0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar yuzimde bazı yerler çok aşırı sert ve putur pütür yaa ne krem sirersen suruyum o sertlik geçmiyor neden olur bilmiyorum doktora gidemiyorum vaktim yok çocuğu bakacak kimse yok onerebileceginiz bı krem var mı yada başka bişey 

5 Cevaplar

0 oy
(714 puan) tarafından
Rüşur taşını öneririm dene 
tarafından
Aktardan alıyım canım sen kullandın mi ne işe yarıyor
(714 puan) tarafından
Aktarda varmı bilmiyom ama sor birde üzerinde damgalı olanı alıcaksın irandan geliyor bu zaten damgasız görürsen alma mühür yani orjinal olmuyor o zaman kil gibi bir şey azcık eline alıp ufalıyorsun yüzüne masaj yaparak yedir öncesinde buharlı su yapıp gözenekleri açarsan daha iyi olur düzenli kullanımda bebek gibi oluyor cildin cilt tonunu eşitliyor hatta koltuk altı bikini bölgesi karatmalarını beyazlatıyır yüzdeki ölü derileri pütürlü görüntüyü götürüyor bende işe yaradı zaten baya ucuz bir şey alabilirsin hiç bir zararı yok bu kil bir mağaradan geliyor tamamen doğal
tarafından
Aktarda yoksa nerde alcam kuzum bir yan etkisi falan olmaz dimi
(714 puan) tarafından
Trendyoldan aldım ben yorumlara bakabilirsin hiç bir yan etkisi yok dediğim gibi bildiğimiz kil doğal araştırabilirsin mesela benim teyzemin gül hastalığı var oda kullanıyor yani cildi aşırı hassas çoğu şeyi kullanamıyor cldine oda memnun kalmıştı ama sen gene bak yorumlara içine sinerse al seni yönlendirmiş olmayayım canım
tarafından
Tamam kuzum çok teşekkür ederim bakaicam hemen
-Reklam-
0 oy
(7,138 puan) tarafından
Doktor yazmadıkça krem sürme daha kötü olabilir kimseye güvenme böyle konularda sonucta herkesin cildi aynı degil 
tarafından
Aynen orasida var da ne bilim belki işe yarar bişey dedim
0 oy
tarafından
Bioderma atoderm serisi doktorum önermişti bana
tarafından
Bakarım canım senin şikayetin neydi iyi geldi mi
tarafından
Canım benim cildim çok kurudu doğumdan sonra
Aldırış etmemiştim
Sonra oğlana dalin şampuan kullandım efsane kuruluk yaptı cildinde hemen doktoruna sordum bunu önerdi
Bende kullanabilir miyim dedim evet dedi
Bize iyi geldi biraz pahalı ama
Hem benim cildim düzeldi hem oğlanın
Sanada şifa olur inşallah
tarafından
Kuzu kaç para benimki çok sert yuzum pütür pütür çok pahalli bosuna vermim denmeue değer mi,;)
tarafından
Canım senin için baktım ben 500 ml almıştım tüm aile kullanıcaz diye 120 idi
200 ml 50 falan hepsiburadada
Biz memnun kaldık pütürlük yoktu ama ciddi bi kuruluk sertlik vardı yumuşak değildi hem benim cildim hem oğlumun cildi
Ikimizede fayda etti düzenli kullandık ama 1 hafta
tarafından
Teşekkür ederim bebeğim ugrastirdim seni tamam bakicam hemen netten ❤️
0 oy
(462 puan) tarafından
Benim cildim de çok kuru o kadar krem kullandım hiç biri fayda etmedi.Vazelin kullandım çok iyi geliyo 2 günde bir gece yatmadan önce yüzüme sürüyorum.
0 oy
(603 puan) tarafından
Hindistan cevizi yağı kuzum çok iyi geliyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 107 göst.
0 oy
0 cevap 74 göst.
0 oy
0 cevap 90 göst.
21 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde ibonun karisi (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.
21 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ibonun karisi (112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,886 soru

24,175,307 cevap

336,076 kullanıcı

...