0 oy
214 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
25+4 günlük hamileyim. Sabah gaz sancısı diye geldim alttan muayene ve nsty bağladılar . İlk başta kasılmam oldu bir parmak açıklık var denildi . Sonra kasılma azaldı tabi ağrı kesici verdiler . Şuan nst çok orantılı değil ve seyrek.  Hemşire idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyor . Açılmam da yok . Dua edin ne olur. Bide enfeksiyona alttan müdahale ederler mi bugün çok ağırdı .

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hasibemmmmmmm ❤️❤️❤️ gecmis olsun kuzummmm.Stres mi yaptin bir seye sen ?

Dua edicem senin icin ❤️ korkma sakin .Her sey yoluna girecek .
tarafından
Sağol şerifem.  Sağ böbrek büyümesi  varmış bide hassasiyet dedi . İdrarım da kanliydi
tarafından
Ama bebekte bir sorun yok demi kuzum ☺️?
tarafından
Evet canım bugün yarın hastanede imisim. Çok şükür bebek gelmek için acele etmiyor
tarafından
ohhh superr ❤️☺️ bol bol asiri su ic .4 litre falan ic yani .Bende de enfeksiyon var kuzum.
tarafından
Allah şifa versin . Şuan o kadar mutluyum ki . Bebeğim iyi ben iyim . Çok şükür erken gelmek istemedi . ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(4,397 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun kasma kendini yoksa açılman olur alttan muayeneyi bilmiyorum inşallah erken doğum olmaz 
tarafından
Bende canım. Antibiyotik verdi doktor . Yarında hastanedeyim
(4,397 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
tarafından
Çok şükür canım altta idrar torbami aldılar sancım ağrım da yok inşallah yarın taburcuyum
(4,397 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım
tarafından
Allah razı olsun ❤️
0 oy
(383 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım benimde kasılmam çok oluyor acaba bende gitsem mi muayene ederler mi
tarafından
Valla kaç haftaliksin.  Bence eğer haftan normalse hastane köşelerinde heba olma.
(383 puan) tarafından
24 haftalığım ve kuyruk sokumu çok ağrıyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 60 göst.
0 oy
7 cevap 205 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Altnr_svg (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
29 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrv37 (3,783 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 164 göst.
24 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hatice Beren (166 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,337 soru

24,043,171 cevap

329,245 kullanıcı

...