0 oy
1,603 göst.
Diğer kategorisinde (1,071 puan) tarafından

image

:D Biz ilçede oturuyorduk bekarken oklavadan tutun leğene kadr isterlerdi komsular en güzel zamanlardı şimdi komşuluk yok kimse yan komşusunu tanımıyor. Varmı sizin sizden istenilen ilginç şeyler :)

46 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yemek tepsısı istedi
(1,071 puan) tarafından
:) istenmeyen şey kalmamış
-Reklam-
0 oy
(973 puan) tarafından

Kül istemişti gerçekten :D

(1,071 puan) tarafından
Muhtaç kalınıyormus gerckten :)
0 oy
(717 puan) tarafından
Ya bizim kiraci vardi pisti kadin temizlk ypmazdi annemde aşırı titiz ve temiz hastslik derecesinde birgun kadin balkondan bagirmisti elektrk supurgesini verirmisin ynge evimi cekip temizliycm annemde ne diycegini sasirdi supurgeyi bile silen temizleyen insan diyo bizim supurge cekmeli degil nasil cekmeli degil bizimsupurge cekmiyo cekmeli degil kadinda ne diyycegini sasirfi tmm dedi :D:D
(1,071 puan) tarafından
:) elektronik eşya istemeleri de çok olmuş oluyormuş. Annen şimdi o sasrma esnasında makinanın başına gelecekleri gözünün önüne getirmiştir vermemek için de çekmeli deqil :D demiştir
0 oy
(253 puan) tarafından
Benim komşum yemek istedi bildiğiniz öğlenden sonra geldi evde yemek yokmu öğlen evde ekmek yoktu yemek yiyemedim dedi bende sofra hazirladim
(1,071 puan) tarafından
:) Daha neler. Birçok cevaba gerçekten çok sasrdim yemek istemek nedir yaa
(253 puan) tarafından
Valla bende çok şaşırdım affaladim kadının yüzüne baktım acaba dogru mu duydum diye anlamadığını sandı ikinci defa söyledi sonra sokaktan bir arkadaş var söyledim böyle böyle oldu diye onun huyu öyle dedi yani mahalleli alışık ona kadın ordan burdan geçiniyor hep bende oraya yeni taşınmıştım sonra sonra öğrendim
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Çocuğumu istemişti biraz bize gelsin olur mu diye tövbe yarabbim dedim ben daha evine gitmedim çocuğumu tek başına verecekmiş seveceklermiş bitince veririlermiş slsjslsjsjjd 
(1,071 puan) tarafından
Az sevmek için :) tanıdık olsaymissinz yada öyle arakads iyi komşu belki ama hiç gitmedgnz bir yere yollanmaz dedqn qbi. Biz de severdik alırdık komşu bebekleri çocukları sevmek için
(3,148 puan) tarafından
Tanıdık olsa da vermem bacım anneme kaynanama bırakıp gitmedim bir yere ben tatile yanlarına gittiğimizde komşuya filan vermem hele bide bu kötü devirde
(1,071 puan) tarafından
Devir kötü insanlar kötü eskiden olsa tanıdığın birine komşuya felan bırakılirdi biz severdik alırdık yani de bu zamanda insan bırak istemeyi sevmeye korkar oldu

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 1,973 göst.
20 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 512 göst.
0 oy
14 cevap 738 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Tomurcuksss... (986 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,488 göst.

Kategoriler