0 oy
757 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kaynanamlarla bir otuyoruz bı haftadır eşimle aram çok kötüydü bugün konuştuk düzeldi ama nedense kızlar ne zaman eşimle iyi olsam kaynanam bı tavır yapıyor böyle rengini kötü yapıyor tirip yapıyor eşimde  çok anneci ne yapcam artık bıktım neden böyle davranıyor nasıl olcak bıktım 

8 Cevaplar

0 oy
(66 puan) tarafından
Oğlunu kıskanıyor bitane de bende var büyük or*sbu :D
tarafından
Ne yapcam artık nasıl davrancam eşim sen böyle yapıyorsun diye ama yemi. Ederim hiç bişey yapmamisim zaten eşimle aram kötüydü yeni düzeldi bu günde böyle yapıyor
(66 puan) tarafından
Umursamicaksın bitanem kocan laf anlamaz benimki yani anlamıyor Ne desem anasının götünü yıkıyor anca
tarafından
Şimdi aynı evde olmasaydım  gene  ne yapıyorsa yapsaydı bıktım artık bu kadında böyle rengine. Bı baksan
-Reklam-
0 oy
(607 puan) tarafından
Oğlunu senden kıskanıyor neden olacak. Hepsi böyle. Eşinle kötü olunca canına minnet tabi .
tarafından
Neden ama bugün öncede ağlıyordu evimde huzur yok diye simdi Eşimle iyiyim bu kadın böyle yapıyor
(607 puan) tarafından
Canım diyorum ya kıskanıyor. Kiskanmasa yapmaz öyle. Normal bir anne evladinin mutluluğunu ister kiskanmaz tavır almaz. Ama bizim Kaynanalar tam adı gibiler.
tarafından
Allah'tan bulsun yeni eşimle aram az iyi oldu bugünde böyle yapiyor
(607 puan) tarafından
Sen bırak canım takılma , eşinle onun için iyi olacaksan yüzüne guluver. Onun gibi yap. Böyle ömür geçmez zaten
0 oy
tarafından

Vallahi bu kaynana milleti nasıl birşey ya , madem oğlunu gelininden kıskanacaksn ne diye evlendirion.

Benim eşimde bana kızınca, kaynanam ben oğluma kurban olurum delikanlı olmus eşine mi kızıyor masallah annen ölsun diye seviyordu pis cadalozz :angry:

tarafından
Çok bıktım artık bu kadinda
tarafından
Takmamaya çalış elinden geldiğince .
0 oy
(2,179 puan) tarafından
Kiskanc karilar kaynana sevmiorm kotu hepsi
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Birlik oturmayı gerçekten nasıl kabul ediyorsunuz? Bunların olacağı belli degil mi?
0 oy
(3,146 puan) tarafından

E madem oğlunun yuvasını kıskanacaktı niye evlendirdi oğlunu niye aldı seni :ermm:

0 oy
(380 puan) tarafından
Bn de bugun kaynanamla kavga ettim 2.yilin patlamasini yasadik valla biktim bnde allah yardimcimiz.olsum
tarafından
Canm ben kavga etmiyorum bile bı ara konuşmadım eşimle Bosanma derecesine geldim
(380 puan) tarafından
Ay bnde sustum sustum kavga etmedim ama.bugun patladim artik. Oglunu dusunse boyle yapmaz.
tarafından
Aynı evdemi yasiyorsunuz

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 444 göst.
22 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 395 göst.
13 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 270 göst.
24 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu