Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
20 aylık oldu yürümüyor
0
oy
358
göst.
30 Ağustos 2021
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
20. Aya girdik halen yürümüyor 5 6 adım atıp düşüyor. Oysa bütün evi geziyor tutunup kalkıyor. Hiç cesareti de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum. Kilosu desem Kilo değil 87cm 12kg napacağım artık bilmiyorum. Çocuk doktoru nöroloji psikiyatri fizik tedavi endokrin gitmediğimiz bir ortopedi kaldı. En son fizik tedavi bizlik bişey yok dedi. Hiç bişey çıkmıyor çok şükür. Ama yürüme de yürümüyor. Ben oğlumu çok seviyorum her anne gibi beslenmesine çok da dikkat ediyorum oysa 6. Ayından beri kemik suyu ılık suyu hiç eksik olmaz her yemeğinde et vardır. Vitamin kullanıyoruz ayrıca. Ne bileyim artık çok üzülmeye başladım.
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
0
oy
30 Ağustos 2021
WhiteSwaN
(
14,957
puan)
tarafından
cevaplandı
16 aylık oldu daha yürümek istemiyor
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Bende dedim 18 aya kadar normal ha yürüdü yürüyecek ama yok fizyoterapist gördü. Refleksleri var korkuyor dedi onlar kaybolunca birden yürüyecek dedi ama yok 5 6 adım atar oldu sadece sonra düşüyor
30 Ağustos 2021
WhiteSwaN
(
14,957
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet bende şimdi aynı şeyi düşünüyorum 3 gün önce sordum 18 aya kadar normal dedi ama hiç niyeti yok ya bı bebek yürüme arkadaşını dizinin üstünde sürer mi :)
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
30 Ağustos 2021
Doomrose
(
929
puan)
tarafından
cevaplandı
Bazen doktor degil de ilimli bir hoca işe yarar canım
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
İnan hiç bildiğim hoca yok öyle ki herkes bişey diyor birde hocadan abuk sabuk bişey duyup kafayı yemek istemiyorum
30 Ağustos 2021
Doomrose
(
929
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım korkmuştur nazardır vardır bir şey söz dinle soruştur hoca komşumun yiyenide aynı durum da
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Soruşturayim bi teşekkür ederim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ağustos 2021
Nisabahar
(
8
puan)
tarafından
cevaplandı
Bnm bebegimde herseyi yapiyo ama yurumuyor 15 aylik adim atip korkuyo snra yere atiyo kendini,seninkide yurur insallah bnde tedirginim.
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
İnşallah yürüyecek illaki ama ne zaman artık kafayı bozmak üzereyim.
30 Ağustos 2021
Nisabahar
(
8
puan)
tarafından
yorumlandı
Bazilari cok gec yuruyo cok da kafani takma zateb gitmissin hep doktorlara.
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Beyin mr böbrek mr ultrason ne varsa ettirdim bir tek ortopedi ye 7 aylıktı gittim. O zaman da ortopedik bir sorunu yok çocuğun dedi doktor 15 aylık röntgen çekildi kalça fizik Tedavi istedi. Sonrasında prof gördü. Asistan hoca bizlik birsey yok dedi diyor. Egzersiz olarak elinden tutup gezdirin dedi onu zaten sürekli yapıyoruz. Ne bileyim buaksam böyle bozdum kafayı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Sıkma canını yürür zamanı vardır bi sıkıntısı olsa doktorlar soylerdi
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Bu ara otizm den bile şüphe ettik ama benim oğlum sesine bakar gözlerimin içine içine bakar sarılır öper. Konuşmaz ama dediğimi anlar. Yani yok o da değil çok şükür. Bende öyle diyorum illaki yürüyecek ama ne zaman diye bekliyorum. Bir bebeğim daha vae 6 aylık o yürümedigi için bana çok zor oluyor. Ben yürür ama koltuga belki de çıkamaz diyordum koltuk tepelerinde geziyor ama yürümüyor
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Hiç konusmamasida pek normal değil başka bi dr göstersen
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ne doktoruna meselà ara ara doktor değiştik. 2 yaşını doldurunca bir konuşma terapistine götürürüm diye düşünüyorum. Ya bide öyle bi cocuk ki bişeyi yapmıyor yarin bakıyorsun o şeyi yapmaya başlamış öyle de bidurum var
31 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Daha çok ilgilen kuzum eğitici oyuncaklar al mesala parka çıkar, yanında sürekli konuş yapiyodursun bunların çoğunu ama aklıma bişey gelmiyo, anne baba dede falanda mı demiyor
31 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Hiç birini demiyor. Sadece geçen elinde biberon varken bir kez mama dedi. Birde yastığa parmağını vurarak yat dedi bir kaç kez. Ama bunları bir kez yaptı. Baba dede ağzından çıkıyor ama yani seslenmek amacıyla değil o şekil ses çıkarıyor. Ev eğitici oyuncak dolmak üzere yakında kitaplar hikaye kitapları kartlar bul tak lego halkalar kutular kaplar. Hoşuna giden şeyi cok güzel kabullenip yapıyor. Mesela gol yap diyorum hemen ellerimden tutup topa götürüyor tekme atıyor. Pat pat yap diyorim balonu lastiginden tutup vuruyor. Gel yanıma otur diyorum koltuğa çıkıp oturuyor yani söylediklerimi anlıyor ne bileyim öyle işte.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
31 Ağustos 2021
Elif2021
(
1,664
puan)
tarafından
cevaplandı
Üzülmeyin bence siz elinizden gelenin daha fazlasını yapmışsınız çok şükür bişeyde çıkmamış demek ki daha zamanı var inşallah yavrunuz en kısa zamanda yürür Allah'a emanet olun
31 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Çok teşekkür ederim. Ellerini bile değişik tutunca istemiyor kendini güvende hissetmiyor. Ellerimi öne doğru uzatıyor um ellerimi tutacak diye 5 6 adım atıyor bayaa da yürüyor ama neden böyle gerçekten anlam veremiyorum ailemde hiç yok. Herkes de yürümeye başladı mı diye soruyor artık hiç bilmeyen birine yürümüyor dediğimde şaşırıyor. Siz de Allaha emanet olun.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
31 Ağustos 2021
Yazar gecerim - BANU
(
13,671
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım benim oğlum da yürümeye başladığı zaman çok düşüyordu bizde kösteğini kestirdik anneanne ve babaaannemiz söyledi cuma günü c namazından çıkan ilk adama rica ettik bir ipi iç defa bacaklarından geçirdi dua etti kesti bir daha da hiç düşmedi bı deneyin bakalım şifa olsun inşallah
31 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
1 kez yaptık ama 3 kez yapmak gerekiyormuş herhaldé. Şuan olduğum yerde zaten yapmam da imkansız
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
0
cevap
107
göst.
14 aylık bebeğim yürümüyor kendi başına ne yapmalıyım 20 gün sonra 15 olacak
2 Nisan 2022
Diğer
kategorisinde
Sefade
(
0
puan)
tarafından
soruldu
#kizim
#yardım
0
oy
5
cevap
750
göst.
Kızım 15 aylık oldu yürümüyor
4 Mart 2021
Diğer
kategorisinde
Gri Kedi
(
2,924
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
13
cevap
211
göst.
15 ay oldu hâlâ yürümüyor
9 Ocak 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
+1
oy
16
cevap
257
göst.
13 Aylık Oğlum Yürümüyor: Bu Durum Normal Mi?
9 Ocak 2025
Aile & Aşk
kategorisinde
Haticekubra
(
203
puan)
tarafından
soruldu
Kategoriler
Tüm kategoriler
Ürün İncelemeleri