0 oy
327 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,150 puan) tarafından
tarafından kapalı
Iyi akşamlar kızlar kusura bakmayin önce 

Kızlar özel bölgede çok kaşıntım var iki gündür ve süt gibi akıntım var resmen ağlayacam ya yürüyemiyorum aferdesiniz kızarmış bide  yarın sağlık ocağına gidecem acaba o bakarmi   yoksa dogum doktorunami gidim aşagidan muayene edermi ilk defa basima geldi of of
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım mantar enfeksiyonu belirtisi bu hastaneye git sağlık ocağı oraya yönlendirir
(1,150 puan) tarafından
Cok sagol canm ya mahfoldum asagidan muayene edermi erkek doktor cekiniyom
(17 puan) tarafından
Benimde öyleydi mahvolmustum geceleri kasinmaktan uyuyamıyordum annem oraya buz sür geçer dedi ve aynisi oldu geçti
(17 puan) tarafından
Kızaran yere buz sür belki seninkide geçer
-Reklam-
0 oy
(341 puan) tarafından
Kadin doguma gitmelisin altdan muayibe etmesi lazim saglik ocaginin bisey yapicagini sanmam
(1,150 puan) tarafından
Tamm canım sağol
0 oy
tarafından
Birde haftan kaç alttan muane ettirme haftan erkense benden yaptı suyum sızıyo tahlil yaptır
(1,150 puan) tarafından
Canim hamile degilim 10 aylik oglum var
tarafından
Mantar enfeksiyonu canım kesin bende atlattım tahlil istiyo
(1,150 puan) tarafından
Idrar tahlilimi alttan bakarmi
tarafından
Yok canım benimkine hiç bakılmadı ilk idrarını akıt diyo biraz sonrasını koy içine diyo ama kabın ağzına falan dokunmucaksın dediler
(1,150 puan) tarafından
Anladim cok saol canm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 278 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 480 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde Eymen Alinin annesi (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 246 göst.
22 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde H.A.N Annesi (3,952 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 414 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,628 soru

24,101,213 cevap

332,423 kullanıcı

...