0 oy
445 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kağıt mı neyse bilmiyorum işte bant gibi tiktokta deniyorlardi biminkini bir çok kişi memnun siz memnun musunuz nasıl güzel mi 

14 Cevaplar

0 oy
(1,500 puan) tarafından
Ben sevmiyorum bunları 
-Reklam-
0 oy
tarafından
İşlenmiş siyah noktalara etkili degil pek
0 oy
tarafından
İşe yaramıyor ya hep yalan 
0 oy
tarafından
Bende almıştım hiç ama hiç beğenmedim
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Biminkini ben beğenmedim ama şokunki efsaaneee hiçbir şey bırakmıyor hele birde duştan sonraysaa ay gibi parlıyor burnum sjsjshsjjs:D

0 oy
(107 puan) tarafından

Yumurta akı daha etkili :)

tarafından
Nasıl yapıcaz kardeş bi tarif versen :))
(107 puan) tarafından
Yumurta akını çırpıyosun siyah noktaların üzerine bir kat sür üzerine peçete yapıştır peçetenin üzerine bi daha yumurta akından sür 15 20 dk sonra yavaş yavaş çıkar ılık su ile yıka bu kadar :) yumurta akını buzdolabına kapalı kutuya koy bitene kadar her gün yapabilirsin
tarafından
Harika bir insansın teşekkür ederim
(107 puan) tarafından
Rica ederim önceden buhar yaparsan daha da etkili oluyor gözenekleri açtığı için
tarafından
Tamam yapacağım çok sağol
0 oy
tarafından
Ben denedim işte yarıyor 
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Bizdavamli kullanıyoruz eşimle beraber güzel valla alıyot kagitta beyaz beyaz seyler kalkiyo yani görünüyor 
0 oy
(313 puan) tarafından
Ya duştan sonra ya da burnuna sıcak sulu havluyu tut 5 dakika falan sonrasında yapıştır canım daha etkili oluyor
0 oy
(4,232 puan) tarafından
Kardeşim kullanıyor sürekli çok memnun sık sık kullanırsan daha etkili oluyor bi kere kullanmayla hiç bişey fayda etmez 
0 oy
(6,540 puan) tarafından
Bende kullaniyorum haftada 2 kez dustan sonra duzenli kullaninca ise yariyo ama hepsini temizliyo diyemem
0 oy
tarafından
Düzenli kullanmak lazım onu
0 oy
tarafından
Eşim geçen şok marketten aldı değişmiş markası şahane birşey çoğunu alıyor düzenli kullanınca faydasını görürsün 
0 oy
(53,839 puan) tarafından
ee yapsana sonucu yaz☺️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 151 göst.
24 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem48300 (681 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Alperelifefe (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 521 göst.
7 Kasım 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Nur8 (2,788 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 123 göst.

Kategoriler

1,468,185 soru

24,054,878 cevap

329,855 kullanıcı