0 oy
224 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,101 puan) tarafından
Kızlar bugün dolmuşa bindim dolmuşa binenlerinde çoğu birbirini tanıyor köy dolmuşu olduğu için kadının biri baya hastaydı emek yapmışlar bir kaç kişinin covid olduğu ortaya çıkmış ve bu kadında onlarla temaslı 2 gundurde  rahatsizmis o kadar insanla dip dibe ben gene biraz uzagindaydim ama kızım  için korkuyorum böyle şeylerden bunu duymamla  yanımda oturan kadın başımı cama cevirmemle  bi döndüm kızımın elini tutmuş bende çek abla elini çocuk bilmeden ağzına falan götürüyor ortalık hastalık dedim hemen çekti benim anlamadığım neden  insanlar bu kadar rahatlasti sadece kendilerini düşünüyorlar o kadar insanın sağlığı hiçe sayiliyor artik

6 Cevaplar

+2 oy
(163,303 puan) tarafından
ahaa boyle ibneler yuzunden bitmiyo iste hakkima giriyolar hakkim helal degil
-Reklam-
0 oy
(7,482 puan) tarafından
Zaten hep böyle düşüncesiz ler yüzünden bitmiyor canim.
(3,101 puan) tarafından
Yanında 3 4 kişi daha vardı ayakta bulaştıysa onlarada bulaştı yani
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Aşıyı olanlar kendini ölümsüz sandıkları için bu kadar rahatlar bu rahatlığı millete verende sağlık Bakanlığı aşı olun korunun diye hergün slogan atarsa millet kendini çember içinde korunuyor gibi görüyor 
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Ya bı saat çarşıya çıkım dedim bugün herkes maskesiz bide iki kişinin muhabbetini duydum ölmekten korkmiyoruz olursak oluruz diyorlar.ya maskesiz kadın dibine giriyor uzaklasioz yaklaşıyor .ne olcak sonumuz belli deil .bitmiş gibi davranıyor herkes
0 oy
(3,155 puan) tarafından
Aşı olduk artık olmayanlar düşünsün diyorlar sanirim
0 oy
tarafından
Biz eşimle asi olduk. Ne çarşı ne pazar ne bir yer. Evden çıkmadigimz halde yinede bulaştı. Evden dışarı adım atmıyoruz. Bulaşmadan bir gün önce bizim bakkala gitmiştm. Hemen aradım haber verdim. Tedbirini al diye. Öyle basit bir hastalık değil.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 323 göst.
0 oy
2 cevap 161 göst.
5 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hacerhale (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 172 göst.
3 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 575 göst.
17 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenses BEYZA'M (505 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,932 soru

24,037,145 cevap

328,987 kullanıcı

...