0 oy
232 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (600 puan) tarafından
Merhabalar bu ikinci hamileliğim ilki sancılı bir şekilde gece başladı ve 17 saat sonra kucağıma aldım çok şükür merak ediyorum ikinci doğumum da sancılı mı başlar yoksa suyum mu gelir bir de gündüz sancısı başlayan var mı 

13 Cevaplar

0 oy
(868 puan) tarafından
sancıyi bilmuyorun da benim suyum gece gelmisti
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok benim sabah 8 de başlamıstı. Gece gayet iyi uyumuştum. Ama gun boyu sanci cektim gece 11 de hastaneye gittim o gecede devam etti sancilar sabah 10 da dogurdum
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Hepsi ayni olmaz ki ilk benimde aksam uatu basladi sanci geldi ikincide duzensiz sancilarla suni yedim de zorla dogurdum 
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Ilk dogumum gece oldu 3 de ikinci sabah  8 de üçüncü aksam üzeri 7 de dördüncü ikindi gibi oldu 4 de . Sancıları erkeklerde evde birer gün çektim kızlarda sancisiz gittim hastanede cektim 
0 oy
tarafından
İki doğum yaptım ikiside gece başladı. Birinde sancimla gittim. Birinde suyumla gittim
0 oy
(109 puan) tarafından
Canım ilki erkekti gece 2de sancım başladı, sabaha kadar çektim. Sabah 11.10da dogumum oldu, su nisan falan hiç gelmedi. Sadece tuvaletim geldi gece gittim yaptim yattım sancım başladı. Ikincisi kızdı yine gece 3te  tuvaletim geldi. Gittim yaptım yatağa yatmamla suyumun gelmesi bir oldu. Hastaneye gittik sancı falan hicbirsey yok. Susuz kalmasından korktum ondan gittim. Sancı bir anda geldi ve direk 5 dakikada bir geldi, nefes aldırmadı bana pek. Zaten sancımin gekmesinden sonra 1 saattede dogumum oldu. 5te ilk sancım geldi, 6da dogumum oldu çok hızlı gerçekleşti hiçbisey anlamadım ama o bir saat beni baya zorlamıştı
0 oy
(117 puan) tarafından
Her doğum aynı değil ki :) benim de ilki suyum bebekle beraber geldi hatta su yutmuştu bunu bende merak ediyorum 
0 oy
(2,781 puan) tarafından
Benim sancım sabah başlamıştı. 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Genelde tüm ağrılar gece gelir neden bilmem. Dikkat ettim de diş gece agrır, cocuk gece ateslenir, bas gece agrır, ayak gece agrır. Dinlenme moduna gecince kuduruyor ağrılar.
0 oy
(447 puan) tarafından
Sabah 7 de başladı 2 de dogdu 
0 oy
(2,980 puan) tarafından
Her iki doğumumda sabaha karşı oldu Benim aynı saatlerde 
0 oy
tarafından
3 doğum yaptım canım 3 de de ne sancı ne şu geldi ilkte nisan geldi o kadar üçünü de suni sancı ile doğum yaptım 

Her hamilelikte her doğum da her anne ve bebekte birbirinden farklı 

Allah ım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah evladını canım

Kolay ve güzel bir doğum nasip etsin inşallah 

Tüm hamilelere evlatlarını sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin insalalh Rabbim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 259 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,322 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,322 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 253 göst.
14 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeec (395 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.