0 oy
661 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 1 yaşında ben büyüttüm tek başıma kaynanam benim görümcemin çocuklarına bakıyor benim çocuğuma hiç yardımcı olmadı zaten görümcem ve kaynanam ne kötülükler yaptılar bana anlatsam bitiremem annem desen oda yardımcı olmadı kocam desen zaten destek değil tam bir köstek eve dama girmiyo az önce duşa giricektim bana diyor çocuğu emzir uyut öyle gir böyle bir şey  olabilir mi bütün gün ben ilgileniyorum zoruna gidiyor ilgilenmek kıyafetlerini çıkarır yere atar bardağını bile tezgaha koymaz eve girmez gezmekten vakit eve kalmıyor ben birşey dediğim zamanda bağırıp çağırıp üste çıkar günümüzü zehir eder kimsem yok evladimdan başka evladıma tabikide bakicam bundan gocunmuyorum ben ama zoruma gidiyor ben mecburmuşum gibi davranması bir kez babamgile küs gittim ailemede etmediği koymuyor mecbur geri dönüyorum çok bunaldım kızlar kimseye anlatamıyorum  ben çok yoruldum bunalimdayim ne kocamdan yüzüm gülüyor ne ailemden ne de onun ailesinden sürekli bana küfür hakaret aşağılama bıktım ben ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı siz olsanız ne yapardınız 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bu kadınlar neden sürekli acı çeken taraf oluyor ya. Hakarete uğrayan, dışlanan ve sürekli fedakarlık yapan. Gerçekten okudukça içimde öyle bir öfke birikiyor ki. Allah yardımcın olsun canım senin de, öncelikle ailene sonra da diğer pisliklere merhamet versib
(35 puan) tarafından
Ailemde aynı canım sahip çıkmazlar aman bir zarar verse eşim beni mafederler gözüme bakarlar git der gibi kocamın ailesi düşman zaten dedikocular hasetler eşimde çok geçimsiz uyumsuz lanet birisi ya evladım olmasa bilmiyorum ayrılırsan ölürsün der kaynanamgil kocam böyle insanlar çok mutsuzum kardeşim çok
tarafından
İnsanın arkasında ailesi olmayınca karşısındakiler de insanlıktan nasibini almamışsa böyle oluyor işte
(35 puan) tarafından
Evet kardesim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun bacım Allah kocanı aileni ailesini ıslah etsin inşallah:(

(35 puan) tarafından
:( inşallah kardeşim sağol hiç sanmiyorum ama
0 oy
(446 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim cok zor boyle anlayişsiz biri ile gecinmek 
(35 puan) tarafından
Çok zor canım evi afedersin şey götürüyor der birde kızınca bana eve gel dediğimde bebek zaten bırakmıyor elimden geldiğince yapıyorum bu kadar insafsız kirlisini sepete bile atmaz
(446 puan) tarafından
Babasi degil mi sen tek basina yapmadin bu cocugu bakmak zorunda bakmiyosa da kalksin kendisi yapsin benimde 1 aylik bebem var esim hafta sonu ilgilenmezse hic bisey yapamam ki aaa allah merhamet versin sana da sabirlar diliyorum canim biz kadinlar bu dunya ya cefa cekmeye gelmişiz ne diyim
(35 puan) tarafından
Evet canım gercekten benim evladim ben ölene kadar bakarim ama insanın zoruna gidiyor daha o halde gene elimden geldigince toplarım çamasir yıkarım asarım katlar koyarım Yemekde olur o halde yani yaranamam keşke hiç evlenmeseydim
(446 puan) tarafından
Ah canim benim allaha sığın başka kimsemiz yok herşeyde bi hayir var evladin buyusun o seni hic birakmaz kimselere ezdirmez gecicek bu gunler elbet bu da senin sinavin
0 oy
tarafından
Çok üzüldüm kuzum rabbim sana sabır versin inşallah kocan olacak adama da akıl fikir versin, insan koşarak atmaz mı kendini evine çocuğunun karısının yanına bol bol dua et inşallah düzelir esin 
(35 puan) tarafından
Canım biz o gidince mutlu oluyoruz geldiği zaman bize zehir ediyor bebeğimle bağırıp cigiriyor benimde çok damarıma basıyor ağlatıyor beni ben ağlayıp bağırınca ban deli diyor timarhaneye yat diyor ama o dereceye getiriyor küfürler hakaretler bagirmalar eve girmiyo arkadaşlar daha önem li yemek içmek gezmek bir bardagini bile tezgaha koymaz kimseyle dertlesemiyorum burda dertleşmek çok iyi geliyor :(
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun çok zor bir durum herkesin imtihanı farklı eşinle güzelce konuşsan bize anlattığın gibi çok yorulduğunu hayat müşterek desen belki yardımcı olur hayırlı geceler... 
(35 puan) tarafından
Demezmiyim üste çıkar anlamaz canım eve gir gel başımızda ol demem bile ona o kadar sinir bozucu geliyor ki bebeğe iki dakika bak demem bile onu delirtmeye yetiyor sanki ben mecburmuşum gibi ev işine bebeğe bakmaya öyle davranıyor bacım :(
(1,664 puan) tarafından
Dua edicem canım Rabbim yardımcın olsun Allah ıslah eylesin...
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım . Başta ailenin destek olmasi lazım onlarda o yoksa eşin dede yokmuş onu. Ailesi zaten fırsat kollayıp durur . Walla ne diyim hani derler ya iki ucu b*klu değnek diye nereye elini atsan elinde kalır. Rabbim yüzünü güldürsun inşallah içine bı ferahlık gelsin evladın için ayakta durmak zorundasın
(35 puan) tarafından
Allah razı olsun bacım o kadar iyi geldiki bu yorumlar birde inan ki ağladım Allah razı olsun ben evladım için yaşıyorum kızım için ben böyle bir anne olmuycam canım böyle viddansizlarin eline düşmemesi için elimden geleni yapicam:(
0 oy
(1,389 puan) tarafından

İnsan kaynananin gorumcenin yaptigini bi nebze olsada goz ardi ediyor ama eş anne baba da aynisini yaptimi cok agir geliyor be:'(

Cok uzuldum senin icin kardesim cevrendeki herkese vicdan merhamet versi. Yuce Mevlam

(35 puan) tarafından
İnsalah kardesim Allah razı olsun aynen öyle yuvamı yıkmaya bile kalktılar oğullarının derdini yandım ayrılırsan öldürür bizimkinler dediler erkekdir dediler kadın susar dediler annem gil de aynı hele kocam beş dakika bak desem zoruna gider eve gel demem zoruna gider beni bagirtasiya kadar uğraşır sonra deli der timarhaneye yatiralim seni der
0 oy
(64 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım Rabbim ferahlık versin inşallah
(35 puan) tarafından
İnsalah canım Allah razı olsun
0 oy
(15,388 puan) tarafından
Rabbım çevrendekilere merhamet versin inşaallah 
0 oy
(736 puan) tarafından
Hakkını ara sustukça tepene çıkarlar 
0 oy