0 oy
1,585 göst.
Diğer kategorisinde (1,070 puan) tarafından

image

:D Biz ilçede oturuyorduk bekarken oklavadan tutun leğene kadr isterlerdi komsular en güzel zamanlardı şimdi komşuluk yok kimse yan komşusunu tanımıyor. Varmı sizin sizden istenilen ilginç şeyler :)

46 Cevaplar

0 oy
(1,584 puan) tarafından
Valla şimdiki zamanda ne komşu kaldı ne komşuluk işi düşen işine yarayan birbiriyle arkadaş oluyor senin yüzüne gülüp başkasına arkandan konuşuyor kısacası komşum yok aman olmasın da zaten ben kendi içimden olanları tanıyamıyorum yabancı yı nasıl tanıyim 
(1,070 puan) tarafından
Heleki büyük şehirlerde hiç kalmadı insan yan komşusunu tanımıyor o derece. Küçük yerlerde komşuluk güzel arkadaslik güzel güzel olan herşey eskide kaldı gerçi
(1,584 puan) tarafından
Evet öyle özel ve güzel olan hep eskide kaldı Nabalim sağlık olsun da
(1,070 puan) tarafından
Tabiki Allah can sağlığı versin de bu tür şeyler çokta gerekli şeyler değil
-Reklam-
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Benim komşu vileda istemişti hemde bir çok kez :D
(1,070 puan) tarafından
:) bir kere istedikten snra alsaymis ya evine.
(2,136 puan) tarafından
En sonunda ben kendime yeni aldım diğerini ona verdim :D
(1,070 puan) tarafından
:))))) Senle ortak kullanmış zaten . En iyisini yapmışsın mantıklı
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Binadaki kimseyi tanımıyoruz 2 senedir oturuyorum sadece bir abi var yaşlı onu kapıda görünce eşim selan verir o kadar bir gün kapı çaldı adam dedi 100 TL verirmisin eşimde şaşırdı bende bozuk yoktu 200 TL verdi eşim adam 3 gün sonra vericem dedi 2  ay sonra vermişti :D 
tarafından
Bir selam 200 tl shhshdhddhhdhdhdhdh
(3,676 puan) tarafından
Hahahaha yerim seni biz her selaama  200 TL veriyoriz :D
tarafından
O zaman selamunaleykum jsjdjdjdjdjdjjd :D
(3,676 puan) tarafından
Oooo sana 400 :D ahahahahahaha
tarafından
❤️❤️❤️☺️☺️☺️ :D
0 oy
(17,331 puan) tarafından
5 litrelik su şişeleri vardı. Kilerde görmuş onlari istedi. 
(1,070 puan) tarafından
Kış hazırligina lazım olur diye  istemiştir :))
(17,331 puan) tarafından
Süt satacakmiş o yuzden lazimmiş.
0 oy
tarafından
Bir yemek çeşidi yapacaktı 3 malzemesini saydı var mı diye :-D çok tuhafıma gitti
(1,070 puan) tarafından
:) hayır yani malzemen yoksa o yemeği yapma. Bir malzeme eksik olur insan anlarda 3 malzeme gerckten deqisik
tarafından
Zaten afalladım bi an ama pişman oldum.Keşke ben yapıp gönderiyim deseydim:-D
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Geçen ay komşum evine boya badana yapıyormuş bizden boya istemişti çok şaşırmıştım yok abi dediğimde de burada gördüm vardı ne yaptınız ki abla demişti siz eşime söyleyin bunları deyip kapıyı kapatmıştım 
(1,070 puan) tarafından
Kestirmiş gözüne adam :) size güvenerekten girişmiştir o boya badana işine :)
(4,687 puan) tarafından
Çok saçmaydı
0 oy
tarafından
Komşum yok ki :D
(1,070 puan) tarafından
Benimde yok :)
0 oy
tarafından
Şimdiki evimdeki alt komşumla çok samimiyiz limon istemişti bir keresinde karbonat istedi 

Eski evdeki alt komşum da Orkid istemisti en ilginci o galiba 
(1,070 puan) tarafından
Limon normalde Orkid dedqn qibi ilginç :)
0 oy
(3,162 puan) tarafından
Tatile gidiyormuş haşemamı istemisti. Neyseki ben de aynı zamanda memlekete gidiyordum da bahane ettim vermedim. Çok iğrenç iç çamaşırsız giyilen şey bi de.
(1,070 puan) tarafından
:) tatile giden herşeyini alır da gider yani öyle giyim tarzı şeylerde heleki iç giyimse asla verilmez ya
0 oy
(1,310 puan) tarafından
Benim yengem karşı  komşumuzdu  bi kere anneme dediki fritozunu versene ben yeni aldım kullanmaya kıyamıyorum diye en unutmadığım bu ama daha bir sürü şey vardır illallah ettirmişti bize 
(1,070 puan) tarafından
Olup ta kiyamamak ozman ne diye alıyorlar ki. Gerçekten illalah edirtten insan çok ya
0 oy
(2,116 puan) tarafından
İlk aklıma gelen ketçap ve mayonez oldu :) gecenin 12 si ve kapı çaldı 'yenge ketçap mayonez var mı demişti :) :) 
(1,070 puan) tarafından
:) buda ilgincmis. Gece 12 insan kapıyı çalmaya ayıp eder la. Ketçap ve mayonez siz aslaaa:)))))
(2,116 puan) tarafından
Ne diyeceğimi şaşırdım evde de yoktu zaten. Eşim çok sinir oldu bunlar hergün birşey istıyor artık geldiğinde markette var dersin dedi :)
0 oy
tarafından

Benden değilde geçen eltim diyordu sizin oğlanın yürüteci versene nasılsa yürüyor senin oğlan artık demişler :D

(1,070 puan) tarafından
:) ödünç istemiştir para vermiyelim maksad
tarafından
Yok kız ödünç değil normal daimi istemiş cnku şey demiş hani sen bi çocuk daha düşünmüyorsun nasılsa oğlunda yürüyor bize ver demiş
0 oy
tarafından
Bizde hala komşuluk ilişkisi var ekmek biter gece isteriz Salça için büyük legen ne olursa birbirimizden isteriz ama öyle ilginç birsey olmadı hic
(1,070 puan) tarafından
Onlar bizdede oluyordu kız küçük yerlerde bu tarz şeyler istenilecek şeyler zaten
tarafından
İzmirde yiz küçük yer değil ama komşuluk var hala
0 oy
(45,024 puan) tarafından

Orkid :D.       

(1,070 puan) tarafından
Evet çok varmış ped isteyen
0 oy
(268 puan) tarafından
Komsum degilde sitenin guvenlik gorevlisi kendisi icmek icin sütümü istedi
(5,930 puan) tarafından
Bence en ilginçi bu :/
(1,070 puan) tarafından
Bencedeeee..
0 oy
(137 puan) tarafından
Boş dondurma kabi var mi dedi  cok sasirdim 
(1,070 puan) tarafından
Onu sakalama kabı niyetine kullanan oluyor belki ondan istemiştir komşun
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Sınır görevinde idik 7 bayan lojmanda kalıyoruz eşlerimiz dağ da gideli 20gunu geçti hepbirlikte yer içer oturur kalkardik market pazar hastane eczane gitmeyeli bilmem kaç gün oldu ben zaten kızıma hamile idim kontrolden kontrolü ilçeye gidiyorduk yıl 2009 yine bı akşam yemek yedik yaz günü lojmanda halı serdik çimlerde oturuyoruz eşimin 2 görev arkadaşı belirdi kapıda eşleri ayağa kalktı sevinçle tabi eda vardı Aydınlı 10senelik evli 2cocugu var eşini görünce heyecan yaptı hoşgeldiniz dedik falan neyse bunlar evlerine cikicak eda eğildi lenn karılar fazla prezervatif varmı adet yeni bitti kazaya gitmiyim dedi gülmekten kirildik güzel bı ani kaldı bize arkadaş koştu verdi tabi ama bize makara kaldı yıllarca sürdük baloncu eda diye kaldı adı.
(268 puan) tarafından
O ney di yaaa;)
(1,242 puan) tarafından
Bilmemm
(1,070 puan) tarafından
:)))) Gerçekten farklı bir anı olmuş. İlginç ve ötesi
(1,242 puan) tarafından
Aynen öle
0 oy
(2,542 puan) tarafından
Sehpa sehpamı istemişti fazla misafiri gelmiş de 
(1,070 puan) tarafından
O bizde de oluyor du kız öyle kız isteme tarzı kalabalık misafir olunca istenirdi kahve fincanları dahil:))
(2,542 puan) tarafından
Aynen hemen verdim tabi bende :)
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Çocuğum doğdu 20 günlükken eşim.aldatmasini öğrendim süttüm kesildi üstünden 10 gün geçti kizim 1 aylik oldu mahallede kimseyi tanımam merhabaligimda olmaz açıkçası kadın biri geldi yan tarafta gecekonduda oturuyorum gözün aydin çocuğun olmuş dedi elinde de 1 çay bardağı bana bir cay bardağı suttunu sagip verirmisin dedi kadın 45 yaşlarında o an şok oldum oğlumun gözüne koycam demişti bende yoladim geri 
(1,070 puan) tarafından
Aldatılma na çok üzüldüm Allah yardımcın olsun dahada yaşatmasın canım.
Bizde anne sütü göz e deqilde kulak ağrısı için kullanan vardı ya
(1,315 puan) tarafından
Ben bekarken hiç duymadım süttü biseye kullanıldığını evlendim öğrendim o kadın gelmeseydi hiç öğrenmezdim
0 oy
tarafından
Hiç birşey :)
(1,070 puan) tarafından
:) hmmm

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 1,952 göst.
20 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 509 göst.
0 oy