0 oy
1,013 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızımın mamasını vericektim sonrada ilacını  perde açıktı çekmeye çalıştım olmadı bozuktu eşimde yanımda uzanmıştı telden oyun oynuyordu birden parladı bana bağırdı perdeyi  çekerken küfür etti bana dedi hamilesin diye her şeyi bana yaptıriyorsun  dedi kalbimi kırdı ben durdum ona baktım sonra kalktı sigarasını aldı mutfağa gitti kızım hastaydı mutfaga peşinden gitti kızımada bağırdı 10 dk sonra geldi maç tvden açtı ben konuşmadım bi  şey demedim sessizce ağlıyordum bana dedi ben haksız mıyım hamilesin diye her şeyi bana yaptırıyorsun dedi kızım  geldi oyuncağını babasına verdi yapsın diye babası oyuncağı yere attı kızıma bağırdı kızım gitti oyuncağının yanına uzandı hastaydı üzgündü bende eşime dedim kızımı sen niye üzdün hastaydı ztn  dedim bana dedi sus  maç izliyorum  ben susmadım ben dedim sabahtan akşama kdr temizlik yapıyorum yemek yapıyorum kızıma bakıyorum sen bana diyorsun hamilesin her şeyi bana yaptırıyorsun diyorsun dedim  sonra evde ne varsa aldım maç izliyordu her şeyi yere döktüm  al dedim şimdi sen bunları topla demekki her şeyi sana yaptırıyorum al yap dedim  evde ne varsa önüne döktüm  toplasın  kendisine o kdr titiz bi insanım  ama söylediği laflar zoruma gitti her yeri dağıttım akşama kdr  elimde bez var her yeri temizliyorum hiç bi yeri kirli bırakmıyorum  her şeyi yapıyorum ama yaranamıyorum sizin eşinizde kurgu yapıyor  mu her şeyi ben yapıyorum diyor mu  simdi  de  pişman olmuş kızımla ilgileniyor bana iyi davranıyor tepki mı gördü artık 

16 Cevaplar

+1 oy
(12,026 puan) tarafından
Deveyi diken insanı dürten bebegim. Boyle boyle kıymetli olacagız
tarafından
Aynen öyle kendimi ezdirmem artık  anladığı  dilden konusmak gerekiyor
-Reklam-
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Tebrikler  böyle  devam et 
(5,327 puan) tarafından
Kesinlikle  katılıyorum bunları bizim görevimiz olarak algılama huyundan çıkmalılar  o yüzden tebrikler
tarafından
Doguma 1 ay kaldı  ztn  ben sorumluluğumu kendim yapıyorum eşime yaptırmıyorum gece gündüz yatmıyorum  bi yandan kızıma bakıyorum bi yanda da ev işiyle  uğraşıyorum hiç dinlenmiyorum bana böyle söylemesi tuhaf geldi
(5,327 puan) tarafından
Erkekler  bunu bizim görevimiz gbi kafalıarında netleştiedikleri için öyle söylüyorlar  yani inşallah bundn sonra bu hareketten sonra kendi de değişir
tarafından
Inşallah değişir hatasını anlar
(5,327 puan) tarafından
İnşallah kuzum
0 oy
tarafından
Demek ki bundan sonra böyle yapman gerekiyor lafını söyle 
tarafından
Böyle yapmasaydım üste çıkıyordu hatasını anlasın  bundan sonra böyle kendimi ezdirmem
0 oy
(146 puan) tarafından
Bazen hak ediyorlar işte helal kız sana 
tarafından
Hakketti  benim bi suçum yokken parladı ve üstüne kızımada bağırdi
tarafından
Her  zmn ağzının payını veriyorum ama yıne aynı  şeyi yapıyor ara sıra bazen melek gibi bazen de şeytan
(146 puan) tarafından
Sen ver cnm hakkını hep savun
tarafından
Son bi yıldır boyleyim kendimi ezdirmiyorum bende deli gucu var diyorum susuyor:)
(146 puan) tarafından
Heyt kim tutar seni be yürü:))dd
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Aynen kuzum sustukça ağzına eder. 

Bende benzerini yasadim actim agzimi yumdum gözümü de öyle akillaniyolar ama ben senden cok covuga yaptigi seye uzuldum ya
tarafından
düzenlendi
Ztn bende kızıma  üzüldüm kızıma öyle davranınca tepem attı perdeyi çek dedim diye bize bağırması zoruma gitti kızımda oyuncağın yanına uzandı üzüldü ama gönlünü aldı ben tepki verince
(7,786 puan) tarafından
Arada tepki şart iyi olmuş
tarafından
Aynen hakketti ıyi oldu eskiden icime atardim son bi yıldır kendimi hiç ezdirmiyorum
(7,786 puan) tarafından
Ben evlendigimden beri laf ettirmem inan cocuk yokkendende yardim ederdi.
Yaptığım hareketin de arkasındayım bak simdi cocuk var yetisemiyorum bazen ben demeden kendi yapar bazı işleri masallah.
tarafından
Maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin cnm insalah benim eşimde akıllanır
0 oy
tarafından
Bunu deneyeceğim :)
tarafından
:)hakkettiyse dene cnm
0 oy
(1,168 puan) tarafından
aptalmi esin.  kziina  neden bagriyorki cocuk o ya. bu ne  bicim babalik..    benim esim bir hafta  sonu evde  olur. onuda  sabahdan aksama  benimle. e isi yapar.n hafta  ici bile  aksam isden gelince  yardim eder asla  sikayet etmez. oda bu evde uasiyor  sonucta  cocuguda annemin evinden getirmedim sonucta  
tarafından
Dün akşam  gece12 de acile götürdü kızımı  bu akşam böyle sinirini bizden çıkardı .öğlende arkadaşına sinirlenmişti benden sinirini çıkarmıştı akşamda öyle yaptı dayanamadım artık tepkimi verdim
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Valla tebrik ederim çok iyi yapmışsın sussan üstüne gelecekti iyi ders vermişsin haketmis birde çocuğa bagirmk nedir aferin sana
tarafından
Valla her kavga da kızıma annesi kılıklı diyor bağırıyor  kızımın suçu yokki daha  2 yaşında bebek  bana istediğini soylesin  ama kızıma asla laf soylettirmem
0 oy
(1,466 puan) tarafından
İyi yapmışsın bazen böyle yapmadan anlamıyorlar.  Görsün tepki verdiğinde nasıl veriyorsun anlasın 
tarafından
Bundan sonraki tepkim boyle işine  gelirse  ya adam olacak  bize iyi davranacak yada her gün bu tepkiyi görecek  benim erkeksi bi tavrım  var asla kendimi ezdirmem
(1,466 puan) tarafından
Süper ozaman inşallah bir daha yapmaya kalkmaz
tarafından
Inşallah düzelir benden korkuyor  hemde erkeklik taslıyor ben onu korkutunca ayrı yatar kapısını kilitler 4 sene önce ben pısırıktım kendimi emzirirdim ama son bi yıldır kendimi ezdirmiyorum senin eserinim diyorum bi sey demiyor
0 oy
tarafından
Helal olsun kiz 

Laftan anlamayanin hakkı köstekdir iyi etmişsin 
tarafından
Bende evde huzursuzluk çıkmasın diye  sabrediyorum hiç bisey eşime yaptırıyorum evde olunca akşama kdr sigara içer hafta ici de akşam eve gelince geceye kdr sigara içer  3 paket  sigara içiyor sonra bana diyor hamilesin diye her şeyi bana yaptırıyorsun diyor sanki yerinden kalkıyor
0 oy
(324 puan) tarafından
En güzelini yapmışsın valla tebrikler benim eşim demez bizim ki zor oldu 3 ay yattım tüp bebek o yüzden ağzını açmaz, tabi kavgalarımız oldu düşüncesizliği oldu sanırım erkeklerde sıkıntı var komple bazen beyinlerini kullanamıyorlar 
tarafından
Evde her şeyi önüne koyuyorum ondan böyle yapıyor su  istiyor veriyorum  kendisi pasaklıdır her zaman arkasını  toplarım sigara içer sehpayi yeri her gün kirletiyor döküyor temizliyorum şımardı üste çıkıyor her yeri kirleten adam her şeyi ben yapıyorum diyor şaşkınım
(324 puan) tarafından
Kendin diyorsun işte şımarmış canım önünü kes bunun ver bezi eline silsin kirletince kız dikkat etmeyi öğrensin erken yaşlılık sebebi bunlar
tarafından
Kavga esnasında bez verdim eline yatmadan önce sil dedim bakalım silecek mi sanmıyorum pisligini silmez içtiği bardagi bile yıkamaz orda bırakır tembel cok dusuncesiz ya baş edemiyorum benden korkuyor ama yine de her yeri kirletip laf yapıyor
(324 puan) tarafından
Temizleme kız rahatsızım belim karnım de halsizim de temizleme eşşek gibi yapacak ay sinirlendim ya böyle iş mi olur terbiyesiz valla bizim evi 1 ay *** götürdü yapmadı oda **** ben bir ev süpüreyim dedim kanamam oldu sonra aklı çıktı kanama olunca şimdi siler süpürür ggıkı çıkmaz illa bişi olcak öyle yapcaklar
tarafından
Geçmiş olsun cnm her şeyi benden bekliyor bi kere gece 12 ye kdr yataktan çıkmadım hastaydım kalkıp kendisine yemek bile yapmadı sonra bana dedi sen beni ac bıraktın  ben kalkmasam kendi kalkıp bi şey yaptığı yok ama bugün bana diyor her şeyi bana yaptırıyorsun
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Bu telefondaki oyunlar yuva yıkan cinsten artık oyun oynayıp sinirden sağa sola saldıran ilgisiz sevgisiz olan allah sonumuzu hayır eylesin iyi yapmışsın bazen bizim hamile olduğumuzu unutup hormonlar onlardaymış gibi bize saldırıyolar haketmiş
tarafından
Aynen ne zmn  teli eline alsa bana bağırıyor ama ben bana bağırmasına izin vermem sesimi çıkarırım durup dururken neye uğradığımı şaşırdım bi perdeyi çek dedim diye parladı ben çekerdim ama perde yeri bozulmuş çekilmiyor
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Çocuklar küçükken hiç yardımı dokunmadı ana şimdi büyüdüler  geçen sene sorunlu bı hamleligim oldu acillerdeydik hep ve erken doğum yaptım kaybettim kızımı şimdi yine hamileyim sağolsun yardım ediyor bı işte beklemiyor şuanda yine riskim var Dr yatış verdi yasak herşey 3ay artık sabredecek korkuyor o yüzden yapıyor 
tarafından
Allah acil şifa versin cnm benim  eşim ben hasta olsam 1 gün tek bana bakar ama 2 ci gün bakmaz bu sabah kahvaltı  yaptık ben sıcaktan fenalastim yere  oturdum ben sandım gelip beni  kaldırır bahane buldu tuvalete gitti bende çok üzüldüm beni o şekilde bırakması konuyu değiştirdi resmen o kdr da dedim kendimi kötü hissediyorum diye  duymazdan geldi  tepki vermedi
(2,328 puan) tarafından
İllabkoty biseymi olması lazım yardım etmesi için.bayuldim ben iki 3kere korkmuş eşim çok o yüzden korkuyor yanlız başına bişey gekecek die fenlasinca hemen gelir yardım eder napilcaksa o yapar
tarafından
Ben hiç bayılmadım bayılsam ne tepki verir bilmiyorum  işi gücü sigara tel kumanda bu 3 olsun yeter ona
(2,328 puan) tarafından
İş ciddi olunca mecbur yardım eder korkar yani canım sonuçta elinde olan bişey değil
0 oy
(1,246 puan) tarafından
Helal olsun valla :)))
tarafından
:)sağol cnm hakketti ama
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Burda eşlerinden öyle kötü muameleler görüp anlatanları okuyorum bazen. Yani onların yanında bu iyi diyebilirim. Ama tepkini koyman güzel. Sana neyse ama çocuğa öyle davranmasını kabul etmezdim ben herhalde. Hatasını anlamış ama helal olsun sana 
tarafından
Son 1 yıldır  boyle sert tepkiler veriyorum ve ben senin eserinim diyorum susuyor kendisi kavgacı beni de kendi gibi yaptı . En küçük şeyde bile tepki veriyorum kendimi susturamiyorum en büyük zaafın kızım kızıma biri bi şey dese hemen ortalığı yıkıp dökerim  karşımdaki de anca izler

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 753 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,697 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 172 göst.
0 oy
3 cevap 270 göst.
25 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esina11 (822 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 422 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,339 soru

24,043,226 cevap

329,249 kullanıcı

...