0 oy
235 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

Kızımın doğum günü için hazırlıklar yaptım ama menü hazır değil 15 kişi olacak yabancı değil amcası babaannesi halası annanesi dayısı teyzesi gelecek yabancı yok neler hazırlayayım menü olarak yemek yemeden gelecekler onun için neler yapayım menü önerin bana konsept papatya olacak her şey hazır balonlar organizasyon falan

imagebuuda magnet imiz pastayı da atayım 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

<3 pasta ve balonları bunlar onereceginiz birsey varsa ekleyin lütfen eksiksiz yapmak istiyorum elti catlatacak cinsten olsun

image

image

-Reklam-
0 oy
tarafından

image

kurabiye olarak bundan yapabilirsin bide kalp seklinde tuzlu kurabiye de yapabilirsin. Makaron yapabilirsin sari beyaz renklerde tatli bu kadar yeter bence.

Tuzlu olarak yaprak sarması, açma, gözleme, pizza tadında börek, tarator ve makarna salatası. Eger cok geldiyse bikac seyi eksiltebilirsin. Bide bu katli sunum tabaklarindan varsa cikolata toplari yapip renkli uzun çubuklar var onlara takip servis edebilirsin cok guzel duruyor masada :)

0 oy
tarafından
Sarma 

Börek

Tuzlu- tatlı kurabiye 

Patates salatası 

İçli köfte 

Rus salatası 
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Yaseminin sabunları Ankara çok güzel bir sayfa kızımın diş buğdayı için hediyelik yaptırmıştım o sayfadan çok memnunum herkes çok beğenmişti menü yemek yemeden geleceklerse önden lahmacun salata çorba verip sonradan çay ile birlikte papatya şeklinde kurabiye oluyor onlardan yaş pasta tuzlu kurabiye çikolata topları irmikli toplar yapabilirsin 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 272 göst.
0 oy
9 cevap 219 göst.
0 oy
8 cevap 553 göst.
0 oy
1 cevap 109 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,911 soru