0 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (682 puan) tarafından

Kızlar ben evlenmeden önce eşimden önce birini çok sevdim ama aşırı yani ölümüne onunda beni sevdiğini sanıyordum ve o kişi beni aldattı bende ona ah ettim dedim sen benim ahımı aldın hiç mutlu olmayasın hakkımı helal etmiyorum dedim çok ağlamıştım sonra eşimle tanıştım ve evlendik o kişiyi unuttum kalbime gömdüm diyelim eşimi çok seviyorum mutluyuzda hani ama bu çocuk sürekli rüyalarıma giriyor ve sürekli rüyada ben onun peşimden gidiyorum o beni reddediyor hep aynı rüyalar ama hani onu düşündüm bilinç altıma girdi öyle rüya gördüm değil haftada bir hep aynı rüyayı görüyorum acaba hakkımı helal etmiyorum dedim diyemi artık psikolojim bozuluyor :(

3 Cevaplar

0 oy
(2,290 puan) tarafından
Bence bilincaltinda travma olmus
(682 puan) tarafından
Ne yapmam lazım artık psikolojim bozuluyor :(
(2,290 puan) tarafından
Bilmiyorum ki baris muslu bilincalti falan temizliyordu belki ise yarar dene istersen instagramda ucretsiz demolari oluyor
(682 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim
(2,290 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Belki de onu affedemedigin için bilinçaltına yer ediyo 
(682 puan) tarafından
Olabilir çok üzülmüştüm o zaman çokk:(
tarafından
Anlıyorum canım ama artık mutluymuşsun çok şükür o da zamanla geçer diye düşünüyorum
(682 puan) tarafından
Evet canim çok şükür eşim iyiki girdi hayatıma onunla olsaydı belki mutlu olmivaktım
0 oy
tarafından
Bende yenı evlendiğim zamanlar görüyordum benden yardım istiyordu bana bakıyordu masum masum bende ona ah etmiştim uyandığımda kalbim sızlıyordu sankı ona bişey olmuş gbı ama sonra görmemeye başladım geçti
(682 puan) tarafından
Acaba ah ettik diyemi öyle oluyor bilmiyorum bende artık görmemek istiyorum öyle rüyalar
tarafından
Bence ah ettik ya hakkımızı yediler zor duruma düşürdüler bizi o yüzden belkide başlarına Allah tarafından bişey geldi onu hissediyoruz

Bende ondan ayrılınca kısa süre sonra eşimle evlendim ona tokat gbı oldu evlenmiş olmam ortak tanıdıklar vardı... Öyle işte takma kafana canım çok fazla
(682 puan) tarafından
Allahlarından bulsun :(

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 769 göst.
3 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Kalbimibiraktim (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 387 göst.
21 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Babysmom (804 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 307 göst.
30 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kdrkrlk (4 puan) tarafından soruldu