0 oy
392 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (192 puan) tarafından
Bekarken eşim araba aldı. Hem eşim ödedi ailesi de destek oldu. Kasko sigorta falan biz ödüyoruz.Ailesi köye gidip gelecek arabayla. Eşime diyorum ki arabayı getirince git al gel. Bize ya aniden lazım olsa ya gezmek istesek dedim. İş yerinin kamyoneti var. Onunla gitmek istemiyorum alışverişe falan.O da eminim aylarca bırakacak orada. Ben kamyonetle gıtmek ıstemıyorum. Ve iş yerının zaten kamyonet. İleride aılesıne verdıgı bılezıgı ve 10 bın kredı ödedı onu vermek ıstıyorum. Gercı eşim parayı versekte gene verır arabayı. 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Araba bir evin temel ihtiyacı. İki aile her işe koşturacak olsa o arabayla olmaz. Arada bir işi görülsün diye verirsin de iki ailenin sık sık araba kullanması bu şekilde probleme yol açabilir.
(192 puan) tarafından
Ailesi yaşlı. Genelde köye gıtmek ıcın alıyorlar. Ama eşim geri almıyor. Bende buna sinir oluyorum. Ben kamyonetle gıtmek ıstemıyorum.
tarafından
Aaa eşinle güzellikle konuş canım. Her iki tarafı da idare etsin :)
(192 puan) tarafından
Enayi oldugu ıcın eşim idare etmeyi bılmıyor
-Reklam-
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Valla canm ben ortak eşyadan nefret ederim eşimde babasıyla ortak ev aldılar adam durmadan sürekli birşeyler çıkarıyor para istiyor o ev yüzünden huxurumuz çok kaçti seneye satılacak kendimize ev alcaz senide çok iyi anlıyorum valla çok zor keşke satsanıx herkez payına düşeni alsa çekilse kenara
(192 puan) tarafından
Evet. Bu sefer eşimin arkadaşı gaz veriyor. Yarı yarıya verilsin diyor.
(3,417 puan) tarafından
Canm en güzeli yarı yarıya satılması valla üstüne ek yapar kendinize alın
0 oy
tarafından

Araba lazım olduğunda alsınlar ama geride versinler bence 

(192 puan) tarafından
Geri eşimin gidip alması gerek. O da gitmiyor işte
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Bı laf vardir ortak eti i t bile yemez diye... Ortak mal sorun olur hep
(192 puan) tarafından
Cok dogru cok
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Araba ihtiyaç çok büyük ama onlar da yaşlıymış ve baska arabada varmis sonuçta bu kadar dar düşünmeye gerek yok bence yanlış anlamayin ama ne biliyim siz bilirsiniz 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Yani arabayi satsaniz herkes kendine yenisini alsa falan konus esinle yani karisisin en iyi sen girersin aklına
0 oy
(84 puan) tarafından
kimse kusura bakmasın kimseye vermem arabayı , herkeste bilir bunu .. hele şimdi 1 sene önce sıfır araba aldık hiiiç vermem .. acil durum olur o zmn başka yoksa vermem çok ağzımız yandı araba yüzünden zamanında ..
(192 puan) tarafından
Ya bunlar yaşlı ve arada alıyor. Ama eşim geri almıyor arabayı. Verınce 3 5ay sonra alır
(84 puan) tarafından
kayınpederim sırf kendi arabası batmasın diye işe giderken hep bizim arabayı istiyodu , bi kere geldi yine arabanın anahtarını ver dedi kızdım artık yok araba fln veremem dedim .. kendi arabası olmasa neyse kendindede var araba yani ..
0 oy
(163,445 puan) tarafından
Bu zamanda araba temel ihtiyac yaa hele ortak hic olmaz siz iyi kotu ailesinin verdigi parayi odeyip araci alin
(192 puan) tarafından
Normalde ödesek bıle eşim gene verır kı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 92 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (629 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 151 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde &Alya& (526 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 587 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu