0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (2,265 puan) tarafından
14 aylik kahvaltida peynir zeytin vs yemiyor yumurtayi yemedigi icin kucukken pekmez  ve muzla vermistim hala oyle yiyiyor. Balpekmez recel hep bunlari istiyor ne yapacam nasil alistiracam

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende tuzlu yemiyom normal aslinda benim oglanda tuzlu yemez kraker tarzi yiyomu ordan kapatsan acigi atistirmalik olarak
(2,265 puan) tarafından
Ama hic kahvalti yapmayacak mi canim üzülüyorum kahvaltida sadece recel bal olmaz ki
tarafından
Recel bal kaymak ver iste yavrum bisekilde biyerden alacak bu bebe zaten
(2,265 puan) tarafından
Oyle de canim nasil alissa oyle gider diyorlar omur boyu kahvaltisi olmayacak mi
tarafından
Olur o zamanla kendi alisir benim oglanda ispanak yiyodu kahvaltida bile vallahi normal kahvalti nedir bilmiyoduk simdi herseyi yiyo
-Reklam-
0 oy
(3,456 puan) tarafından
Tuzsuz peynir zeytin denedin mi cnm
(2,265 puan) tarafından
Yok canim onun derdi tatlı olmasi aslinda tatli seyler yiyiyor
0 oy
tarafından
Recel verme. Ben sabahları 5 bebe bisküvisi kayısı üzüm kurusu badem blendera çekip bir yemek kaşığı ondan koyuyorm bebe bisküvilerini suyla ıslatıyorum çay kaşığı kadar tereyag koyuyorum. 1 yumurta haşlayıp çatalla eziyorum 1 tatlı kaşığı bal 1 mama kaşığı tahıl koyup yediriyorum tadı da çok güzel oluyor 
(2,265 puan) tarafından
Sagol canım bunu da denerim ama peynir zeytine nasil yer onu yedirmek istiyorum
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Canım damak tadı öyle gelişmiş yapacak bişey yok. En azından reçeli migrostan tamamen şekersiz olanlardan al. 

Yumurta çok önemli bi besin nasıl istiyosa öyle ver bence soğutma hic.

Ayrıca bebeklerin bunyelerinin tuza ihtiyacı yok olanı onlar besinlerin içinden alıyor zaten.
(2,265 puan) tarafından
Ev yapimi recel daha iyi olmaz mi canim. Ben de yumurtayi nasil olursa olsun vermeye calisiyorum. Tuz yemesi degil amacim aslinda kahvalti aliskanligi olsun istiyorum
(1,776 puan) tarafından
Anladım canim tabi ev yapımı daha iyi ama ben şekersiz yapmadım daha hiç.
0 oy
tarafından
Damagi tatlıya alıştığı için şuan hep onu istiyor. 14 aylık çok büyük değil, bence biraz kararlı olup damak tadını değiştirmeye çalışın. Hadi bal neyse de reçel şekerli, daha çok erken onun için bana göre. Belki bikac gün kahvaltı yapmak istemez ama sonrasında aç kalmaktansa yemeye başlar diye düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 210 göst.
6 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayselanne (367 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 113 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Toprak48 (590 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 375 göst.
0 oy
3 cevap 210 göst.
26 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,594 soru

24,417,099 cevap

351,326 kullanıcı