0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kızım yarın 16 aylik oluyor. gece uyumadan ve sabah 4 gibi mama içiyor yani bir kere kalkıyor gece, gece beslenmesini kesmelimiyim sizce kesersem nasıl olmalı? 

Not: emmiyor 

5 Cevaplar

0 oy
(7,933 puan) tarafından
Kilo durumu iyiyse gerek yok cnm gece beslenmesine 
tarafından
10 kilo olması lazım canim 16 aylik iyimi?
(7,933 puan) tarafından
Normal kilosu cnm bilemedim ya bi süre daha devam et istersn
tarafından
tamm canim gözlemleyeyim biraz daha
-Reklam-
0 oy
(12,753 puan) tarafından
Kesebilirsin canm.. gece uyumadan once yine ver ama uyandığı zaman verme.. 9 10aydan sonra gece beslenmesi kesilmesi uygun
tarafından
canım şimdi biz de memeyi bırakalı  yaklaşık bir ay olacak memeyi biraktirinca mecbur mamaya başladım o sekilde alışkanlık yaptı gün icinde mama vermiyorum yemek yediriyorum hep mama sadece gece veriyorum

evet erkenden kalkar 7bucuk 8 gibi onda da kahvaltı hazırlayıp yiyoruz

doğru mu yapıyorum bilmiyorum
(12,753 puan) tarafından
Gayet doğru canm tek gece verme ki uyanmasın hemde gece beslenmesine gerek yok artk.. yine dediğim gibi mama da içsin diyorsan sbah 7de ver uyannca içsin mesela.. 1 1buçuk saat sonra da kahvaltı yaparsınz
tarafından
açıkçası hamilelikten dolayı kestigim için  memeden mama içirmek istiyorum bağışıklığı acısından bu gece deneyeyim su verip tekrar uyutmayi teşekkür ederim :)
(12,753 puan) tarafından
Dene bakalm inşallah uyur canm :)
tarafından
inşallah canm
0 oy
tarafından
post yukarı :)))
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Bir iki gece dene çok zorlanırsn içsin kuzum
(7,827 puan) tarafından
Kuzu bn 2,5- yada 5 kg alıp kaynatıp buzluğa atıyorum bende merkezdeym iyice araştır bi köyden alın o 5 kg 2-3 hafta gidiyor hemde çk besleyici markette çk pahallı biz kg 12,5 tlden alıyoruz 5 kg 62,5 yapıyor hem inek sütü gibi kansızlıkta yapmıyor
tarafından
tamm canm bi araştırayım ben herşey yavrularımız  için ♡ cok teşekkürler
(7,827 puan) tarafından
Ne demek kuzum inşallah bulursn valla keçi sütü altın gibi değerli bulunmuyorda bulursan anne sütü poşeti al onlarla buzluğa at lazm oldukça 1-2 saat önceden çıkar su dolu leğende buzunu çözdür
tarafından
tamm kuzum sağol tavsiyelerin için bulursam dediğini uyguluycam köydeki tanıdıklarıma sorup sordurmam lazım  :))
(7,827 puan) tarafından
Hadi inşallah bulursn annesi
0 oy
tarafından
Bence emmiyor ise verebilirsin ama mama yerine süt ver olmazmi 
tarafından
süt de denedim hatta çocuk sütü diyorlar ama ağız kokusu yaptı sebebini anlayamadım süt içiyor yine ama gündüz veriyorum  

birde kansizlik yapıyor diye okumuştum o yuzden arada veriyorum mama kalmadığı zaman yada gündüz işte:)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 101 göst.
9 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 518 göst.
13 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,884 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
6 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (802 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,031 soru

24,424,136 cevap

351,771 kullanıcı

...