0 oy
515 göst.
Diğer kategorisinde (2,481 puan) tarafından
Aldatıldığınızı nasıl öğrendiniz yakalayanlara sorum yapan insan bırakmaz telefonda bişey sildiği şeyleri filan nasıl görebilirim acaba şüphe düştü benim içime hareketlerinden geç gelmelerinden bu şüphe yer bitirir beni yardımcı olun kızlar bir halt yediyse nasıl öğrenebilirim bu arada benim telefon iphone onun ixomi 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Burdaki postları çokmu okuyorsun bacim 
-Reklam-
0 oy
(4,850 puan) tarafından
İnşallah yanılıyorsundur
0 oy
tarafından
Canım yapıyorsa illa ki bi yerden patlak verir merak etme 
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Allah içlerine versin yavrum yapacak olan herturku yapar senin yanında olur bu seninle yatar aklından başkaları geçer vs vs yani biseyinden mi supelendin hayırdır yada buradakileri fazlamı okudun.
(2,481 puan) tarafından
Biz bir süredir kötüydük 20 gün kadar da ayrıydık aynı evdeyken de kötüydük 1 ay 18 gün sürdü bu süreç tavırları hareketleri çok değişti eve de geç geliyor bir süredir bugün yine geç gelecekmiş geçenlerde telefon şifresini filan değiştirmiş sordum söyledi ama içime kurt düştü
0 oy
tarafından
İllaki yakalanir
0 oy
tarafından
Mailini al kendide aç neye giriyorsa geçmişte çıkar zaten kendi telinden bakarsın
(581 puan) tarafından
Biraz açarmisiniz? Ben anlamadım. Mailde eski girdikleri nasıl çıkar ki? Benim mailde çıkmıyor.
(2,481 puan) tarafından
Maili var zaten bende
tarafından
Gogle geçmişi çıkar demek istedim
(2,481 puan) tarafından
Mailde hiç bişey bulamadım
tarafından
Gogle YouTube geçmişine baktin mı cnm maili sende ya bakabilirsin onunla
0 oy
(581 puan) tarafından
Burda ki postlari okuya okuya bende adamı gördükçe acaba mi? dediğim oluyor telefon oynadıkça sinirim tepeme çıkıyor yapmaz ama hergün neler okuyoruz yapmaz demiycen.
(2,481 puan) tarafından
Yok kuzum burdakileri okumakla alakası yok mutlaka çoğu kadın aldatılmıştır diye yazdım öyle  erkeklerin bana göre hepsi aynı halt herşey beklenir onlardan
(581 puan) tarafından
Kadın bazı şeyler hissediyorsa kesin doğrudur. Umarım yanılırsın tabi böyle bişeyi kimse istemez.
(2,481 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Telefonundan Google haritalara bir. Orda bu ayki geçen ayki hatta geçmiş senelerin bile gittiği güzergahları hatta yayamı aracla mı hangi Cafe hangi restorant tek tek yazar.. Ordan bakabilirsin. Çiçek sepeti gibi uygulamalar yüklü ise arama kısmına tıklayarak ne bakmış kime göndermiş görebilirsin. 
(2,481 puan) tarafından
Hediye filan alamaz bence kimseye kredi kart ve hesap benim üzerime çünkü
0 oy
tarafından
İxaomide konuşmalar kaydediliyor. Arama kayıtlarından bakabilirsin. Belki bi ipucu bulabilirsin. İnşallah aldatmıyodur bu arada. 
(2,481 puan) tarafından
Kaydetmiyormuş o uygulama niyeyse

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 984 göst.
24 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,953 soru

24,118,304 cevap

333,340 kullanıcı

...