+1 oy
1,420 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (46 puan) tarafından
Ben eşimden bi urun alacak olsam para istesem hayatta vermez ne gerek var Diyor sınır oluyorum eve bi eşya süs asla aldırmıyor ne gerek var Diyor bende kuaför için falan para fazladan aliyorum biriktiriyorum sonradan istediğim şeyleri aliyorum :)

55 Cevaplar

0 oy
(1,310 puan) tarafından
Eşim ayda belli bir miktar verir ne ihtiyacım varsa ordan alirim ama eşime kalsa hepsini biriktireyim ister hatta gizli biriktirip altın yapamami sonrada çıkarıp bak altın yaptım dememi bekliyor ama ben para biriktirebilen bir insan değilim malesef:))
(46 puan) tarafından
Hm anladım canım sağlık olsun:) bende eşim herşeyi aldığı için biriktiriyorum yoksa bende biriktirmek valla :) zaten çok istediğim bisey olsa kıyamayıp alıyor
-Reklam-
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Yapmıyorum tüm para zaten bende hiç para harcamaya ilgili sıkıntım yok şükür 
(46 puan) tarafından
+1
Ohhh ne güzel yaaa :)
0 oy
(1,315 puan) tarafından

Saçımı boyicam ağda yaptıracam diye diye bende 4 yil boyunca öyle aldım hep para evde hallettim o vardiya li çalıştığı için ondan aldıklarım ile 20 bine yakın birikim yaptım :)

(46 puan) tarafından
+1
Ayy aynı ben yemin ederim aynı bende böyleyim:) kuaföre 30 tl gidiyor ben eşimden 100 tl aliyorum haftalık bide her hafta girmiyorum ama para her hafta aliyorum:) evde kendim hallediyorum ağda mı falan ve misafir gelse gelmese hep misafir var diyip harçlık aliyorum :)
(1,315 puan) tarafından
Ben misafir sevmediğimi bildiği için anca kuaför yada kiza bez alaçam diyorum kizimin bez sponsor olarak annem erkek kardeşim hakediyor eşimden para alıyorum ben aldım diyorum :)
(46 puan) tarafından
+1
Ayy çok yaşa valla :)
(1,315 puan) tarafından
Valla eşim ailesine aşırı yedirdigi için  anca böyle biseyler ben yaparım kizim için yoksa kizimin bir geleceği olmaz acikcasi
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Evet her zaman bir kenarda vardır param o bana para vermez evdesin başına bir şey gelmez diye annem verir ablam veiri görüştükce onları saklarim
(46 puan) tarafından
Allah razı olsun onlardan inşallah ne güzel insanın ailesinin böyle yanında olması
(3,740 puan) tarafından
Çok şükür kuzum aylık annem alışverişe gider benide götürür ben alırım kendi ihtiyaçlarmi saklarım hep öyle olur
0 oy
(8,678 puan) tarafından
Benimkide aynı dolabımda bir sürü kıyafet var diye kıyafet alma gerek yok diyor zaten elimize düzgün para kalmiyo  1 senelik evliyim düzgün bişey almadım daha kendime :) 
(46 puan) tarafından
Yaaa umarım alırsın aslında dolap uygulamasından eskileri satabilirsin canım
(8,678 puan) tarafından
Canım benim gardrops hesabım var 4 yıldır kullanıyorum bekarken çok aktif kullandım şimdi kullanamıyorum pek :) satış yaptığım oluyor yine ara sıra bana diyorki dolabından kıyafet taşıyor benim hiç yok diyor aslında haklı
(46 puan) tarafından
Ben de eskiden çok kıyafete verirdim para ama bu pandemiden dolayı artık biktim yani hiç kıyafet almak istemiyorum zaten olanlarda yetiyor yaa
0 oy
(229 puan) tarafından
Asla saklamam çünkü ikimizin parası ortaktır daha üstüne benim oradan buradan elime gelen parayı da eşime veririm oda eksik kalanı tamamlar altın yapıp kenara koyar yada kötü gün parası diye saklarız ne zaman ki ihtiyacım olur oradan alırım gereken  parayı 
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Valla ben altın almaya başladım gönderdiği para bazen az kaldı diyorum naptın altınmi aldın diyor sanane diyorum :)) tabi anlıyor ama vermem saklıyorum sonunu bilemeyiz belki lazım olur die
(46 puan) tarafından
Aynen öyle canım insan herzaman herşeyi düşünmeli valla iyi yapmisin:)
0 oy
(3,148 puan) tarafından

Gizli olmasada biriktiriyorum sonra ona veriyorum yada gidip bir şeyler alıyoruz hoş istediğim her şeyi alır da aşkım çok güzel demi derim tamam hadi al bakalım der :D

(46 puan) tarafından
Benimki de işte bana para vermemek için gidip alır kendisi ::) aman alsın da benim para gitmesin:)
(3,148 puan) tarafından
Ahahaha :D benimki bana para da verir kendi de alır kredi kartlarının bir kaçı de bende ondakiler de telefonda kayıtlı bide kendi kartım var o konuda sıkıntım yok benim :D
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Para biriktiriyorum ama gizli değil canım ama senin gibi bir şey almasa gizli kesinlikle yapardim
(46 puan) tarafından
Valla yapıyorum mecbur :) Ama söylüyorum ona sonra gülüyor bisey demiyor
0 oy
(146 puan) tarafından
Kumbara yaptım koltuk takımı almak istiyorum hem ondan alıyorum hem kendim katıyorum bi kere açtım 2 yarım altın aldım ne oldu koltuk diyo daha ev almadık alınca koltuk alırım diyorum he iyi diyo yine kumbara yap güzel oluyor diyor ha ha ha adamida alıştırdım:)(
(46 puan) tarafından
Oh oh maşallah  inşallah evi de alırsınız canım hayirlisiyla
(146 puan) tarafından
İnşallah cnm ya şuan 1 odanın içinde yaşıyorum sırf bi evim olsun diye ne zorluklar çekiyorum bi bilsen cnm
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Cok şükür eşim para saklamami gerektirecek ortam olusturmuyor kendimde çalışıyorum tabi ama çalışmadığım donemlerde de laf etmezdi.
(46 puan) tarafından
Maşallah ne güzel:)
0 oy
(5,725 puan) tarafından

Hiç para biriktiremiyorum elime 200lira geçsin aninda harcarim o da bana değil çocuklara.oyuncak eşya falan alırım :D

0 oy
(3,676 puan) tarafından
Yok valla o bana her ay veriyor harçlık bende biriktiriyorum harçlıklarıma dokunmuyorum ondan gidip ihtiyacım olunca para alıyorum tekrar :D
0 oy
(84 puan) tarafından
maaşını bana veriyo bu faturaya bu alışverişe bu şuna derken birazda kendi zulama atıyorum :D hep atarım kenarda birikir ama hep haberi var .. sıfır araba aldık 1buçuk sene önce para eksikti çıkardım verdim .. kızıma hamileyken yatak aldık yine ordan çıkardım verdim .. zaten bizim için çocuklarım için biriktiriyorum duruyo öyle ..
0 oy
(780 puan) tarafından
Ben biriktiriyorum canm kumbaram var şuan içinde ne kadar var bilmiyorum bile elime geçtikçe atıyorum onunda haberii yok daha bı keresinde 9 bin birikmisti araba alacaktı vermiştim supeleniyo sende vardır diye ama emin olamiyo
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Ben göstere göstere bi kere biriktirdim :D Bak biriktiriyorum, şu kadar birikince şunu yapacam dedim, bişey demedi.. Biriktirdim aldım, başka da biriktiremedim henüz :)
0 oy
(1,390 puan) tarafından

Biriktirmek isterdim ama olmuyorr tutamiyorum parayi:ermm:

0 oy
(1,145 puan) tarafından

Biriktiriyorum o da biriktiriyor ben bilmiyorum sanıyor ama :D

0 oy
(136 puan) tarafından
Her ay belli bir harçlığım var harcamamdan anlar zaten bırıktırsem bıle şakalaşır der tüm paranı çıkar sayayım der getırım gözüme bakar daha varmı gulersem anlıyor zaten çünkü hep ele verıyorum
0 oy
(280 puan) tarafından
Tabi ki. Haberi olsa o para orda kalmaz kalamaz. Çok savurgan 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,092 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
44 cevap 1,311 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde curious (1,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 532 göst.