0 oy
509 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (192 puan) tarafından
Kızlar altınlar şuan kaynanada. Kısmetse alıp kasaya atacagım.Eşim kendi adına at hepsini diyor. Bende öyle yapayım diyorum. Eşim insanlara hayır diyemez. Biri şu kadar borç ver derse verir.Senden gizli birşey yapmam diyor. Ama ben eşim gibi degilim. İnsanlara hayır diyebiliyorum. Bi de eşim her detayı ailesine anlatıyor. Ben üzerine ekleme yapacagım. Benim ne kadar altınım olacak falan bilsinler istemiyorum. Sizce kendi adıma mı atayım. Ortak atınca sorun çıkar gibi hissediyorum. Çünkü sürekli eşime kardeşi ve arkadaşları yok arabayı degiştir, yok iş kur gibi akıl veriyorlar.Benden gizli harcarsa kötü olur 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eşin zaten kendi adına at demis neyi düşünüyorsun ki anlamadım 
(192 puan) tarafından
Kendı adıma atarsam aklında soru isaretı olur mu acaba.
tarafından
Neden olsun o istemiş zaten
-Reklam-
0 oy
(469 puan) tarafından
Tabiki kendi adına at kimse bilmesin nerde ne kadarınız var benim eşimde söyler hep bn kızarım kimse bilmesin diye ama ağzından alır öğrenirler öyle de bereketi kalmiyo en iyisi kendi üstüne yapman eşine de söyleme bilgi verme ki oda başkalarına bilgi veremesin
(192 puan) tarafından
En iyisi canım.Ya her haltı anlatıyor.Onlar yakınımızmıs. Olsun bılsınler istemiyorum rahatsız oluyorum. Eşime de agzından bakla ıslanmıyor, söylemıycem sana dıycem.
(469 puan) tarafından
Ona da söyleme bilmesin nerde ne kadarin var
(192 puan) tarafından
Yok yok söylemıycem. Hatta dıycem kı. Sen bu kafayla gıdersen nefes aldığımı söylemıycem sana. Yetıstırıyor hemen
0 oy
tarafından
Eşimde demiş kendi adına aç diye. Sende aç canım 
0 oy
(592 puan) tarafından
Kesinlikle kendi adına ortak olan şeyden hayır gelmez ..ekleme yapacağın zamanda kimseye hesap vermesin senin malın bilmesinler bnce
(192 puan) tarafından
Eşim söylüyor ki. Ne var ne yok.Ama kasaya atayım. Tembıh edecegım. Bır Allahın kuluna söyle sana hıcbırsey anlatmayacagım dıye
(592 puan) tarafından
Bnce ailesine söyler diye düşünüyorum ..
(192 puan) tarafından
Söylemez mi. Maaş zamanı, giren cıkanı. Annesı hesap yapıyor. Sizde para kalıyor yok bizde kalmıyor. Ben 5kılo sekerı 1 ayda bitirmıyorum.
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Bizdede tam tersi ben hayır diyemem o yüzden eşime yolluyorum isteyeni halbuki altınlar bendeydi kasaya koydurdum patronuma şimdide doğum yapıcam işten ayrıldım araba aldım oda benim üzerime bankada parada benim üzerime ama kartlar eşimde eşim kendi dedi allah korusun rabbim baßımdan eksik etmesin ama bana birşey olsa iki kardeşi var pay isterler diye sizinkiler istemez diye benim üzerime yaptı her şeyi kim tutumluysa onda kalmalı bence kendi üzerine yap
(192 puan) tarafından
Eşim verir, kıyamaz benden gizli verir. En ıyısı bende kalması. Ben daha tutumluyum
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Kendi adına at bence kimseye güvenme 
0 oy
(59 puan) tarafından
Onlr senin mihrin tabi ki kendi adına at
(192 puan) tarafından
Ama ben mihir olarak baska altın istedim. Eşim altınlar senın dıyor ama. Evet kendı adıma atcam
(59 puan) tarafından
Demek ben ucuza gelmişim sjsjsjs bana takılan altın mihir sayıldı gerçi bi seyde takılmadı sayılır :D :D
0 oy
tarafından
Bizimkiler benim adıma canım sorun yoktu ama öyle istedi eşim madem eşini rhaat birakmicaklar kendi adına atman en iyisi
(192 puan) tarafından
Canım sürekli kafasına gırıyor lar. Bu da altınlara güveniyor. En ıyısı bende kalsın
tarafından
Bence de kendi adına ar ileri de kötü olmaktansa boşver şimdi at
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Bu erkekler niye böyle:) bnm esimde birikimimizi söyler hep baskalarina. Yakın arkadaşlara ailesine benim aileme bile söylüyor 2 yilda su kdar biriktrdk falan diye. Ama ben söylemesini istemiyorm. Kendi altn hesabm var. Ben arkadaşlarıma soylemedm. Laf arasında bnm arkadaşlarıma söylüyor leylanin kendi altin hesabı var diye:) huy mudur nedir bilmem
(192 puan) tarafından
Aynen ya nefes aldıgını dahi anlatıyor, sinir oluyorum. Kasaya atayım. Ne kadarımız var asla söylemeyecegim. Evin sırrı o. Çeneni tutabıldıgın zaman söylerım dıycem
(1,279 puan) tarafından
En mantiklisi bence. Ortak birikimimizi onun hesabına attgmiza pişmanım ben;) siz kendi adiniza acip birikim yapin, kadınlar her zaman daha iyidr bu konuda
0 oy
(123 puan) tarafından
Bizim ortak ama eşim bir kere el sürmedi. 
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Biz balayına giderken bile yanımızda götürdük kimseye bırakmadık. Sonra da bankaya koyduk benim adıma
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Bana takildiysa sadece eşimle ben biliriz başkasının bilmesine gerek yok 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,037 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 180 göst.
+3 oy
10 cevap 223 göst.
0 oy
6 cevap 224 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 2801 (861 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,433 soru

24,111,102 cevap

332,968 kullanıcı

...