0 oy
172 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
16+0 olduk kızlar uzun 1,2 haftadır halsizlik falan yoktu ama bugün çok halsizim ütüm duruyo evin işi hep duruyo ev kirlendi zaten hergün yapamıyorum eskisi gibi kasıklarım çok ağrıyo 1 2 haftada yaparsam, yapıyorum ama bugün hiç kalkamıyorum ya içim daralıyor çok sıkılıyorum resmen iki bişey kaldırıyorum ortalıktan gözüm oturacak yer arıyo neden böyle oluyor :(((

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yardımcı olabilir misiniz kızlar :((
-Reklam-
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Normaldir canm hamilesin halsizlik oluyo bide havalar aşırı sıcak 
tarafından
Aynen canım oluyo ama bugün resmen kalkmak istemiyorum yerimden evi afedersin b*k götürüyor hergün ev toplayan Bi insanken böyle olunca kendimi çok pis dağınık hissediyorum :-((
(1,345 puan) tarafından
Bisey olmaz canm yavaş yavaş yap hiç öylede hissetme bu günlerde geçer
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım hep yatmak istiyorum hep benim kan ve demir değerlerim çok düşük bundan dolayı oluyor
tarafından
Benim neden hiç bilmiyorum inan canım dediğim gibi önceden hergün evin Bi yerini toplayıp düzenleyen biriydim ama afedersin şu an ne yatağımı topladım ne yediğim yemeğin bulaşığını kendimi çok dağınık pis birisi gibi hissediyorum ayağa kalkıp yapayım diyorum inan gözüm kesmiyor :(((
(13,671 puan) tarafından
Değerlerin düşük olabilir bir de benim 29 aylık oğlum var daha da zor oluyor
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Canım havadan olabilşr bende emziryorum ama öyleyim yaklarımı basacak mecal yok sadece yatmak istiyorum çok halsiz hissedyorum 
0 oy
(8,652 puan) tarafından
Ayy o zamanlsr bende öyleydim 2 ay yattım yatakda:(
0 oy
(1,073 puan) tarafından
O haftalarda çok normal canim ben bile şuan 34+2 deli gibi uyuyorum
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Olur cnim dikkat et kendine bende19 haftaligim ne zmn istersem o zmn yapıyordum hiç birşeyin yoktu geçen gafta yatarken birden kanamam gelmeye başladı acile gittik hemen bebeğin eşi essgidaymis iki gün yattım hastanede 3ay istirahat verdi  yasak herşey ilişki fln  28.haftada tekrar ayrıntılı bakılacak bklim
0 oy
tarafından
Bende 39 haftalık belim çok ağrıyo geçmiş olsun canım bir an önce vakit geçsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 95 göst.
8 Ağustos 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Neyla (545 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
7 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ALMIR_AYSA (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 167 göst.
23 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yildizladakayar (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 56 göst.
11 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,899 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,274 soru

24,056,027 cevap

329,915 kullanıcı

...