0 oy
641 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından
Hanımlar mrb eşimle evlenince ailesi kapanmami istediler kapandım dugunumde tesettür gelinlik giyindim ama düğünüme biraz açık kızlar gelmişti 3 yıl önce olmuştu bende onlarda açık ama dedim yine geliştirdiler eşimin işi nedeniyle başka şehre geldik orda acildim eşim saygı duyuyor şimdi düğünümüz var oraya gidicez eşim kapalı geliceksin dimi diyor ama ben açık gitmek istiyorum kendimi kendim olarak hissetmiyorum bi evlâdım var okadarda açık giyinmicem bi tunik bi pantol sizce onlara soyliyimmi bunu yani kapaninca sanki ben ben değilim sanki baskabiriyim

22 Cevaplar

0 oy
(534 puan) tarafından
Tatlım zorla oldu diye bişey yok kafana silah tutup da kapanacaksın denemişlerdir heralde.  Tamam kapandın kabul etmedi için almadı açıldın problem yok burda ama düğüne kapalı gitmek nedir ya böyle bi kafa olamaz. Eşine söyle akşam geldiğinde mesajla olmaz bu işler ben açıldım senin de rızanla şimdi ben oraya kapalı gittiğimde ne farkedicek de zaten açığım Allah katında elalem için kapanıp açılamam ben ya bu ne saçma bi durum  
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende bekarken acıktım evlendim ailesi sağolsun kapandım ama kendimi iyi hissetmedim kendim gibi olmadm 15 gün oldu açıldım şimdi kaynanamla altli ustlu eltiyle onlad memlekette daha gelmediler gelince şimdi bir sürü tantana yapcaklar kınayacaklar beni laf soyleyecekler dedikodumu yapacaklar ama umursamyorum ya umursamyorum  çünkü gerçekten tesettür güzel bisey yapabilene ama ben yapamadm kendim gibi olamadm hissedemedim zorla hep zorla zorla yani eşim annemler herkez karşı çıktı ben açılmak istyorum dediğimde hemen dinlemeden hayır olmaz dedikleri zaman benim daha çok yapasm geldi hayatma saygı duyacaklar bende insanım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 143 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 308 göst.
5 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 237 göst.
5 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 374 göst.