0 oy
671 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (188 puan) tarafından
Merhaba hanımlar  sorum  bu merak ettim herkesin elbet  vardır benim unutmadığım  demeyelim de beni  seviyor  sanırken  ben telefonla konuşmayı  bile kabul  etmedim ailemden  korkuma ama o seviyorum  diyerek haber gonderirken  halamın kızıyla  konuşuyormuş  ve en acisi da ***** kiz haberleşme ile  sevgi mi olur telefonla konuşacak  bana dokunacak ben öyle olmayanı  sevmem diye kuzenimi sevdi ben başkasını  daha cok sevdim evlendim 2 çocuğum  oldu asla sevmiyorum o kişiyi  ama kendimi haksızlığa  uğramış  hissediyorum 

18 Cevaplar

0 oy
(53,949 puan) tarafından
var öyle gereksiz kisi unutamadığım değil unuttuğum
tarafından
Hala aklınızda ama:(
(53,949 puan) tarafından
sonucta hayatimiza girip biseyler paylastil hic yasanmamis gibi unutulmuyor ki . surekli aklimda degil ama arada aklima geldiği oluyo sevgi olarak degil beddua edip kovuyorum beynimden
tarafından
Anladım cnm
-Reklam-
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Herkezn vardır bence var ama unutma yada unutamamak gibi bisi değil yaptığı serfsizlikler aklıma geliyor ozman Bi gelir ama öyle işte 
(188 puan) tarafından
Aynen cnm keşke herkes sevmeyi bilse  ama yok oyle
(4,061 puan) tarafından
Ben kendimi çok salk hissettim en son onun yüzünden ne içime doğsa çıktı şakayla karışık dedim onu denemek için çıktı karekter sahibi olmuyor herkez insan içinde dedim adamım diye gezme ortada diye sırf o ******** yüzünden il değiştirdim gözüm görmesin diye
(188 puan) tarafından
Sevmesini bilmeyenler  sevmesin bence sonra gönülde kırıklık bırakıyorlar hak edeni de güvenip sevemiyoruz
(4,061 puan) tarafından
Aynen öyle am cok şükür eşim pamuk gibi biri kendimden çok ona güvenirim o derce yani çok şükür
0 oy
tarafından
Unutmadigim tek insan eşimin dayısı ikinci babam gibi severdim mekanı cennet olsun babamın en yakın çocukluk arkadaşıydı 5 dakika önce beni arayıp Halil (oğlu) gelsin kızım diyen adamın yarım saat sonra ölüm haberini almaktı o zaman anladım toprak aldığını geriye vermiyor sadce fotoğraflar anılar kalıyor geriye 
(188 puan) tarafından
Yaaa ölüm  daha kötü  tabi aşk sevgi hepsi bos ama  dediğin gibi ölüm  zor
tarafından
Hala çıkıp gelecek buyse derdi bana buyse yap kahvemi diyecek gibi hissediyorum Rabbim sevdiklerimize uzun sağlıklı ömürler versin yoksa aşk acısı felan hepsi boş canim
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Lise 1  zamanında iken birini seviyordum yüzü elleri yenikti babam hep damat bunumu getiriyorsun bana derdi ama ben onun görünüşünü değil kalbini sevmiştim ama ailem bunu hiç anlamadı askere gitti ben lise bitirdim üniversite  kazandım bana şehit haberi geldi yikilmistim psikloji tedavi gördüm uzun bir süre sonra eşim ile tanıştım kafa dağıtmak zaman geçirmek belki acısını unuturum diye kaçtım evlendim ama o hep aklımdaydı evlenince pişman oldum ona ihanet etmişim gibi geliyordu hep ama onu hep sevdim 
(53,949 puan) tarafından
off en kötüsü bu ya Allah sabir versin canim
(1,315 puan) tarafından
Amin ...
0 oy
tarafından
Aman geçmiş gitmiş hiç aklına bile getirme, var tabiki ama aklıma getirmek eşime saygısızlık olur
(188 puan) tarafından
Yok cnm sevgi anlamında değil şuan ikisi de bekar halamin  kızı ve o kişi evlenmiyorlar  da çünkü halam biliyordu  o kişinin beni sevdiğini ee şimdi kızı evleneicem  dese ailesini karşısına  alacak
0 oy
tarafından
Ya sevmek değil di benim ki ama merak ettim biri var acaba evlendi mi, beni çok beğenen bir doktor vardı evlenmek istedi reddetti m
(188 puan) tarafından
Hata mi ettiğini  düşünüyorsun  yoksa reddederek
tarafından
Evet eşim için ama dèymedi
(188 puan) tarafından
Bu kötü iste kimin hakkımızda hayırlı olacağını  bilemiyoruz  ben eşimi severek evlendim bu güne kadar göz  yumdum aldatma falan yok ama saygısız  telefondan başını  kaçırmaz hakimi hatrini sormaz bende o zaman  cok pisman oluyorum
tarafından
O kişi ccok saygılı efendi biriydi gözüm asla parasinda dış gorunste deyil di ama reddetm eşim vardı flört olarak yani ihanet asla yapmam ve hakkımda hayırlısi deyilmis belki de hayat bu bilemeyiz canim
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Duygusal anlamda mı canım 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Beni sevgili olmadığımız halde sevgilisine eski sevgilim diye anlatan bir lakap takamadığım şahsiyetsiz var çok iyi arkadaştık cidden kızı bulunca benden uzaklaştı yahu sevgilin varsa var kaç senelik arkadaşız ananı akrabalarını tanıyorum oturup kalkıyoruz dedim. O zamanlar MSN vardı kız girip bana eski sevgili gibi bozmaya kalkınca anladım neler dönüyor. Hakkımı helal etmiyorum asla çünkü aramızda öyle bir muhabbet geçmedi. Günahıma girdi. 
(13,306 puan) tarafından
Hahha haklı kız sen nerde okudun
(53,949 puan) tarafından
kutahyada canim
(13,306 puan) tarafından
İçinden geçtim çok kez ısparta yol üzeri ya
(53,949 puan) tarafından
bende ispartaya abimin yemin toreni icin gitmistim. kafeye girerken gunesliydi hava içerdeyken kar yağmıştı cikincada yagmur
(13,306 puan) tarafından
Hahaha hiç tuhaf gelmedi söylediğin nedense :)   yazın bile hırkasız çık donarsın
0 oy
tarafından

Kızım  

12 karakter

0 oy
(714 puan) tarafından
Benim biri vardı ama kimdi unuttum valla . 
(188 puan) tarafından
Güldüm  buna
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Kendini değilse yaptığı şerefsizler unutamıyorum
0 oy
tarafından
Unutamadigim kişi yokta unutamadigim acı tecrübeler kötü anılar ve acılar var 
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Eğer eşimle evlenmeseydm Bi başkası ile evlenseydim şuan sorunu evet unutmadım unutamadım die cevaplardm ama çok şükür onla evliyim çünkü Bi tek onu sevdim onu unutamazdm.. 
0 oy
(929 puan) tarafından
Kendini değilde yaptığı şere. fsizligi unutamıyorum malum o unutulmayinca oda istemesende.. 
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Benim hiç olmadı o tür unutamadığım. Çünkü hiç aşık olmadım ya da kimseden hoşlanmadım.. Tüm ilklerim eşim ❣
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Amcam var dedelerim var aklıma gelince burnumun direği sızlıyor... 
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Var ama tabi aklımın onda kaldığı kalbimin köşesinde yeri olduğu için değil tabiki. 4 senelik bir ilişkinin ardından çocukça bir ayrılık.. tabi sonrasında ben eşimle tanıştım. Eski arkadaşımda çok yalvardı geri dön olmuyor sensiz diye kapıma geldi kaç kişiden haber yollatti ama tabi dönmedim saygısevgi hiçbir şey kalmamıştı. Ben evlenene kadar hala daha aklı bendeydi şimdi ne alemde hiç bilmiyorum tabiki yolu açık olsun üzülmesini asla istemem aşk acısı çok zor aklı bende kalsın istemem. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 3,306 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde creazygirl34 (3,124 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 798 göst.
12 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 386 göst.
2 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 473 göst.