Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşim durup dururken bana bağırdı
0
oy
1,013
göst.
29 Ağustos 2021
Aile & Aşk
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
29 Ağustos 2021
düzenlendi
Kızımın mamasını vericektim sonrada ilacını perde açıktı çekmeye çalıştım olmadı bozuktu eşimde yanımda uzanmıştı telden oyun oynuyordu birden parladı bana bağırdı perdeyi çekerken küfür etti bana dedi hamilesin diye her şeyi bana yaptıriyorsun dedi kalbimi kırdı ben durdum ona baktım sonra kalktı sigarasını aldı mutfağa gitti kızım hastaydı mutfaga peşinden gitti kızımada bağırdı 10 dk sonra geldi maç tvden açtı ben konuşmadım bi şey demedim sessizce ağlıyordum bana dedi ben haksız mıyım hamilesin diye her şeyi bana yaptırıyorsun dedi kızım geldi oyuncağını babasına verdi yapsın diye babası oyuncağı yere attı kızıma bağırdı kızım gitti oyuncağının yanına uzandı hastaydı üzgündü bende eşime dedim kızımı sen niye üzdün hastaydı ztn dedim bana dedi sus maç izliyorum ben susmadım ben dedim sabahtan akşama kdr temizlik yapıyorum yemek yapıyorum kızıma bakıyorum sen bana diyorsun hamilesin her şeyi bana yaptırıyorsun diyorsun dedim sonra evde ne varsa aldım maç izliyordu her şeyi yere döktüm al dedim şimdi sen bunları topla demekki her şeyi sana yaptırıyorum al yap dedim evde ne varsa önüne döktüm toplasın kendisine o kdr titiz bi insanım ama söylediği laflar zoruma gitti her yeri dağıttım akşama kdr elimde bez var her yeri temizliyorum hiç bi yeri kirli bırakmıyorum her şeyi yapıyorum ama yaranamıyorum sizin eşinizde kurgu yapıyor mu her şeyi ben yapıyorum diyor mu simdi de pişman olmuş kızımla ilgileniyor bana iyi davranıyor tepki mı gördü artık
sohbet♥️muhabbet
sohbet-tavsiye
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
16
Cevaplar
+1
oy
29 Ağustos 2021
Huniliprenses
(
12,026
puan)
tarafından
cevaplandı
Deveyi diken insanı dürten bebegim. Boyle boyle kıymetli olacagız
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle kendimi ezdirmem artık anladığı dilden konusmak gerekiyor
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
29 Ağustos 2021
Cadıkız
(
5,327
puan)
tarafından
cevaplandı
Tebrikler böyle devam et
1 önceki yorum göster
29 Ağustos 2021
Cadıkız
(
5,327
puan)
tarafından
yorumlandı
Kesinlikle katılıyorum bunları bizim görevimiz olarak algılama huyundan çıkmalılar o yüzden tebrikler
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Doguma 1 ay kaldı ztn ben sorumluluğumu kendim yapıyorum eşime yaptırmıyorum gece gündüz yatmıyorum bi yandan kızıma bakıyorum bi yanda da ev işiyle uğraşıyorum hiç dinlenmiyorum bana böyle söylemesi tuhaf geldi
29 Ağustos 2021
Cadıkız
(
5,327
puan)
tarafından
yorumlandı
Erkekler bunu bizim görevimiz gbi kafalıarında netleştiedikleri için öyle söylüyorlar yani inşallah bundn sonra bu hareketten sonra kendi de değişir
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Inşallah değişir hatasını anlar
29 Ağustos 2021
Cadıkız
(
5,327
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşallah kuzum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Demek ki bundan sonra böyle yapman gerekiyor lafını söyle
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Böyle yapmasaydım üste çıkıyordu hatasını anlasın bundan sonra böyle kendimi ezdirmem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ağustos 2021
Hayat07
(
146
puan)
tarafından
cevaplandı
Bazen hak ediyorlar işte helal kız sana
1 önceki yorum göster
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Hakketti benim bi suçum yokken parladı ve üstüne kızımada bağırdi
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Her zmn ağzının payını veriyorum ama yıne aynı şeyi yapıyor ara sıra bazen melek gibi bazen de şeytan
29 Ağustos 2021
Hayat07
(
146
puan)
tarafından
yorumlandı
Sen ver cnm hakkını hep savun
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Son bi yıldır boyleyim kendimi ezdirmiyorum bende deli gucu var diyorum susuyor:)
29 Ağustos 2021
Hayat07
(
146
puan)
tarafından
yorumlandı
Heyt kim tutar seni be yürü:))dd
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ağustos 2021
Rose98
(
7,786
puan)
tarafından
cevaplandı
Aynen kuzum sustukça ağzına eder.
Bende benzerini yasadim actim agzimi yumdum gözümü de öyle akillaniyolar ama ben senden cok covuga yaptigi seye uzuldum ya
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
29 Ağustos 2021
düzenlendi
Ztn bende kızıma üzüldüm kızıma öyle davranınca tepem attı perdeyi çek dedim diye bize bağırması zoruma gitti kızımda oyuncağın yanına uzandı üzüldü ama gönlünü aldı ben tepki verince
29 Ağustos 2021
Rose98
(
7,786
puan)
tarafından
yorumlandı
Arada tepki şart iyi olmuş
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen hakketti ıyi oldu eskiden icime atardim son bi yıldır kendimi hiç ezdirmiyorum
29 Ağustos 2021
Rose98
(
7,786
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben evlendigimden beri laf ettirmem inan cocuk yokkendende yardim ederdi.
Yaptığım hareketin de arkasındayım bak simdi cocuk var yetisemiyorum bazen ben demeden kendi yapar bazı işleri masallah.
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin cnm insalah benim eşimde akıllanır
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Bunu deneyeceğim :)
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
:)hakkettiyse dene cnm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ağustos 2021
nerminin annesi
(
1,168
puan)
tarafından
cevaplandı
aptalmi esin. kziina neden bagriyorki cocuk o ya. bu ne bicim babalik.. benim esim bir hafta sonu evde olur. onuda sabahdan aksama benimle. e isi yapar.n hafta ici bile aksam isden gelince yardim eder asla sikayet etmez. oda bu evde uasiyor sonucta cocuguda annemin evinden getirmedim sonucta
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Dün akşam gece12 de acile götürdü kızımı bu akşam böyle sinirini bizden çıkardı .öğlende arkadaşına sinirlenmişti benden sinirini çıkarmıştı akşamda öyle yaptı dayanamadım artık tepkimi verdim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ağustos 2021
Gozdekumsal
(
1,038
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla tebrik ederim çok iyi yapmışsın sussan üstüne gelecekti iyi ders vermişsin haketmis birde çocuğa bagirmk nedir aferin sana
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Valla her kavga da kızıma annesi kılıklı diyor bağırıyor kızımın suçu yokki daha 2 yaşında bebek bana istediğini soylesin ama kızıma asla laf soylettirmem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ağustos 2021
Anacibabaci
(
1,466
puan)
tarafından
cevaplandı
İyi yapmışsın bazen böyle yapmadan anlamıyorlar. Görsün tepki verdiğinde nasıl veriyorsun anlasın
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Bundan sonraki tepkim boyle işine gelirse ya adam olacak bize iyi davranacak yada her gün bu tepkiyi görecek benim erkeksi bi tavrım var asla kendimi ezdirmem
29 Ağustos 2021
Anacibabaci
(
1,466
puan)
tarafından
yorumlandı
Süper ozaman inşallah bir daha yapmaya kalkmaz
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Inşallah düzelir benden korkuyor hemde erkeklik taslıyor ben onu korkutunca ayrı yatar kapısını kilitler 4 sene önce ben pısırıktım kendimi emzirirdim ama son bi yıldır kendimi ezdirmiyorum senin eserinim diyorum bi sey demiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Helal olsun kiz
Laftan anlamayanin hakkı köstekdir iyi etmişsin
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Bende evde huzursuzluk çıkmasın diye sabrediyorum hiç bisey eşime yaptırıyorum evde olunca akşama kdr sigara içer hafta ici de akşam eve gelince geceye kdr sigara içer 3 paket sigara içiyor sonra bana diyor hamilesin diye her şeyi bana yaptırıyorsun diyor sanki yerinden kalkıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ağustos 2021
gl11
(
324
puan)
tarafından
cevaplandı
En güzelini yapmışsın valla tebrikler benim eşim demez bizim ki zor oldu 3 ay yattım tüp bebek o yüzden ağzını açmaz, tabi kavgalarımız oldu düşüncesizliği oldu sanırım erkeklerde sıkıntı var komple bazen beyinlerini kullanamıyorlar
2 önceki yorum göster
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Evde her şeyi önüne koyuyorum ondan böyle yapıyor su istiyor veriyorum kendisi pasaklıdır her zaman arkasını toplarım sigara içer sehpayi yeri her gün kirletiyor döküyor temizliyorum şımardı üste çıkıyor her yeri kirleten adam her şeyi ben yapıyorum diyor şaşkınım
29 Ağustos 2021
gl11
(
324
puan)
tarafından
yorumlandı
Kendin diyorsun işte şımarmış canım önünü kes bunun ver bezi eline silsin kirletince kız dikkat etmeyi öğrensin erken yaşlılık sebebi bunlar
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kavga esnasında bez verdim eline yatmadan önce sil dedim bakalım silecek mi sanmıyorum pisligini silmez içtiği bardagi bile yıkamaz orda bırakır tembel cok dusuncesiz ya baş edemiyorum benden korkuyor ama yine de her yeri kirletip laf yapıyor
29 Ağustos 2021
gl11
(
324
puan)
tarafından
yorumlandı
Temizleme kız rahatsızım belim karnım de halsizim de temizleme eşşek gibi yapacak ay sinirlendim ya böyle iş mi olur terbiyesiz valla bizim evi 1 ay *** götürdü yapmadı oda **** ben bir ev süpüreyim dedim kanamam oldu sonra aklı çıktı kanama olunca şimdi siler süpürür ggıkı çıkmaz illa bişi olcak öyle yapcaklar
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Geçmiş olsun cnm her şeyi benden bekliyor bi kere gece 12 ye kdr yataktan çıkmadım hastaydım kalkıp kendisine yemek bile yapmadı sonra bana dedi sen beni ac bıraktın ben kalkmasam kendi kalkıp bi şey yaptığı yok ama bugün bana diyor her şeyi bana yaptırıyorsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ağustos 2021
Esilsm
(
1,024
puan)
tarafından
cevaplandı
Bu telefondaki oyunlar yuva yıkan cinsten artık oyun oynayıp sinirden sağa sola saldıran ilgisiz sevgisiz olan allah sonumuzu hayır eylesin iyi yapmışsın bazen bizim hamile olduğumuzu unutup hormonlar onlardaymış gibi bize saldırıyolar haketmiş
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen ne zmn teli eline alsa bana bağırıyor ama ben bana bağırmasına izin vermem sesimi çıkarırım durup dururken neye uğradığımı şaşırdım bi perdeyi çek dedim diye parladı ben çekerdim ama perde yeri bozulmuş çekilmiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ağustos 2021
Hilal&fatih
(
2,328
puan)
tarafından
cevaplandı
Çocuklar küçükken hiç yardımı dokunmadı ana şimdi büyüdüler geçen sene sorunlu bı hamleligim oldu acillerdeydik hep ve erken doğum yaptım kaybettim kızımı şimdi yine hamileyim sağolsun yardım ediyor bı işte beklemiyor şuanda yine riskim var Dr yatış verdi yasak herşey 3ay artık sabredecek korkuyor o yüzden yapıyor
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Allah acil şifa versin cnm benim eşim ben hasta olsam 1 gün tek bana bakar ama 2 ci gün bakmaz bu sabah kahvaltı yaptık ben sıcaktan fenalastim yere oturdum ben sandım gelip beni kaldırır bahane buldu tuvalete gitti bende çok üzüldüm beni o şekilde bırakması konuyu değiştirdi resmen o kdr da dedim kendimi kötü hissediyorum diye duymazdan geldi tepki vermedi
30 Ağustos 2021
Hilal&fatih
(
2,328
puan)
tarafından
yorumlandı
İllabkoty biseymi olması lazım yardım etmesi için.bayuldim ben iki 3kere korkmuş eşim çok o yüzden korkuyor yanlız başına bişey gekecek die fenlasinca hemen gelir yardım eder napilcaksa o yapar
30 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ben hiç bayılmadım bayılsam ne tepki verir bilmiyorum işi gücü sigara tel kumanda bu 3 olsun yeter ona
30 Ağustos 2021
Hilal&fatih
(
2,328
puan)
tarafından
yorumlandı
İş ciddi olunca mecbur yardım eder korkar yani canım sonuçta elinde olan bişey değil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ağustos 2021
Senem__
(
1,246
puan)
tarafından
cevaplandı
Helal olsun valla :)))
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
:)sağol cnm hakketti ama
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ağustos 2021
Aysimabulut
(
1,003
puan)
tarafından
cevaplandı
Burda eşlerinden öyle kötü muameleler görüp anlatanları okuyorum bazen. Yani onların yanında bu iyi diyebilirim. Ama tepkini koyman güzel. Sana neyse ama çocuğa öyle davranmasını kabul etmezdim ben herhalde. Hatasını anlamış ama helal olsun sana
29 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Son 1 yıldır boyle sert tepkiler veriyorum ve ben senin eserinim diyorum susuyor kendisi kavgacı beni de kendi gibi yaptı . En küçük şeyde bile tepki veriyorum kendimi susturamiyorum en büyük zaafın kızım kızıma biri bi şey dese hemen ortalığı yıkıp dökerim karşımdaki de anca izler
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
11
cevap
753
göst.