0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 13 aylık şuan kızım yürüyor 1 aydır ayakkabı giydirince sadece sağ ayağının parmaklarını buzuyor böyle bir türlü giymiyor ayakkabıyı ama solu hemen giyiyor yani ittiriyorum resmen sağ ayağını tam giyemiyir ve kaktikdan sonra yürüyor ağrıyor tam girince rahat rahat yürüyor hızlı hızlı da gidiyor ama tek sorun ayağını koyarken buzuyor parmaklarından dolayı ayagı gitmiyor ön bomboş kalıyor neden olabilir bu ayakkabıdan mı kaynaklı acaba

2 Cevaplar

0 oy
(9,679 puan) tarafından
Tam anlamadım ama spor yerine citcitli onu açık esnek ayakkabı dene
tarafından
Spor ayakkabı da değil hani yazlık onu kapalı oluyor ya ondan giydiriyoruz yani 5 parmağında böyle içe doğru büküyor öyle olunca da ayakkabıyı giydiremiyorum büyük ve küçük numarada denedik yine öyle bugün görümcem oyaldı hemen giydirdim onu yapmadi ama ayakkabı giyececini anladığı an yapıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
bilmiyorum ayakkabısız yürürken nasıl
tarafından
Gayet iyi koşuyor bile zaten bir tek sağ ayağını öyle yapıyor ayağa kalkınca ayağı tam girmediği jcin ağrıyor ve ağlıyor ama biraz yürüdü mu duzeliyor
tarafından
ayakkabıya alışamamış olabilir yada ayakkabı sıkıyor mu acaba

arkası lastikli terlikler var hafif onlardan alip bi denemelisin ucu açık olduğu için belki böyle böyle yenebilir yürüyüşünde bir sıkıntı olacağını sanmiyorum çocuk doktoruna bir sorun bir sıkıntı varsa ortopediye yönlendirir
tarafından
Terlikte de öyle yapıyor sadece sağ ayaginiistesomra duzeliyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 239 göst.
29 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,168 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 2,059 göst.
0 oy
4 cevap 179 göst.
26 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 173 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2801 (873 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,741 soru

24,187,645 cevap

336,732 kullanıcı

...