0 oy
552 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
Kızlar yarın oğlum 1. sınıfa başlıyor ve 53 günlük bebeğim var gündüzleri pek uyumuyor huysuzluğu oluyor var mı benim gibi küçük bebeği olup çocuğu okula başlayan önceden ya da şimdi tecrübeleriniz neler tempolu zor günler beni bekler :)

14 Cevaplar

0 oy
(15,000 puan) tarafından

Aheyyyy bizde gorseydik o günleri hayırlısıyla :D

(54 puan) tarafından
Bende öyle diyordum ama zaman çabuk geçiyor
(15,000 puan) tarafından
İki tane mi var çocuk ? MaşAllah
(54 puan) tarafından
Evet biri 6 buçuk yaşında biri 53 günlük
(15,000 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım okul yakınsa bir sorun olmaz diye düşünüyorum
(54 puan) tarafından
Yakın 10 dakika yürüyoruz bu tempoya da alışırız elbet amin canım sağol
-Reklam-
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Ay aynen ama benim kız 2.5 yaşında :-) seninki küçükmüş Allah kolaylık versin bizde başlıyoruz 1.sınıfa 
(54 puan) tarafından
Amin hepimize :)
0 oy
(15,757 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun diyeyim canım elbet biraz zorlanirsin:)

Ark biliyorum 60 günlüktu oğlu kızını okula götürüyordu başta zorlandı sonra alıştı:)

(54 puan) tarafından
İnşallah bizde alışırız hemen :)
0 oy
(664 puan) tarafından
Benimde aynı durum ama benim kızım 16 aylık olcak seninki çokta küçükmüş Bi bakanın yardım edenin yok mu cnm 
(664 puan) tarafından
İlk 1 2 hafta oğlunu sen götür bebeğini bırak en fazla yarim saat 1 saat sürer sonrada oğlunu götürürler oglunda alışmış olur hem oğlun da küçük değil durumu anlat kardeşin durmuyo ben goturemicem dersen anlar diye düşünüyorum
(54 puan) tarafından
Evet canım olabilir bebeğim gündüz pek uyumuyor huysuz genel anlamda zor olacak 1. sınıf dersleri okuma yazma dönemleri Allah hepimize kolaylık versin :)
(664 puan) tarafından
Ayy çok derin konu bunlar düşündükçe kafayı yicek oluyorum ya benim kızda hiç durmuyo herseye daliyo nasıl ders yapcaz bilmiyorum.
(54 puan) tarafından
Ay hiç sorma senin işinde zor tam hareketli yaramazlık dönemleri seninkinin Allah hepimize kolaylık versin
(664 puan) tarafından
Aynen öyle valla Amin inşallah cnm
0 oy
tarafından
Benımde kızım baslayacak cnm oglum 9 aylık kaynanam bizimle yasıyor ona bırakıp goturcem kızımı olmasaydı alır goturdum zor gelmez bana :) 
(54 puan) tarafından
Amin canım valla ben daha heyecanlıyım bebek bile uyudu ben heyecandan uyuyamadım sanki okula ben gideceğim :)
tarafından
Ayy bende cantasını suyunu hazırladım Pogaca bile yaptım :) kıyafetlerini utuledm saclarını taradım cok heyecanlıyım.. Oglum hıc uyumuyor geceleri dıs cıkarıyo cok yoruluyorm
tarafından
Benm kızım okuma yazma biliyor bı sorun olurmu dıye dusunuyorum ogretmen ne derki. Ogretmenıne mektup yazmıs verıcem dedı bende Baska gun verırsın dedım gecıstrdm
(54 puan) tarafından
Valla ne güzel senin için en azından okuma yazma öğretme durumun olmaz sıkıntı olur mu bilmiyorum ama kızın derste sıkılabilir harfleri öğretirken bildiği için :) maşaallah
tarafından
Masallah cnm kendi cok hevesli sıkılabilir dogru soyluyorsun. Toplama cıkarma ıslemlerınıde yapıyor. Cok güzel resimde cızıyor. Bız illa ogretme cabasına girmedik kendi ogrendı :)
0 oy
(1,389 puan) tarafından

Bnce çok rahat olmalisin cnm sen 53 gunluk bebegin bi zarari olmaz ki karnini doyur uyut 

Benim oglumda anaokuluna baslicak persembe gunu 10 aylikta oglum var 1 dakika oturmuyo vallahi abartmiyorun 1 dakika oturmaz mi bir cocuk yaa oturmuyor bacim 

Herseye dokunmak almak istiyor ben napicam nasil bas edicem bilmiyorumm:ermm:

(54 puan) tarafından
53 günlük ama beni çok zorluyor gündüz doğru düzgün uykusu yok kucak istiyor gazı var 1. sınıf dersleri yoğun olur okuma yazma dönemleri Allah hepimize kolaylık versin canım :)
(1,389 puan) tarafından
Amin amin cnm
0 oy
(3,270 puan) tarafından

Benim de oğlum 1.sinifa baslicak diğeri 18 aylık evimde baya  yokuş arabasını alsam hergun 2defa o yokuş beni mahveder almasam sağa sola kaçıyor nasıl tutayım birde maşallahı var kilosu yerinde durmayinca kucağıma alayım desem tasiyamiyorum ödev zamanını zaten düşünemiyorum kalemleri defterleri karıştırmak istiyor işimiz zor Allah yardımcimiz olsun ama sen daha avantajlı sin bence en azından götürürken kaçmaz çocuğun eşyalarını karıştırmaz:D

(54 puan) tarafından
Hehe valla öyle sen anlatırken ben yoruldum :) zaten en zoru 1. sınıf okula alışması anneden ayrılma okuma yazma dönemleri Allah hepimize kolaylık versin :)
(3,270 puan) tarafından
Evt ya çok zor bizi neler bekliyor bakalm :))
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Hic dme benim oglanda anasinifi olcak 2 yasinda kucugum mecbur yanimda gotrcem gurbtte kime birakayim insllh cok sorun cikarma velet hemen alisirda 
(54 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
ben büyük kızımı kuran kursuna vermiştim küçüğüm 2 aylıktı kanguruyla gidip geliyorduk..şimdi 1.sınıfa başlayacak küçüğüm 2 yaşında inşallah sorun çıkarmaz bana
(54 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Biraz zor oluyor canım hergün bebeği kendinle okula götür getir ama zamanla alisiyirsun kendimle okula götürdüğum bebeğim yarın 1.sınıfa başlıyor teyzesi zaman çabuk geciyor 
(54 puan) tarafından
Maşaallah Allah bağışlasın canım evet zaman çok hızlı
0 oy
(1,929 puan) tarafından

Ben bennn 5 aylik benim kide uyum haftasi anneden gelcek dediler ana okulu oldugu icin yarin gidecem bebeyle de nasi olacak bilmem benimkide huysuz uyumaz hic bide dis cikarcak daha da huysuzlandi sitrese girdim :D

(54 puan) tarafından
Vay vay Allah kolaylık versin bize güç kuvvet versin :)
0 oy
(399 puan) tarafından
Benim kizimda yafin 1 ci sinifa baslicak insallah 1 buvuk yasinda kardesi var onunla birlikrs gidip gelicez artik:)
(54 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım :)
0 oy
tarafından

bende hamileyim dogum sonrasida devam getir gotur nobetler vsler :D durmak yok yola devam bacim

(54 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım :)
tarafından
amin cumlemize
0 oy
(923 puan) tarafından
Yarın benimde kzim başlıyor beslenme koydunmu yarın ders görürler mi acaba ben koydum ne olur ne olmaz diye 2-4 yaşında çocuklarım var onlarla birlikte okul çıkışına kadar orda bekliycem canım iyice alışına kadar
(54 puan) tarafından
Ders olmaz da tanışma oyun olur canım bende beslenme koydum Allah kolaylık versin sana da

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 186 göst.
+1 oy
7 cevap 201 göst.
12 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (575 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 500 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Dolunay65 (1,302 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 239 göst.
13 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,433 soru

24,111,102 cevap

332,968 kullanıcı

...