0 oy
329 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Okullar açılacak bir kızım üniversite ye gidecek diğeri lgsye hazırlanacak biri birinci sınıfa baslicak birde 4 aylık bebiş var nereye koşan nerelere yetiseyim düşündükçe stres oluyorum

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay çok zor bi dönem abla Allah yardımcın olsun gerçi büyükler küçüklere yardım eder çünkü ben öyleydim kardeşimin okuluyla hep ben ilgilendim kayıt işleri tercihi sınavı vs vs
-Reklam-
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canm
0 oy
tarafından
Allah yardımcınız olsun büyükler kazansın kucukkeri idare etmek kolay :))
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Stres yapma canım sen arkalarinda ol senin cocuklarin da senin arkanda olduğunu gördük çe emin ol herseyin ilk başta kendileri için ve sonra da senin için en iyisini yapicaktir 
0 oy
tarafından
Benimde oğlum 2. Sınıfa başlayacak diğer bebeğim 4 aylık ufak, tefek sağlık problemlerimiz var onların peşine koşuyorum düşününce ruhum daralıyor
0 oy
(1,015 puan) tarafından
En zoruda 1.sınıf tabıkı.

Benımde bırı 11. Sınıf dıgerı 6. Sınıf dıgerı 3. Sınıf bıde 4 aylık benımde. Allah yardım etsın. 
0 oy
(194 puan) tarafından
Bunda sıkıntı yapacak bişey yok ablacım ya 2 di kendini kurtarmış birinci sınıf biraz zor oda ablaları yardım eder sizi zorlayacak küçük bebeğiniz rahat olun biraz benimde birisi kreşte birisi doğacak bakalım hayırlar versin rabbim 
0 oy
tarafından
Oy valla ben bir taneyle baş edemiyorum bazen Allah kolaylık versin 
0 oy
tarafından
Büyükler neyse de küçükler senin için aşırı zor ikisi de aşırı ilgi beklediği zamanları Allah kolaylık versin 
tarafından
Allah razı olsun hepinizden güzel yorumlarınız için

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 296 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 370 göst.
0 oy
2 cevap 179 göst.
0 oy
4 cevap 114 göst.