0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar şimdi evden çıktık randevumuz var. Adam psikolaga mi gidiyor savaşa mı belli değil. Evde hazırlanmaya başladı söyleniyor yaklaşık yarım saattir yoldayız halen söyleniyor. İstediği kadar konuşsun gidicez. Sonra bizim cozemedigimiz ne var ki diyor.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Eşin gitmek istemediği için o kadar söyleniyordur, söylensin boşver evliliğiniz düzene biner belki :D biz gittiğimizde terapiste sana ne dedi doktor sana ne dedi diye kavga ediyorduk hahhaahhaha bana gelip beni savunuyor eşime gidip eşimi savunuyormuş terapist birbirimize anlattıkça bunu fark ettik ve o terapiste gitmeyi bıraktım

tarafından
Onun için gidiyoruz daha önce bipolar bozukluğu vardı tedavi gördü. Şuan dönemleri başladı kabul etmiyor. Önce doktora ben gittim.onun geesi gerekiyordu iki aydır hep birşey buldu erteledi.bu durum çocukları beni çok etkiliyor  hayatımda anı iniş çıkışları kararları oluyor ve bunu kabul etmiyor. Bende dedim sorun sende değil biz iletişim kuramiyoruz ben seni yanlış anlıyorum. Gel bizim için destek alalım dedim zorunlu gidiyor şuan. Oda farkında olacakların.
-Reklam-
0 oy
(932 puan) tarafından
Biraz duymayiver canım büyük bir adım atmış bence ikinizi de tebrik ederim 
tarafından
Ah be canım 12 senedir böyleyiz ben dönemlerini anlıyorum. Ama çocuklar evde onlarda çok etkileniyor bu durumda

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 117 göst.
0 oy
0 cevap 114 göst.
0 oy
0 cevap 81 göst.
0 oy
20 cevap 2,217 göst.
15 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Pyr (129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,504,916 soru