0 oy
385 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (191 puan) tarafından
Hanımlar eşimde hemoroid var şuan şişmiş hiç iyi değil bilgisi olan var mı ne yapmamız gerekiyor çok çekiyor bende haliyle üzülyrm

8 Cevaplar

0 oy
(2,365 puan) tarafından
Ayy o çok zor canim ya en kısa zamanda tedavisini yaptirsin ilerliyor yoksa benim esimde de vardi da ameliyat oldu kurtuldu çok şükür 
(191 puan) tarafından
Canım gittik doktora fitil verdi yolladı ama arada azıtıyor işte şiş şimdi
(2,365 puan) tarafından
Ilık suya oturabilir rahatlatiyor imkani varsa ameliyat olsun 1 gece hastanede kalir 1 hafta felanda ağrır ama sonra kurtuluyor eşim 10 seneye yakın çekmiş ameliyat oldu 3 hafta çok fazla nazını dizdim ama şimdi çok iyi oldu neden daha önce olmamışım diyor
(191 puan) tarafından
Aynen en son çare ameliyat
(2,365 puan) tarafından
Hayir en son değil tek çare çok zoe doğumdan sonra bende de oldu emzirdigim için olamiyorum yoksa bende olacagim da
-Reklam-
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Oturma banyosu iyi geliyor deneyebilir
(191 puan) tarafından
Yapıyor cnm
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Sıcak su tutsun yada otursun sıcak suya bol bol sıvı tuketsin katı gıdadan fazla tüketmesin 
(191 puan) tarafından
Oturma banyosu yaptı sıcak su torbası koydu şimdi çok üzülüyorum ya yazık
(1,562 puan) tarafından
Su içsin bol bol biraz yemek hazırlarken sulu şeyler yap canım katı gida çok etkiliyor eşimde de bende de olur baya zorlu olur ama yemesine faln dikkat etsin geçer hemen
(191 puan) tarafından
İnşallah cnm çorba içiyor sürekli şu sıralar
0 oy
(581 puan) tarafından
Cadı fındığı yağını afedersin sabah akşam o bölgeye temiz bir pamukla sürsün kulak çöpü olursa daha iyi olur. Türkiye de eczanelerde varmi bilmiyorum krem halinde de satilir eczanenize sorun. Benim eşiminde kabusuydu şimdi rahatsızlığı azaldı. 
0 oy
(469 puan) tarafından
Cnm benim eşimde aynıydı Dr a gitsin krem ve hap veriyor geçiyor suanlik ağrı yapiyosa sıcak suya otursun 
0 oy
(197 puan) tarafından
Dış bağsursa eğer Ersağ banyo wc alın. 1 çay bardağı sıya 1 kapak ondan katın. Bu şekilde istediğiniz miktarda su hazırlayın. Wc işi bitip tahretlendikten sonra bide bu su ile tahretlensin. 10 güne bişeyciği kalmaz. Çooook kişi bu formülle kurtuldu. 
(191 puan) tarafından
Alayım cnm bi araştırayimda
(197 puan) tarafından
Aynen kuzum ❣️
0 oy
(3,546 puan) tarafından
İsmini unuttum ama face de Google reklamları dönüyor. Hemoroid e bire bir çözüm bir ilaç var. Kaçıncı evre olursa olsun 3 hafta da kesin çözüm tedavi ediyor. İsmine bir bakıyım yazıcam sana.. 
(191 puan) tarafından
Tamam cnm çok tşk ederim
0 oy
tarafından
Burda Bi arkadaşş paylaşmıştı tam net bılmıom ama netten bak istersen patlıcan kürü 
tarafından
Sinir küpüyüm
Kim uyumak istemez ki bu saatte
(163,444 puan) tarafından
Benimde moralim bozuk son saatlerim artik
tarafından
Kazaszı belasız gidersşn inşallah
(163,444 puan) tarafından
Gitmek isteyen kim yaa
tarafından
Mecbursun gitmeyip napcan

İlgili sorular