0 oy
386 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Merhaba hanımlar rotavirus aşısını kaçıncı haftada yaptırdınız?? Yan etkileri nelerdi aşı sonrası?? Biz bi yarım saat önce olduk 110 gunluguz ebeler geç kalmışsınız dediler ama halbuki kendileri 1. Ay asisinda 15 haftada vuruluyor demişti 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Doğru 15 haftaya kadar vurulur 3.5 ay Son. Ebeler de doktor mübarek her seyden nem kapiyorlar bizimki de sağ testis arada gidip geliyor dedi utangaç testis olabilir. Zaten çocuk da bi kaç bişey var bide onu sokmustu aklıma çok şükür bişeyi yok 
tarafından
Bana direk 15. Hafta gel yaptırmak istiyorsan dedi bende 15 hafta olunca gittim bide laf ediyorlar
tarafından
Sıtkım sıyrıldı ne zormuş ya bebek sahibi olmak herkes ayrı bişey diyor. Ebe bişey diyor aile hekimi başka bişey Diyor çocuk doktoruna gidiyorsun hiç bişey yok diyor. Başka bir çocuk doktoruna gidiyorsun bambaşka bişey diyor.
tarafından
Aynen öyle canım katılıyorum yani ki bazen kendi dediklerinden haberleri yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
1. Dozu 2 aylıkken, 2. Dozu 4 aylıkken yaptırdım ben
tarafından
Anladim canim huysuzlanirsa bende veriyim o zaman
tarafından
Tabi ver canım bide yıkama bebeği
tarafından
Kac gün yıkamamam lazım banyo hakkinda biset demediler
tarafından
Sen bugün ve yarın yıkama üstünü felan değiştir sil güzelce, asırlardan sonra özellikle ilk gün bebek yıkanmaz canım aklında bulunsun
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim :)
0 oy
(25,178 puan) tarafından
2 veya 4 aylıkken yada 3 veya 5 aylıkken yapılıyor biz 3 ve 5 aylıkta yaptırdık hiçbir yan etki yaşamadık 
(25,178 puan) tarafından
İlk dozunu 4 aylıkken yaptırsaydın 8 aya kadar zamanı vardı canım 2.dozun artık geçmiş
tarafından
Hiç yaptırmadım canım.
tarafından
Bana kendileri 15. Hafta demelerine rağmen geç kalmışsın diye bi dünya laf ettiler 1 Ekimdede 2. Doz olcak
(25,178 puan) tarafından
Siz öyle dediniz demedin mi
tarafından
Dedim biz diyor hayatta öyle demeyiz diyorlar hayir yani fil hafızalı bi insan olsamsam yanlış anladım dicem neyse yapalım bari diyorlar bide
0 oy
(2,568 puan) tarafından
3. Ayda ilk dozu yaptırdık. İkinci dozu 5. Ayda yaptırıcaz herhangi bir yan etkisi olmadı bizde. 
tarafından
Anladim canim tesekkur ederim inşallah bizdede yan etki yapmaz 1 Ekimdede 2. Doz yapılacak dediler
0 oy
(7,616 puan) tarafından
3 ay 14 günlük ken ilk doz

5 ay 14 günlükken ikinci doz vurulduk
tarafından
Anladim canim biz bugün vurulduk 15 haftalığız 1 ekimdede 2. Doz yapılacak
0 oy
(1,242 puan) tarafından
3 ve 5 aylık yapıldı hiç bir yan etkisi olmadı 
tarafından
Anlasim canim tesekkur ederim inşallah bizede olmaz
(1,242 puan) tarafından
Olmaz inşallah cnm
0 oy
tarafından
Biz 3 dozluk rota olduk 

Ilk doz 2ci ay

Ikinci doz 4

Son doz 6 ayda 
tarafından
Sordum ben 3 doz varmış falan diye hayir yok öyle bisey 2 doz dediler dedim İnternetten okudum yalan bilgi diyor
tarafından
3 dozluk oluyoruz canım biz
Çocuk doktorum kesinlikle 3 dozluk olan dedi
Son doz Eylül de işte
tarafından
Ası liste fotomuz bile var
tarafından
Atabilir misin bana bi sana zahmet
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Baya geç kalmışsın suresi geçmiş. 2 ve 4 ay veya 3 ve 5 aylarda yaptirmaliydin. Siz 4. Ay aşısını oldunuz mu ? 
tarafından
Hayir olmadık 13 eylülde 4 aylık oluyoruz daha
(5,397 puan) tarafından
O zaman nasl olacak şimdi iki aşi arası 1 ay olmalı. 4. Ay aşıları ile birlikte yaptiracaktin
tarafından
31 ağustosta yaptırdım 1 ekimde olcak 2. Dozu rotavirusun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 180 göst.
25 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Haticegokoglu (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.
6 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianne_tugce (1,756 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 655 göst.
26 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Civcivim (1,107 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 312 göst.
17 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde pikachu.53 (2,075 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,834 soru

24,064,789 cevap

330,310 kullanıcı

...