0 oy
453 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından
Eşimle sevgiliyken sigara içen biriyle evlenmek istemediğimi söyledim, o da bende bırakmak istiyorum zaten dedi ve bıraktı. Evleneli 2 sene oldu ve sigaraya tekrar başladı, yaklaşık 2 aydır içiyor. Ve ben 2 aydır sinir ve stres içindeyim. Bebek emziriyorum bu yüzden sütüm azaldı. Ben sigaraya karşıyim, ailemde akrabalarımda hiç içen yok bunu biliyor, kokusundan aşırı derecede rahatsız oluyorum, parfümü bile biraz fazla sıksam öksürük tutuyor. Niye başladın diyorum denedim olmadı icmeyince strese giriyorum 10 senedir içmişim ben diyor. 30 sene icip 1 günde bırakan insanlar biliyorum. O zaman tedaviye gidelim diyorum, ben zaten çok içmiyorum iyi oluyo böyle diyo. Sen birakmak istemiyosun diyorum bana saygı duy diyo. Kafayı yicem. Benim sigara içene saygım var ama biz konuşup anlasmisiz bu konuyu öyle evlenmişiz. Kendimi kandırılmış hissediyorum. Herşey mi köprüyü geçene kadar??

8 Cevaplar

0 oy
(30,116 puan) tarafından

Biraz öyleler ayıya dayı diyorlar.

Güzel dille yardımcı olarak bırakmasını dene

(19 puan) tarafından
Güzelce konuştum bı kaç defa sigara bıraktirma polikliniğine gidelim dedim, nikotin bantları var sakizlari var onlar sigara içme istediğini baskiliyo dedim, ben zaten çok içmiyom diyo. O zaman sen birakmak istemiyosun diyorum, istemiyorum diyo bu sefer de.
(30,116 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
-Reklam-
0 oy
(144 puan) tarafından
Canim cok strese girme belki oda kendince strese giriyor sükret canim baska birseyi yoktur insallah benim esim 3 Paket bitiriyor napiyim diyor birakamiyorum diyor kac tane tedaviye girdi abartmadigi sürece sende cok üstüne varma bende hic icmedim icmemde kokusundan rahatsiz olurum onunda böyle bir sorunu var tekrar birakir insallah 
(19 puan) tarafından
Artık kendimi de geçtim kokusunu falan boşverdim bebeğimiz büyüdükçe ona kötü örnek olucaksin diyorum, hayır niye kötü örnek oluyum ki diyo.
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Biz eşimle ikimizde sigara kullanıyorduk eşim hep bana sen bıraksan ben bırakırım diyordu. Ben hamile kalınca bıraktım eşim çocuk doğsun birakicam dedi çocuk yarın okula başlıyor eşim hala sigara içiyor söyleyeceklerim bu kadar
(85 puan) tarafından
Yorumuna bayıldım sigara kullanan biri olarak :))
0 oy
(283 puan) tarafından
Canim ben 3 yıl sewgili kaldım ilk konuşurken sigarayı sewmedigimi söylemiştim iciyomu diye sormuştum ayrılırım diye yalan söylemiş icmiyom dedi 3 yıl sigara içtiğini anlamadım ewlendigimizin 4.gunu sigara içmeye başladı o zaman gerçekleri öğrendim ne krizler geçirdim güzellikle içme dedim her türlü yolu denedim oda kaç defa bırakmaya çalıştı en fazla 9 gün sonra tekrar içti yani bu mereti bırakmak çok zor şuan 3 yılımız doldu ewliligimizin görmezden geliyorum we galiba alıştım ama ilk zamanlar kandırılmış ihanete uğramış gibi hissediyorum gizli gizli ağlardım surekli kawga ederdik ama ne yaptıysam kendime yapmışım we ewlilik zedeleniyo bence bırakamaz kendi haline bırak sen onu we umursama :/
(19 puan) tarafından
Tam da şu an bende öyleyim ağlıyorum güzel güzel konuşuyorum anlamiyo çıldırtiyo beni. Bu sigara bizim aramızda hep sorun olucak diyorum alışırsın diyo bana hiç gayret yok. 2 sene içmedim ya gayret ettim diyo ama tedaviye gidelim diyince yanaşmıyor
0 oy
(4,954 puan) tarafından
Babam 35 sene içti bıraktı ben 15 sene içtim hamile kalınca bende bıraktım eşim 18 yıldır içiyor ama çok denedi bırakmadı herkesin iradesi bir değil canım 
(19 puan) tarafından
Ah ne iyi yapmışsınız.. darısı seninkinin ve benimkinin başına
(4,954 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
tarafından

:D

yanına yaklasinca midem bulaniyo yaklasma kokudan de abim oyle bırakmıştı  :D

(19 puan) tarafından
Aklıma gelmedi değil ama yapmadım bu kez de gider çoğaltır sigarayı.
tarafından
yok yok 1 yapar iki yapar artik dayanamaz mecbur gelicek dene kuzum ama bu surede hic bahsetme ona sigaradan sadece yanastiginda rol yap midem bulaniyo kokudan uzak dur de uada sarıldığında de
0 oy
(12,026 puan) tarafından
İçip ustune ufluyır mu? Yada içip yanına gelirken dişlerini fırcalamaya özen gösteriyor mu? Ben sigaraya da karıaılmaması gerktigini dusunuyorum. İçki degil kumar degil uyuşturucu degil. Bunları içince aklı gider insanın da ne bileyim. Yuzume ufkemiyorsa benşm için sıkıntı yok bende içmiyorum bana da cok kokuyor. Hele onceden içipte bıraksan koku nasıl kokuyor rahatsız ediyor anlardın canım. Ama yanımda bile içmeleri e birsey demiyorum ben az kayıyorum duman gelmeyen yere. 
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Maalesef öyle köprüyü geçene kadar

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 349 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hande123 (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 279 göst.
0 oy
38 cevap 1,040 göst.
0 oy