+1 oy
845 göst.
Diğer kategorisinde (777 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar nasılsınız ? 

Ben çok şükür iyiyim 12 gündür adet olmamıştım düzensiz olduğum için çok takmadım test yaptım bir de ne göreyim çift çizgi :woot:

Aman Allahım dedim :D 

Çok şükür Rabbime nasip etti demekki ekmeği varmış elhamdülillah her halimize :)

Ama iki çocukla nasıl yaparım bilmiyorum çok kafam karışık sanırım biraz korkuyorum kızlar :ermm:

Oğlum 15 aylık ve beni çok yoruyor emziriyorm ve de nasıl yapayım kızlar birktirmalimiyim.? Bugün hastaneye gidicem bakalım nasıl bir süreç beni izleyecek .. 

İki çocuklu hayata ben de katıldım :woot:

Şu emzirmeyi nasıl biraktirabilirim ? Nasıl bir süreç beni izliyor yardım edin kızlar sizleri seviyorum <3

image

23 Cevaplar

0 oy
(454 puan) tarafından
Ben 3 aylık hamileyken bıraktım zamana yayarak öğün sayısını azaltarak sabah aksam gece bı kere sonra gece vermedım gunduzude kestım 15 aylıktı kızım sütten kestıgımde ama bıboranla mama verdım 22 aylık oldu sımdı günde iki kere keçi sütü içiyor.
(777 puan) tarafından
Anladım canım bakalım nasıl olacak benim sürecimde bugün doktoruma danisincam inşallah biter bir an önce bu süreçte
(454 puan) tarafından
Hayırlı olsun sağlıkla gelsın inşallah
(777 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım ♥️♥️
-Reklam-
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Hayır lı olsun cnm

Aktarlarda meme ucuna sürülen bişey var adıni unuttum ondan al meme istedikçe sür bi süre sonra istemeyecektir zaten
(777 puan) tarafından
Allah razı olsun canım ☺️♥️ varmı öyle bir şey ne kadar işe yarıyor ki acaba bir fikrin varmı kullanan oldu mu etrafinda ?
(14,412 puan) tarafından
Ben tabiiki ben birtanem
Yıllaaar önce kullanmıştım 18 yıl oldu
:-)) işe yaramıştı
(777 puan) tarafından
Denemekte fayda var sağolasın canım ☺️

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 630 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,392 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 398 göst.