0 oy
522 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bazı insanlar öyle 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Ben gezmeyi seven biriyim ama evi de seviyorum bazen evden çıkmak istemiyorum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet ben onlardan biri
0 oy
(16,414 puan) tarafından

Ayyyy benn disariii cikmakk istiyorummmmmm 

:'(:'(

0 oy
(4,714 puan) tarafından
Öyleydim eskiden ama bebek oldu olalı hep dışarı çıkasım geliyor. 
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Bende öyleyim ya aslında severdim dışarıyı ama evde kala kala hiç bir yere gitmek istemiyorum alıştım eve 
0 oy
(3,241 puan) tarafından

Ben ben ben:angel: ömrüm boyunca evde kalabilirim. Bekarken babamin elime çantamı tutuşturup hadi git bi gez aksama kadar gelme dediğini bilirim. Hayatimda en cok esimle sevgiliyken gezdim hergun buluşurduk. Evlendim gene arada gezerim ama icten içe hicbiryere gidesim gelmiyor. Nam saldım bu konuda diyebilirim.

0 oy
(714 puan) tarafından
Bende şöyle bir şey var ne zaman dışarı çıksam pişman oluyorum birdaha asla çıkmam bu ne diyorum ama gene çıkıyorum havada sıcak ya 
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Yani o kadar evde durdum ki dışarısı tuaf geliyor
0 oy
(852 puan) tarafından
Benim kocam :D
(852 puan) tarafından
Biz nişanlıyken eve girmezdik şimdi dışarı çıkaramıyorum adamı gerçi ona da hak veriyorum sabah 8 akşam 8 çalışıyor bı Pazar günü de dinlenmek istiyor araba da yok çıksak bile hava sıcak rezil oluyoruz dolmuşta
tarafından
Doğrudur canım , ama arada çıksanız senin de gönlün hoş olur ☺
(852 puan) tarafından
Çıkıyoruz da işte çok değil canım:)
tarafından
Allah (c.c) huzur bereket versin yuvanıza. Bir birinize anlıyorsanız yeter:)
(852 puan) tarafından
Sagol canım Rabbim size de huzur versin inşallah
0 oy
(1,315 puan) tarafından

Ben Ben ben :D çöp bile atmaya çıkmak istemiyorum çıkmıyorum da 

tarafından
Olsun :)) ☺
0 oy
tarafından
Ben öyleyim şahsen ama eşimin ailesi evde yokken eşimle vakit geçirmek icin onlar varken evde bile kalmak istemiorum
0 oy
tarafından
Ben hiç sevmem haftalarca çıkmasam aramam
0 oy
(3,679 puan) tarafından
2 senedir o kadar alışmışım ki eve dışarıya çıkınca başım ağrıyor gürültüyü kafam kaldırmıyor bekarken eve zor sokarlardi
0 oy
(550 puan) tarafından
Bu aralar hic ckkmiyorum
0 oy
tarafından
Severim ben gezmeyi valla her akşam mutlaka yürüyüşe çıkarım canım 
tarafından
Yürümek insanı rahatlatır en güzeli canım
tarafından
Kesinlikle canım insanım vücudu dinleniyor
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Ben ben o kisi benim hamilelik boyunca ve doğumdan sonra hastane harici 8 ay sokağa çıkmadım şuanda eşim zorla çıkarıyor 
0 oy
(163,308 puan) tarafından

Bende eve girmek istemiyom :angel:

0 oy
tarafından
Ben ben ben

Kızımdan önce tam anlamıyla öyleydım halada öyleyim ama kızım için çıkıom mecbur enerjisini atsın dıe
0 oy
tarafından
Ben Ben ben evim canım evim:D uyuyayım çocuklarla ilgileneyim temzilik yapayım ay uzatıp film izleyeyim ohhh misss
0 oy
(2,655 puan) tarafından
bende evden cıkıp dısarlara atıp kendimi gezmek istyrm mesela ximenlige yayılıp termosa cay cpcuklarda parkta oynucak snr aöglen arabada uyutup Ögel yeneginide dosardan arapgunlerini hep yanıma alıp corba fln eve hiç girmek istemyrm degısık yerlere gidip gezmek istiyorum mesela kafamız essin bi gun 2 3aaatlık yerlere gezmeye gitmek isterim maddi yönden mumkun olmuyor veya esim calısıyor yorgunum diyor hep cok nadir göturr bizi :( ben kadar sevmez tatile gttik bir ay önce yetmedi mi der 
(2,655 puan) tarafından
bende yaaa ama esim paramız yok dio bide yprgunum diyor hep  mesela tatil dönüşü 5gun bi otel e gitmek istemem sadece  mesela tatil dönujsu 3 sene önce Denizli yaptık Pamukkale ordan Bodrum ordan Aydın Kuşadası gidecektik esim de yoruldu bende gözumuz yemedi ..
(2,655 puan) tarafından
bebeden aynı seyi yazmısom hahaa
(2,655 puan) tarafından
kız bende  hiç hiç yorulmam esim der ki sen nasl bişeysin der bana insan olmadgımı düşünüyor :) ozmn gttgimizde tek bebe miz vardı nebiliym kız belim catladı otur otur esimde bana bırakmıştı ozmn sen bilirsin die iyi evimize git dedm yolsa durduk tabi yedik içtik bidahada kusadasınk göremedm:) 1ay önce tatile gttik Side ye 2bebekle cnaım çıktı ama vazgecmedim bazıları ay iki bebe asla gitmem yoramam kendimi der y a ben onlardan degilim işte zorlansamda yorulsamda gezmenin heyecanı unutturuyor bide foto cekmeye bayılırım hele kızlarımda mutluysa :) kucuk kızım arabada durmadı buyuk iyi adepte olduda eger dursaydı bu sene de İzmir'e ugrayalım dicektim yada lavanta kokulu köye işte arabada cok bunalımca ay sen benm kafadansın ne var esimde az sevse sevmedgine göre yine de ayak uydurdu napsım cenemimi ceksin ,
(2,655 puan) tarafından
hahaha ruh ikizini buldum sonunda annem bile sasırdı bana geldigmde hadi gidelm dosaro dıyorum ne dısarısı diyor dısarda yiyelim dedim bi dur dio ..wlla halsiz olsam bile elim kolum kalkmasa bile bi limonlu soda hop hazırlan dısarı:))) öyle karnım ac ay cıkmam söyle böyle de demem hemen bebelerime bş corba yanıma arapgunleri arabada biyandan etrafı izleyip biyandan bunlarla cebellesip bogaz tıkarım  ama arkada benı görseler gül gul catlarlar kucuk kızım 1yasnda arabayı sevmez durmaz buyukte 2.5 yasnda bıkır bıkır durmaz o halde giderm bak bahceden geldik esime dedmki hadi parka gpturelm die ben gttim artk 10gbi geldim söz konusu bebem olunca ama yeni evliykende bmyleydim ben esim ve annem kızar bana evinde otur iki bebeyle zor oluyor sana die eger yanmda bana uygun biri olsa esim gbi annem gibi rezil etmeseler gunumu wlla giderm nolack iki bebeliyiz diye öldük mü allasen :) wlla ben burun zorluklara gögus gererim sanırım cile cekmeye bayılıyorm gidilmez mi be birini salın yürüsün digeriniede koy kanguruya oh mis hem bebişler uyuynca restoranda cafede birşeyler yiyip içmesi Cok hos oluyor yannda uyuyolar fln bende ki ayrı bi zeevk:)))o gunde AVM ye gttik oyun yerlerine göturduk kızımı kucuk arabada buyukte oynadı fln dönuste yoruldular uyudular yemek yememix fln faciaydı tabi ama olsun dönuste uyumaları fln cok tatlıydı hatta esime derim ki koca herif için gecmis derim cok kızar
(2,655 puan) tarafından
hemennnn geliyrm

İlgili sorular

+3 oy
24 cevap 436 göst.
25 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Kizmaaskim (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 223 göst.
13 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 646 göst.
16 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Sevim günes (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 468 göst.
16 Aralık 2019 Diğer kategorisinde esin1224 (160 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,834 soru

23,977,149 cevap

326,351 kullanıcı

...