0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (906 puan) tarafından
Kizlar öyle olan varmı  tedavisi nedir yada

7 Cevaplar

+1 oy
(1,129 puan) tarafından

Bu cnm       v

image

(906 puan) tarafından
Özle gittim bu tek başına anlam ifade etmiyor kreatinin fln bi kaç değerim de yükselmesi lazimmis
-Reklam-
0 oy
(362 puan) tarafından
canim bende olmustu ve kan sulandirici kullaniyordum dr unun vermesi lazim
(906 puan) tarafından
Hapı da mi var bende bugün öğrendim hastanedeyim  muayeneyi red ettim diye ortada kaldım oyle
(362 puan) tarafından
canim tedaviyi red etme cünku kan pihtilasmasi sonucu bebek beslenemiyor dr bna oyle demisti. evet onun hapida var igneside durumuna gore dr hangisini uygun gorurse kullan bence bebegini riske atma derim
(906 puan) tarafından
Sonra vaz geçtim dedim dr yok öyle bisi dedi bakmadı bidaha
(362 puan) tarafından
hmm
en iyisi baska dr a da görün cunku bu durum cok önemli
(906 puan) tarafından
Ama fibrojen dr kan pıhtılaşması değil dedi her gebelikte yükselen bir değer dedi
0 oy
(1,129 puan) tarafından
Tedaviyi red etme canım kabul et , kanın çok koyu demek normal insana göre normal insanda bı yeri kanadiginda en fazla 100sn de durması gerek diye biliyorum senin ki daha hızlı donuyu ama köyü oyuzden sulandırıcı ilaç kullanmam gerek doktorun seni takip etmeli tedavi olmazsa pıhtı atar kalp kalbi zorlar kan canım geçmiş olsun 
(906 puan) tarafından
Ama fibrojen dr kan pıhtılaşması değil dedi her gebelikte yükselen bir değer dedi
(1,129 puan) tarafından
Bak cnm foto aticam şimdi postunun altına oku
(906 puan) tarafından
Tamam
0 oy
(534 puan) tarafından
Canım muayeneyi reddettim diye ortada kaldım öyle yazmışsın da ne bekliyodun ki doktorların ayaklarına kapanıp yapma demesini mi anlamadım 
0 oy
tarafından
Ne akla hizmet tedaviyi reddediyorsun sorabilirmiyim ?? Sen doçentmisin doktordan dahami iyi bileceksin ?? 16. Haftada kan sulandirici igne verdi bana doktor kilomdan dolayı pıhtılaşma olmasın diye doğuma kadar kullanicam . Bide ortada kaldım demişsin . Hemen gidip başka.bi doktordan randevu al hangi ilacı hangi tedaviyi uguuluyorsa kabul et . Pıhtılaşma büyük bir problem farkında değilsin galiba 
(906 puan) tarafından
tarafından
Farketmez her riski goz önünde bulunduruyorlar benim daha önce düşüğüm yok ilk bebegim kan pıhtılaşmamda yok ama kilomdan dolsyi olmasın diye her ihtimale karşı iğne verdi bana kullanıyorum doğuma kadarda kullanicam . Ben doktordan daha iyi bilemem degilmi bu senin içinde geçerli
0 oy
tarafından
Kan sulandırıcı iğne verirler göbekten yapman için. 
(906 puan) tarafından
tarafından
O zaman coraspin verir herhalde fibrojen ne demek bilmiyorum
0 oy
tarafından
Lan sulandırıcı çok mühim ben bundan önce 2 bebeğimi karnındayken kaybettim bu yüzden doktor 1 gün beklememek gerekiyor hamile olduğunu ögrendigin  gün başlayacağız dedi ki öyle de oldu yoksa Allah korusun bu bebeğimi de kaybede bilirdim. Şimdi çok şükür 38 haftalık olduk çok şey borçluyum bu iğnelere ve doktorlara
(906 puan) tarafından
tarafından
Ama bilemeyiz ki doktorun verdiği tedaviyi uygula muhakkak o doktora güvenmiyorsan başka doktora git. Ama muhakkak tedavi ol yoksa Allah esirgesin bebeğini kaybedersin

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 404 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Muhat20 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 64 göst.
1 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Azrainci (227 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 139 göst.
22 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 377 göst.
26 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylulmasallll (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,066 soru

24,038,956 cevap

329,046 kullanıcı

...