0 oy
533 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
Kizlar kaynanamlar Urfa'ya gezmeye gitmişler eltim aynı binada oturuyoruz onu da götürmüşler eşimde dedi bugün git babamlara bende aradım annesini dedi urfadayiz baktık eltimi de götürmüşler bende eşime dedim evde değiller gitmiyorum bugün niye bana da soyleseydiler bende onların bir geliniyim sonuçta eşim bana diyor sen abimin eşlerine kurban ol sen bir köpeksin daha bir sürü hakaret etti ne yapmalıyım artık bilemiyorum ya canımı tak etti 

18 Cevaplar

+2 oy
(1,153 puan) tarafından
Anacim çok açık ve net söylüyorum ben o herife git abinin karısı karılık etsin sana der gider boşanma davası açardım. Şiddet sadece fiziki değildir. Ekonomik,psikolojik,sosyal vb şiddetlerde uyguluyor sana belli hemde 13 haftalık hamilesin hiç bekleme çocuk doğduktan sonra emin ol bu sefer çocuk için katlanırım diyorsun onlarda iyice az.itiyor işi kadın ölümleri hep böyle oluyor en kötü seneryo bu belki ama dost acı söyler 
(24 puan) tarafından
Şiddet de gördüm kaç defa 1 yıl öncesine kadar şimdi de bana diyor evde olsaydım iki parça edecektim seni köpek diyor
(1,153 puan) tarafından
Kardeşim sende hala o evde o herife karılık yapmaya devam mi ediyorsun ? Bilmiyorum durumun nedir ama en kısa sürede bitmezse bu evlilik yarın öbür gün senin de adini duyarız haberlerde izin verme böyle yapmasına çık git
(24 puan) tarafından
Kızımı elimden alır biliyorum
(1,153 puan) tarafından
Kaç yaşında kızın? Eğer şiddet gösterdiği zaman gidip darp raporu alırsan yada şahit bulursan alamaz.
(24 puan) tarafından
1 yıl önce kızıma hamile kalmadan önce hamile kaldım yapmadı
(1,153 puan) tarafından
Kizin daha çok küçük yavrum istediğini yapsın alamaz senden 6 yaşına kadar olan çocuklar annelerinde kalıyorlar sonrasında da babaya çok düşük ihtimal veriliyor sen bundan korkma yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay inanmıyorum sana niye böyle söylüyor peki gerizekalı kocan
(24 puan) tarafından
13 haftalık hamileyim bide bana diyor ne halin varsa gör Allah belanı versin geçen tartıştık bana diyor bosaniriz
tarafından
Sen de bosanalim de . Ne diye duruyorsun . Eşin insan olsaydı sana değer verseydi zaten kaynanan da deger verirdi. Seni biseylerine takmıyorlar eşin yüzünden
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Problem eşinde cnm kaynananları boşver 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Hepsi aynı bunların. Neden abisinin karısına kurban olacakmıssın? Onlar olsun sana kurban
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Eşine deseydin ya once sen insan ol sonra bana de filan diye ayy nasıl laf o kaynanan da ayıp etmiş
(24 puan) tarafından
Çok zoruma gitti eşim kıymet vermiyor ki bana verseydi kaynanam da verirdi
0 oy
tarafından
Sana nasıl onları söyler analsamiyormusunuz durduk yeremi soyledi
(24 puan) tarafından
Ben eşimi anlıyorum ama o beni anlamak istemiyor anlamıyor mu anlamadım
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Tek tarafli anlatim gibi olmus cnm hiç bi neden anlamadim insan bence durduk yere bu kadar hakaret edemez ne gibi sorunlariniz oldu kaynananla mi sorunun oldu hem hamile imissin ne yapacan gidip bosver evi de dinlen
(24 puan) tarafından
Canım eşim kaynanamlara git dedi bende tamam dedim aradım kaynanami ne yapıyorsunuz diye dedi urfadayiz eltim felan da gitmiş bende sinirlendim aynı binada oturuyoruz eşimi aradım dedim bugün gitmiyorum Urfa'ya gitmişler bana da deseydiler sende gelecek misin diye yarın gidecem dedim bu bana diyor sen köpeksin abimin eşlerine kurban ol daha bir sürü hakaretler geçen dedi abimle ortak daire almak istiyorum bende dedim altinlarimi bozdurmak istemiyorum ortak almak için bu bana diyor bosaniriz bilmem ne benim eşim bana kıymet vermiyor
(12,763 puan) tarafından
Altınları vermediğin için bezdirmeye çalışıyordur demekki ailesine laf ettirmiyo daha da bi seu deme birak biraz muhattap olma ailen arkanda ise esine soyle boyle olursa surmez kendine ceki duzen ver de
(24 puan) tarafından
Kaç defa konuştuk kaç kere şiddet gördüm böyle bana telefonda diyor evde olsaydım iki parça edecektim seni
(12,763 puan) tarafından
O zaman daha niye duruyorsun ailen yokmu soylesene
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Kocan niye oyle diyo
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Eşin ailesini savunayım derken abartmış. Eşinin ailesini savunacağını bilip bişey dememen lazımdı. Çağırsalar nolcak ki gönlünce geze bilecek misin sanki. Bence böyle beni çağırmadılar diye sitem etmek dogru değil. Gittilerse gittiler yani çağırmak zorunda değiller. Sende bundan sonra ona göre davranırsın. Eşinin damarına basacağına evde yoklarmış deyip geç. Bu şekilde eşinin gözüne sokmaya çalıştıkça huzurun kaçacak belli ki. Eşin şuan seninle tartıştığı için ailesinin yaptığı yanlış gelmez bu böyle devam eder. Bir olur iki olur sen sitem etmezsen o da ailesinin yaptığına odaklanıp görür her şeyi. Benim benim kendi fikrim. 
(3,104 puan) tarafından
Ohhoo senin o kocanla hayat zor bacım o zaman. Ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gideceksin. Sözleri bıçak gibi olanla ömür zor geçer.
(3,104 puan) tarafından
Yorumları okudum da senin gibi köpek olacaklarsa dünyaya gelmesin ne demek yaa geri. Zekali... Böyle adami varya koyacan kapının önüne bu çocuklar bana benzedi senin köpeklerle işin yok deyip cocuk da göstermeyeceksin. Kurban olsun o pis.lik senin masum yavruna. Nasıl doğmamış bir bebeğe böyle diye bilir ** oğlu **...
(24 puan) tarafından
Bir kızım var 15 aylık 13 haftalık da hamileyim
(3,104 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım.
(1,256 puan) tarafından
Ahhh kuzum:(((niye bu adamdan ikinci çocuk o sabinin günahı ne?ailesel durumun ne bilmiyorum ama o mahlukla hayat geçmez sana da o couklara da yazık.babanin evine git sığınma evine git ama.orda kalma
0 oy
tarafından
Cok ozur dilerim cocugu yaparken iyi, canim balım, sonra sen kopeksin mii? Hem de onun cocugunu tasirken!  konusmayayim da o kocayi ben var ya naparim! Sinirlerim tepeme cikti gene. 
tarafından
Allah askina konus, bu yarin obur gun siddet de uygular. Hos simdi yaptigi da psilolojik siddetin babasi. Alabiliyosan aileni arkana al. Gorucu usulu mu evlendiniz, yasin cok mu kucuk, ekonomik ozgurlugun var mi bilmiyorum ama bunlar erkegin iyice ipi eline almasina kadini yok saymasina sebep oluyor. Aileni alabiliyosan al arkana, defolsun gitsin, adam olsun oyle gelsin.
(24 puan) tarafından
Şiddet de gördüm bir yıl önce kızıma hamile kalmadan önce başımı petege vurdu bir defada boğazımı sıktı karardı boğazım çok gördum şiddet bitmişti tam hakaret etmeye başladı bu sefer kaç defa kalktı beni dövdü öyle
tarafından
Kuzum Allah yardim etsin, ama bu adama dur denmedikce daha cok eder. Ne yap et buna bi dur demenin yolunu bul, birisi bi silkelesin bunu. Bosayabiliyorsan bosa. Bundan ne koca olur ne baba    bi aileyi haketmiyor bu adam belli.
(24 puan) tarafından
Çocuk olmadan önce kaç defa dedim bosanalim çocuk oldu bu sefer yine olmuyor işte ikinci çocuğum olacak bilmiyorum ya ben ne yapacam ya yemin ederim hamile olmasaydım oldurecektim kendimi evladıma kıyamıyorum
tarafından
Ah be yavrum. Degil iki cocugun on cocugun da olsa bosayabilecek durumun varsa bosa. Baba olmaz bu adamdan uc gun sonra o sabilere de elini kaldirir. Kendini oldurmek cozum degil arkada yavrularin varken, onlar icin kurtulman lazim asil bu adamdan
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Eşimin kuzeni var o da sinirlenince sen kopeksin sen ona kurban ol gibisinden laflar etmişti çok şaşırmıştım bu nasıl bir tabir yani sen de boşver çağırmasın umursama ona göre davran konuşma gerekirse eşin de senin kıymetini anlasın uzaklaş istersen bı ailenin yanına tatile git
(24 puan) tarafından
O beni hiç bir yerde rahat bırakmaz ki evimde rahat değilim tatilde nasıl rahat olacam ki
(2,336 puan) tarafından
Yanında olmucak ki en fazla telefon eder
(24 puan) tarafından
Sen eşimi bir bilsen
(2,336 puan) tarafından
Bilmiyorum canım haklısın valla
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Bu kocayı nerden buldun canım görücü usulumu  evlendiniz severek mi merak ettim valla .Öyle kötü konuştuğunda ağzının ortasına terliği geçir
(24 puan) tarafından
Görücü usulü önce sonra severek oldu
(7,931 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah düzelir
(24 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
tarafından

Eşinin söylemleri doğru değil ama sana söylemek zorunda değiller   tamamen kıskançlık yapmışsın cnm eşinin üzerine gitmeye gerek yok belki o an denk geldi belki işleri var 

(24 puan) tarafından
Canım kıskançlık değil bu keşke bilsen bunların ne olduğunu yorumları oku
0 oy
(932 puan) tarafından
Canım aşağıda şiddetten de bahsetmişsin hemde ağır bir şiddet senin ve bebeğinin güvenliği iicn birşeyler yapman gerekiyor 
(24 puan) tarafından
Bilmiyorum artık bende bilmiyorum
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Beyin iyi olsa dicem kaynananı takma ne yaparlarsa yapsınlar ama böyle diyen bir eşle ne olur nereye kadar surer bilemem. Allah yardımcın olsun 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Aile  arkandaysa o bikeziklerde bozulmadan git hic değilse bi sure idare eder seni    
0 oy
(3,352 puan) tarafından
Pislik yaa insan nasıl eşine öyle der bundan sana koca olmaz ben olsam sen kurban ol onlara derim ve hiçbir zaman kendimi ezdirmem gider boşanirim
0 oy
(204 puan) tarafından
Ben derdim ki madem onları beğeniyorsun onlar sana kadınlık yapsın onlar için sana nasıl köpek  der ya kaynananın yaptığına bende bozulurdum seni hiçe saymış resmen valla kocanda afedersin ama adam değilmiş abinin eşlerini övüp seni yerin dibine sokmuş o sana böyle yaparsa tabikii kaynanada seni hiçe sayar 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 487 göst.
15 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde cansel35 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 507 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 1,752 göst.
28 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sifam (814 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 296 göst.