0 oy
558 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (136 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Ben hep özele gıtme taraftarıyımdır Allah eşimde hiç karışmaz çocuğum doğdu hırıltı duydum acile gıttım corona testı ıstedı çıktık özele gectık nasıl sacmalıksa 10 günlük bebek şans dedık  o gün  esım kahvaltıda yumurta vermiş ama ucundan vücudunda kızarıklık oluştu dedım yıne sehır hastanesi ne dese begenırsınız çok önemli durmuyor bunu bır çocuk doktoruna göster yakasını okudum çocuk doktoru bulunduğum yer çocuk acil tamam deyıp çıktım ama annemle neye uğradığımızı anlamadık neden devlet hastanesi ılgılenmiyor ve hep benı buluyor 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
10 günlük bebeğe yumurta mı vermiş eşin
(136 puan) tarafından
Yok bebeğim suan 5 aylık ilk doğduğun berı basımıza gelen
tarafından
He tamam canım ama acillerin çoğu öyle hiç unutmam annemin 2 sene önce dili şişti davul gibi oldu yemek falan yiyemedi 3 4 gün falan acile gittik bakmadan ilaç verdi neydi tam hatırlamıyorum aynı günün gecesine annem uyurken nefes alamadı zannettim aklım çıktı ölüyor sandım uyandırdım hemen dili şiş olduğu için rahat nefes alamamış ama aklım çıktı benim resmen hemen kaynımı aradım Allah ondan bin kere razı olsun gece geldi aldı hemen acile gittik yine ilaç yazıp yollayacak bende sinirlendim zaten akşam üstü geldik ilaç verdiniz ama kadın zor nefes alıyor bakmıyorsunuz bile dedim öyle aldılar sarı bölgeye sabaha çıkardılar odaya 1 hafta hastanede kaldık hiç unutmam o günleri Allah kimseyi düşürmesin acile
-Reklam-
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Eşin 10 günlük bebeğe yumurta mı vermiş Allah korumuş gerçekten
(136 puan) tarafından
Kız yok kızım suan 5 aylık doğduğun dan bu yana basıma gelen hep özele gıder oldum
0 oy
tarafından
Çok karışık yazmışsın canım 
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Usuttum boğazım ağrıyor bütün vücudum dökülüyor dedim corona testi yaptı negatif çıkınca geri gittim sırtım bütün vücudum ağrıyor dedim beni tomografi ye gönderdi o alete asla girmem deyip bi kaçışım vardı acilden o korkunun etkisiyle geçti bütün ağrım sızım :) 
(136 puan) tarafından
Hahaha  benimde iğneden korkmam gıbı olmuş
0 oy
(503 puan) tarafından
benim gördüğüm bütün devlet hastaneleri aynı canım. ne zaman devlet hastanesine gitsem ya giriş yapan memurla ya da hemşiresiyle mutlaka tartışırım.çünkü afedersin ama insana köpek gibi davranıyorlar. sanki onlar hastanenin başhekimi. öyle bir havaları var.üstelik doktorların da şey bilip teşhis koyamaması da cabası
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Bu hastalıkta devlet hastanesi aciline gidilmez onu geç acile gidilmez zaten normalde, hiç bakmıyorlar pratisyen hekimler oluyor genelde. Allah aciliyet vermesin tabi de yoksa mecbur
0 oy
tarafından
Bedavaya çalışıyorlar gibi muamele yapıyorlar, heleki sağlık ocağındaki ebeler birgün birinin saçını başını yolup çıkacam oradan ama ne zaman, afedersin kö.pek gibi davranıyorlar 
0 oy
tarafından
Acilden girince fazla birşey yapmıyorlar canım, cildiyeyede göster çocuk doktoruna da onlar alerji testi yapar
(136 puan) tarafından
Daha öncede basıma geldı krem verdı bır test yapmadı sanırım bır kendi doktoruma görünmek gerekecek
0 oy
tarafından
Ya bugün ? 

Kızımın ateşi 40.3 nefes alamıyor. Kalp çarpıntısı var yuruyemiyor acile koştuk yetiştik. Bize ne dediler -daha sıra açılmadı barkod bitti bekleyeceksiniz.. 

Böyle bir şey olabilir mi acilde sıra var doktor henüz gelmemiş. Mesaisi başlamamış. Verdim veristirdim. Benm kızıma bu hastane içinde bir şey olsun senin senin senin hepimizin unvanını alırım elinizden. Siz beni sa,f sala,k mi sandınız dedim. 3 beş doktor hemen geldi hanımefendi hanımefendi diye. Bende illa bağrınca mi hanımefendi olduk dedim. Ama şikayet ettim sağlık bakanlığina
(136 puan) tarafından
Ayy en korktugum şey. O yüzden esım bak özele gıdelım sen sımdı orada kavga edecen der kı hep etmişimdir şaşmaz yanı durumu iyimi peki suan
tarafından
Benim eşim de askm hadi kavga et de kurtulalim su durumdan der öne doğru eliyle ittirir ☺️☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 188 göst.
19 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seda161616 (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 790 göst.
1 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SAsya (1,795 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 720 göst.
+3 oy
16 cevap 886 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,812 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,687 soru

24,128,438 cevap

333,903 kullanıcı

...