0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından
Kızlar aranızda koltuk yıkatan var mı Halılarımı yıkamaya vermek istiyorum aynı zamanda koltuklarımı da yikatatim diyorum Nasıl temiz olur mu

9 Cevaplar

0 oy
(1,243 puan) tarafından
Ben de yeni yikattim canim tabsiye ederim gerçekten  teniz oluyor elle silmesi temiz olmuyor  
(135 puan) tarafından
Nasil bi makina ile mi n kdr sürüyor canım kaça yikattin
(1,243 puan) tarafından
Supurgeden buyuk bo makine canim ben gebzedeyim 150 tl ye yikadi
-Reklam-
0 oy
(4,617 puan) tarafından
Koltuklarimi kendimiz yikiyoruz gayet güzel oluyor 
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Ben Instagram'da görmüştüm baya temiz yapıyorlar hatda eşime de söyledim bende yıkatmak istiyorum biz siliyoruz ama ne kadar temiz olabilir onlar baya detaylı yıkıyorlar halılarını verince bence yikat halıları felan toplatiyorlar çünkü kirlenmesin diye
0 oy
tarafından
Koltuk yıkattım sonra ellerine acıdım okadr kir çıktık boşuna siliyor muşum tertemiz yaptı bidaha ellerimle silmem 
(43 puan) tarafından
Cnm hangi koltuk yıkama acaba ben İstanbul Arnavutköy deyim Avrupa yakası bende iyi biyere vermek istiyorum temiz yıkanması için daha önce hiç koltuk yikatmadigim için blmiyorum
tarafından
Gelip evde yıkıyor canım ben doğudayım sizin orayı hiç bilmiyrom
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Yıkamak en güzeli içindeki pisliği çekiyor makina, biz elle silince bütün pislik koltuğun içine gidiyor temiz olmuyor
0 oy
tarafından
Ben canım İhlas aura Max robotum var kendim yıkadım kesinlikle silme ile arasında çok fark var yıkat derim
tarafından
Canım sadece koltuk yikamiyor özelliği çok ama tavsiye ederim kesinlikle bu makinayı araştıt özelliklerini çok hoşuna gidecek eminim peşin para ile aldım ben 6 bin ama taksitte yapıyorlar
(1,243 puan) tarafından
Canim o supurgeyi bende araştırıyorum toza alerjim var cok guzel supueuyo diyolar gerçekten öyle mi bide benim süpürge halilari havaya kaldiriyo yani supurgeye yapisiyo ileri geri suremiyorum bile rahat mi supurmesi cok soru sordum ama :))
tarafından
Canım kesinlikle tavsiye ederim supurunce çıkan pisliği görünce şok olursun ve en ufak tozu bile çekiyor artık ion teknolojisi var düğmeye basınca hava da ki tozu bile çekiyor rahat canım sen sadece yon veriyorsun ben gündelik kullanıyorum her gun
(1,243 puan) tarafından
Cok sagol canım benim alcam walla kafaya koydumm ♡
tarafından
Rica ederim canim nasıp olsun inşallah
0 oy
tarafından
Ben yikatmayi bilmiyorum ama Beyaz sabunla siliyorum pırıl pırıl oluyor Beyaz sabunu sıcak suya rendeliyorum bide şu file torbalar varya soğan torbası onunla bı güzel köpüklüyorm duru su ince havlu bezle de duruluyorm ama kuruyana kadar oturtma kimseyi ha bide önceden iç dış güzelce süpür
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Ben bı kere yikattim kötü yere denk geldim hep lekeler kustu ıslak kalmış sanırım gene yikatcam havalar soğumadan 
0 oy
(176 puan) tarafından
Yeni yıkattım daha dipköşe temizlik te, bu kadar temizlenceğini tahmin etmiyordum zaten cok pis değildi ama yinede sıfır gibi oldu. Biri krem renginde olmasına ragmen. Temizlet mutlaka 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 665 göst.
21 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minikii (966 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 651 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 481 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Nesli-birand (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 294 göst.