0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
kızlar ben bir güzellik merkezine gidiyorum lazer dermapene falan neyse memnun değilim sonuçta alamadım zaten nasıl vazgeçmem lazım buradan lazerin parasını ödedim dermapen daha ödenmedi avukata verip dava açsam nasıl olur hiç bi para istemiyorum lazer de kalsın ödediğimle ama gitmek istemiyorum artık nasıl yapmam lazım ? 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Güzellik merkezlerinden benim ağzım çok yandı hiç bir faydasını göremezsiniz avukatla görüşün eğer alabilirseniz paramızı alıp kliniğe veya hastaneye gidin 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gitmek istemiyorsan gitme sadece bisey yapmana gerek yok ki dermapen icin bi imza anlasma yaptın mı 
(398 puan) tarafından
yaptık canım evet ama ne yazıyor bilmiyorum
tarafından
Canım ne yazdığını bilmedigin şeyi niye imzaliyosun zaten... bide dermapen onemli bi işlem eger daha seanslarinin basindaysan zaten bi gelisme olmaz devam edebilirsin lazer de aynı sekilde 5 6 dan sonra farkediyo ki yuzde 80 bitis gösteriyor finalde. Hic biryerde yuzde 100 olmaz. Sen daha bikac seans gittiysen bence devam edebilirsin. Ama illa birakmak istiyorum diyorsan gidip konuş ortak nokta bulunmazsa avukati devreye sokarsın

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 146 göst.
0 oy
0 cevap 56 göst.
2 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Derince (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 393 göst.
6 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hafize12345. (79 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,844 soru

24,116,990 cevap

333,281 kullanıcı

...