş yaızk olmuş 
tarafından
Cnm  siren sesi yoktu  yan yoldan çıktı   ve yol alabilmek için siren açtı    yoldan çıktığını gördüm   ama sirenleri yoktu Eminim
0 oy
(669 puan) tarafından
Çocuğa üzüldüm ama ambulansın suçu yok bence siren sesini duyuyosalar yolu acmaları lazımdı
tarafından
Cnm ambulansı gördüm yan yoldan çıktı ve sirenleri açık değildi
0 oy
(5,941 puan) tarafından
İnsanlar  siren  sesi  duyduğunda  yol  vermiyor verse  böyle  olmaz kurallara  hiç  uymuyorlar  biz ambulans  gelince  ya başka  yola  gireriz yada  hemen  kenara  çekeriz  ama bunu  3 4 kişi  anca  yaptığı  için  maalesef  böyle  oluyor 
tarafından
Cnm ambulans yan yoldan çıktı ve sirenleri açık değildi  benim önümden geçti  Kendi emniyet şeridi ambulans yolu var   istese oradan giderdi
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Sol şerit ambulans için o an zati o tarafa geçmemek lazım siren calisiyor üstelik suç bu durumda kamyon şoförüne kesilri umarım bişey yoktur 
tarafından
Çocuğun durumu ağır dı cnm   Kendi özel ambulans yolu var ve yan yoldan çıktı sirenleri açık değildi  adamın dibinde siren açtı
(16,792 puan) tarafından
Ne olursa olsun suç adama yazılacak çocuk iyileşir insaLalah olan ona oldu

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,109 göst.
+1 oy
3 cevap 273 göst.
5 Eylül 2025 Diğer kategorisinde eLYemCe (1,615 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 691 göst.
12 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Keklik (1,230 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 1,116 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (292 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,888 soru

24,189,743 cevap

336,839 kullanıcı

...