0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (283 puan) tarafından

Arkadaşlar yüzük parmağında sulu egzama War ondan diğer yüzük parmağına sıçradı çok kabariyo sulaniyo sabah kalkınca doktora gittim kaç defa ilaçlar fayda etmiyo çok kasiniyo bazen kanıyo yokmu bunun çözümü :ermm:

4 Cevaplar

0 oy
(534 puan) tarafından
Eniştemin de ayaklarında vardı ablam kendisi kantaron yağı yaptı çok faydasını gördü ama hep kullanıyo geçmesine rağmen tekrarlamasın diye 
(283 puan) tarafından
Bendede War kendim yaptım deneyim çok teşekkür ederim canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde sağ elimin işaret parmağında egzama çıkmıştı 1 aylık hamileyken sonra orta ve yüzük parmağma geçti. Hala da devam ediyor. Momecon diye krem kullanıyorum doktor yazmıştı o rahatlatıyor. Elimi domatese, patates deterjan çamaşır suyuna vurunca tekrar artıyor
tarafından
8 yıl önce benim elimde de çıkmıştı en son bankada momecan verdi doktor ama elhamdülillah geçti tekrarlamadi
tarafından
Darısı bana umarım bende kurtulurum
tarafından
İnşallah canım
(283 puan) tarafından
Aynen benimde parmağım bunlara deyince çok kabariyo kötü oluyo bende bu cremi deneyim canım sagolasin
0 oy
tarafından
Egzama un sulu olduğunu ilk defa duydum cnm

Rabbim şifa versin inşallah 
(283 puan) tarafından
Teşekkür ederim amin canim
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Canm test yaptrdin mi bende kontak egzama var bulasik detarjani ve ilac degdigi zman oluyor testini yaptr sende neden oldugunu öğren ki önlemini alasn yoksa basa çıkılmiyor.
(283 puan) tarafından
Yok yaptirmadim canım bende domates et patates tawuk deterjan filan hemen daha çok kabartiyo

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 493 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Damla berna (2,573 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
19 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsraNur_56 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 795 göst.
19 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Senaaaaa (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 351 göst.

Kategoriler

1,466,780 soru

24,035,331 cevap

328,895 kullanıcı

...