0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Hanımlar 21 temmuz akşam 8 buçukta doğum yaptım yarın akşam 8 buçukta kırkım doluyor banyosunu yarinmi yoksa salı günümü yapmaliyim kafam çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim

6 Cevaplar

0 oy
(7,786 puan) tarafından
2 günde yap garanti olsun :)
-Reklam-
0 oy
(7,298 puan) tarafından
Canim zaten doğum yaptığın gün sayilmiyor ki ertesi gün sayılıyor saati saatine hesap yaparsak gece yarısı doğum yapanların isi zor bende ertesi gün yapayım diyorum perşembe çıkıyor ama 40. Günde olması lazım felan diyen oldu uygulamada yazar 
(1 puan) tarafından
Bu işleri hep karıştırıyorum bide 2 ci doğumum
(7,298 puan) tarafından
Doğrudur canım benim de 2. Bebeği 40ında bende 41 de olayım diyorum ama bilmiyorum nasıl olur büyükler olmaz der
0 oy
tarafından
Yarın istediğin saatte yaptırabilirsin 8 de doğum yaptın diye 8 de banyo yaptırmak zorunda değilsin 
(1 puan) tarafından
Akşam 8 de dolduğu için 8 de yapmiycam gün içerisinde ikindiye kadar yapmam lazım mis
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Yarın gün içerisinde yapsan yeterli canım 
(1 puan) tarafından
Tmm canim çok saol
0 oy
(776 puan) tarafından
Kanaman bittiyse şimdi bile yapabilirsin önemli olan kanamanın bitmesi sen gusul al bak bakalım tekrar leke vs. geliyor mu
(1 puan) tarafından
İlk 20gun çok azar azar geldi kanamam onun harici daha gelmedi canım
(776 puan) tarafından
O zman al gusulunu zaten 40 çıkması dediğimizde aslen temizlenmektir
(1 puan) tarafından
Tamam canım çok saol
tarafından
Kiz bnimde ill 30 gün azar azar acik renkteydi sonra birden adet olur gibi oldu kırmızi ve pet doluyodu taşıyodu bile 4 5 gün sürdü normal adet sürem kadar bir anda kesildi suan o kanamadan oncesinden bile daha az bi sarimsi lekelenme oluyo 39 günluğüm simdi bu lekelenme devam etse bilemi bn salı gunu abdest alcam yoksa bitcek oylemi
(776 puan) tarafından
Bitince
0 oy
tarafından
Bnde 22 temmuz akşam 6 ta yaptım sali gunu 40 oluyo ama bana yarin yap 1 gunden bise olmaz dedi teyzem kafam karısti 
(1 puan) tarafından
Sen bence tam gununde yap

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,276 soru

24,136,914 cevap

334,334 kullanıcı

...