0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya çocuktur diyorum yapar eder diyorum ama bile bile yapıyor aslında çok zeki ama inadimiza yapıyor döküyor atıyor yapma diyorum gözümün içine bakarak yapıyor ya bugün gözümün önünde yemek yediriyorm ayranı dökmeye çalışıyordu yapma dedim anlatıyorum da bak yerler kirlenir diye inadına gitti ayranı döktü 3 yaşında bizim gibi oturup rahat durmasını beklemiyorum ama aşırı yaramaz ya aşırı biryere gidemiyoruz hastaneye gidiyoruz elimizi bırakıp kaçıyor elini tutsak kendini yerlere atıyor parka götürüyoruz hiç bizi dinlemiyor bile dışarı çıkarıyoruz elini 2 saniye bıraksam kaçıp gidiyor günümün çoğu yapma etme diyorum artık sesim kısıldı yani sesim kısıldı sinir krizi geçirdim ya bir çocuk bu redeye nasıl getirebilir degilmi bugün resmen sinir krizi geçirdm üstüne birde bizimkiyle tartıştık bağırdım diye dikişim zorlandı şişmiş ve kıpkırmızı Allah aşkına nasıl düzelecek bu çocuk hadi kardeşini kıskanıyor desem önceden de böyleydi aşırı zorlanıyorum artık bakmakta eve çocuklara yetişemiyorum psikolojim allak bullak doğum yaptığından beri yanımda zaten kimse yok 35 gün oldu daha dikişlerim ağrıyor birturlu toparlanamadm anaokuluna yazdırdım hadi belki düzelir belki arkadaş edinir biraz diye sabah 8oglen 12 yazdırdım bu defa okul 950+140 lira aydan istiyor bu karar durumun olsa ben zaten bakıcı tutarım yada gider hergun biryerde gezdirim yok ya yok kafayı yemenin eşiğine geldim 

2 Cevaplar

0 oy
(159 puan) tarafından
Benim kizda oyle canim Rabbim sabrini veriyor sabretmekten başka yapacak birsey yok surekli dua et baska odaya git ona kizinca sakinlesene kadar ve ben kizimi hocaya okuttumkafasini tutup dua falan okudu iyi geldi biraz 
-Reklam-
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Canım bı doktora pedagoga gittinizmi hiç . Benim çalıştığım yerde de böyle bı çocuk vardı hap kullaniyodu. Kafasını bulandirmadan çok sakinlestiriyodu. 

Bence bı doktora git bu kadarı da anormal yani

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 112 göst.
10 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ...Hilal... (248 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 517 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,686 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 293 göst.
+1 oy
8 cevap 436 göst.