0 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (447 puan) tarafından
Dün avm de oğlanın biri bize bakıyordu eşim anlamasın diye sürekli gidelim dememe ragmen gitmedi bizde o esna da yumruk atılan oyuncak var ya ona ben yumruk atıcam attım kafamı çevirdim video yada resim çekiyor bizi sandım bu ara gizli gizli çekip yayınlayanlar malum çoğaldı dikkatli baktım bize bakmıyo bizde çekmedini anladım gözünle takip ettim sort giyen Bi kız vardı o gözden kaybolana kadar çekmiş. Pişman oldum güvenliğe söylemedome :( sürekli kafamı kurcalıyo. Siz olsanız naparsunız 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Artık kadınlara avm de bile rahat yok . Sapık pislikler 
(447 puan) tarafından
Sorma üvey anneme anlattım giyimine laf etti kızın ben tesettürlüyüm dedim aynı pis gözle bana da baktı ayrıca isterse cıplak gezer o karşındakine beni çek pis pis düşün demek anlamına gelmez dedim
-Reklam-
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Artık yapacake birşey kalmamış canım
(447 puan) tarafından
Eşimden çok çekindim uzman mesleğine falan Bi zarar gelir diye
0 oy
(932 puan) tarafından
Ben bu konuda çok refleksif davranıyorum direk rahatsızlığımı dile getiriyorum bazen sorun da yaşıyorum tabi hiç gelemiyorum böyle şeylere hic
(447 puan) tarafından
Ben yapamam canım ya
(932 puan) tarafından
Benimki de iyi birşey değil zaten kuzum.bu huyumu torpulemeden ehliyet almayacağım diye söz verdim kendime
0 oy
(7,786 puan) tarafından

Gunah almayalim bence sonucta sahsin yanında degildin biydeo cektiginden emin degiliz.. 

Eger oyleyse de Allah ıslah etsin.
(447 puan) tarafından
Ya valla dınüp dönüp baktım telefonu gögus hizasında kıza dogrı tutmuştu inşallah düşündüm giib degidlrir
0 oy
tarafından
Bugün dolmuşta karşılaştım bende valla sıcaktan midem bulanıyordu ağzımı açsam hemen kusacaktım o yüzden konuşamadım oğlanın biri gözlerini dikmiş kızın birine bakıyordu çok sinirlerim bozuldu ama dedim yaa ağzını açsam kusacam o yüzden bir şey diyemedim 
(447 puan) tarafından
Yaaaa nasıl Bi dünyada yaşıyoruz anlamıyorum
tarafından
Çok kötü bir dünyada yaşıyoruz maalesef
(447 puan) tarafından
Çok üzülüyorum

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 630 göst.
0 oy
5 cevap 500 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Queen bee (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.
26 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Kizinaasikbiranne (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 505 göst.
8 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde 2 canli (324 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,585 soru

24,060,682 cevap

330,133 kullanıcı

...