0 oy
350 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Canım çok istiyor yiyorum ama zararliymis napacam ben ya panik oldum zaten anksiyete( kaygı bozukluğu) var :O

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamilemisin ??
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç bişey olmaz ben yasak olduğunu bilmeden 35+2 de 25 tane midye yemiştim dikkat edersin bundan sonra kuzum 
tarafından
25 tane az değil mi kız :))
tarafından
Kocam fazlasını vermedi kajdjajsj
tarafından
Ayyy bende hamileligimi bilmiyordum midye kokoreç alkol falan almıştım 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim Allah'a şükür bişey olmamış ya :((
tarafından
Hahahah iyi ki fazlasını vermemiş fsgss
tarafından
Allah seni ne yapmasın güldürdün ya gerçekten de çok panik oluyordum sağ ol Allah da seni güldürsün
0 oy
tarafından
Tüm hamileliğim boyunca hepsini yedim 

Iyice piştiyse hiç sorun yok 
0 oy
tarafından
Canım hayatımızda yediğimiz hangi şey zararsizki bende arada bir yiyorum abartmadan strese sokma kendini
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Sosis salam değilde çok sucuk yedim bn iyice pişirip 
0 oy
tarafından
Ben yasak olan herseyden yedim bosuna panik olup anksiyeteni azdirma bence abartmadigin sürece sıkıntı olmaz
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Yok canım bir şey olmaz bende herseyi yedim çok şükür birşey olmadı. Daha sonrasında yeme öğrenince
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Bende dün 10 tane midye yedim sucuk sosis de yiyorum
0 oy
tarafından
Benim kadar salam tuketen yoktur şükür bisey olmadı ama yinede dikakt et sonucta cig urunler ya
0 oy
tarafından
Tamam no prıblem Bi kereye mahsus bişi olmaz 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 399 göst.
7 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde yusra25 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,104 göst.
1 Mart 2023 Diğer kategorisinde Eslinmiraninannesi (752 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 302 göst.
11 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Denizela (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 223 göst.
29 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,663 soru

24,186,864 cevap

336,694 kullanıcı

...