0 oy
423 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bi post açmıştım okuduysanız devamını yazmak istedim dedigi gibi dün kayınvalidemle konuşmaya gitmiştik çocuga bakmarmı diye bakarım demişti ve sonra çocugun agzına yemek yerken kendi kullandıgı kaşıgı soktu ben eşime anlattım eve gelince ve tartıştık bugünde eşimin üzerine geldim biraz bu konuyla ilgili nasıl güvenip bırakıcam gibisinden o da begenmiyorsan annemi bakmasın annem öyle bişi yapmaz falan demişti ve evi terk etti evden çekip gitti kahvaltı yaparken biz ondan sonra kendi annemle konuştum annemde biz ne kadar dikkat ediyorsak onlarda etmek zorunda falan deyince iyicene gaza geldim kayınvalidemi aradım sen dün böyle böyle yaptın anne ben fark ettim dedim yok öyle bişi dedi ve ben gözümle gördüm dünden beri biz oglunla kavga ediyoruz deyince edin afferim kızım dedi kapattı tlfnu eşime anlattım böyle böyle konuştum annenle birde kabul etmiyor dedim o da dedi afferim sana anneme nasıl dedin bunu ne biliyosan onu yap banane diyip tavırlandı bende aradım kayınvalidemi dedim anne küvezdeyken çocuk ben onu kaybetme korkusunu çok yaşadım brni en iyi srn anlarsın senin yanında yaşadım bunu ben birde dedim o da dedi kızım dalgınlıgıma gelmiştir k.b falan dedi bende öyle olunca kendimi çok suçlu hissettim eşimede dedim ki tamam bari gelsin baksın bende çalışıyım o zaman ya çalışmıycam dedim yorumları cevaplarken biliyorum ama çok abarttıgımı düşünüyo bu konuyu herkes ve kendimi takıntılı deli gibi hisediyorum o zaman eltimin çocugunada bakmış kayınvalidem 3-4 aylıkmış çocugu o zaman onun şuan 2 ama neyse işte uzun oldu çok ve çok teşekkür ederi yorum yapanlara böyle 1 yaşında çocugunu bırakıp çalışan varmı kayınvalidesine bu normal birşey mi birde sürekli bizde kalıcak :\

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben birakmam açık  ve net
tarafından
Bende pek istekli dglm cnm ama şimdi dönemem kararımın arkasından eşimin beni yollamaması gerek bir şekilde alttan alta anlaması gerek ben özel hayatımız kalmaz şey nasıl yapıcaz dedim yani o da dedi onu bile düşünemezsn sen yorgunluktan takma çok
tarafından
Valla çalışma  yapamicam de birak
tarafından
Cnm o annesine çok güveniyor önceden de bana ayrılalım annem bakar çocuga diyordu ben işe başlasam 1-2 gün sonra annesi bakamıyorum der bence çünkü oglum bana çok düşkün lavaboya bile girerken ben kapıda bekliyor beni düşüncem bu yönde o kadar kolay olmadıgını anlasınlar istiyorum birde
tarafından
O zaman git bence ama oyalarsalar napicaksin ya esin bosan zaten annem bakiyo derse
tarafından
Cnm ben eşimle kaçarak evlendim sonra eşim şiddet gösterdi bana birden değişti tanıyamaz hale geldim onu ufak tefek sorunlarımız olunca boşanma konuları çıktı ben eşimin ailesinden o zaman sogudum biz orda kalıyorduk eşim bana şiddet uyguladı ayırmayıp izlediler beni ailemin yanına yollamadılar sonra eşim özür diledi her zaman affettim sorunlarımız azalmıştı iş olayı çıkınca annesinin bu hareketi de olunca dün yine boşanma lafı oldu bugün eşimde hatta şey dedi yüzü güzel olunca olmuyormuş demekki tipi degilde içi önemliymiş dedi biz barışınca şaka yaptım falan dedi aslında bende önceden yaşadıgımız olaylardan dolayı evliligimze sogukluk girdigini fark ediyorum ama oglumuz için birlikteyiz eger durarsa mutlu olursa eşimde beni istemezse ben boşanırım yapıcak bişi yok deyip ben 17 yaşımdayken kaçtım eşime sonra hemen hamile kaldım şuan 19um daha yeni hayatımın başındayım beni sevmeyen istemeyen birisinin peşinde koşamam bunca zaman durdum
-Reklam-
0 oy
tarafından
yani evet hata yapmis olabilir ama keske sende uzatmasaydin mesela tabagini kasigini bardagini alabilirsin ozel anne bu tabaklardan kasiklardan yedir diyebilirsin  corona var hastalik var buna alissin de esinde üzülmüştür  simdi bence böyle yap
tarafından
Cnm çok haklsn eşim üzüldü tabiki annesine asla laf söyletmiyor ama birde dediki  koskoca kadına el yıkamayı ben mi ögretiyim terbiyeyi falan ben uyarmak istemezdim eşimin uyarması gerek aslında çünkü benim ailem yapsa o bana söylese ben hiç alınmam söylerim saglık cnm söz konusu olan
tarafından
tabikide saglik basta gelir ama dedigim gibi  cocuga ozel tabak bardak kasik var inlari takim halinde al kaynana ver anne bunlardan yemek yedir bundan su ver cocugum alissin bunlara de baska biseyden verme de hem eltinin cocuklarinada bakmis guzel yetistirir yanlis yapmis kasigi vererek ama daha yapmaz heralde sen uyardin sonucta  bi kere
tarafından
Yia cidden beni çok rahatlattın cnmm çocugun büssürü tabagı çatalı var çok tşk sayende işe gitme istegim arttı içime su serptin
tarafından
ne demek cnm insan bildiklerini paylaşmalı  bence :)
0 oy
tarafından
Benim kaynanamda yediriyordu kendi kaşığı ile anne onun herşeyi ayrı. Babannesi sende çok temisssin ama ben ilk bebeğim hevesim var dedim tamam kızım vermem birdaha dedi olmadı yani sen niye aradın bacım kocana niye dedin çok büyük bir mesele olmuş oysaki çok küçükmüş
tarafından
Cnm bu şeklide tekrarlanırsa çocuklar enfeksiyon kapabilir ben bile dikkat ediyorum kendi tabagımdan bile yedirmem bence önemli bir mesele bu işler
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Kaynanalarda var bu ya bende hic hoslanmam 1 aylik bilr olmayan bebegime yaladigi kaşıkla cay vermeye calisti off benim esimde çocuğu anneme birak yemege gidelim çocuğu birak alisverise gidelim der hiç birakmak istemiyorum zorla yani yarim saat birakmak istemiyorum kaldiki günlerce hiç güvenemem sıkıntınız yoksa hata etmissiniz halam eleman almaktan vazgeçti de gitme bence
tarafından
Ay cnm çokk haklısın bazen ben şöyle düşünüyorum o da çocuk büyütmüş onunkiler büyümüş belki beninkinede bir zararı dokunmaz ama insan çileden çıkıyor ve o kadar minicik çocuga çay mı verilir Allah aşkına bende senin dedigin gibi çok verdim çarşı için gezmek için ama hep aklım ondaydı geldigimde çocuk kıpkırımızı gözlerle bekliyodu beni hep aglatıyorlardı uyandırıp bilerek ;((
0 oy
tarafından
Çok abartmışsın. Güvenemeyeceğin bisey yapmamış.  Hakli yani bazen insanın dalgınlığına geliyor. Bunu normal bir sekilde soyleyebilirdin. Esinle kavga etmeyede gerek yoktu
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Canım o zaman ya çalışmayacaksın yada bakıcı tutacaksın ki güvenilir bakıcı bulmak da çok zor. 
tarafından
Cnm çokk haklsn
0 oy
(1,168 puan) tarafından
kusura  kalma  sahsi fikrim benim ben 4 yasina  kadar annenin calismasina  karsiyim  bebek o yasa kadar guven duyquau baglanma  duyqusunu olusturur.   mecbur kalmadigin muddetce calisma  derim. cocukdan kiymetli diyil
(1,168 puan) tarafından
bak bende  universite. mezunuyum kit kanaat keciniyoruz. ama  calismak istemiyorum  kizimi kimseye burakmam.  bu yaslarda  cocugun anneye guveni  olur.. annesin arar  sen onu burakirsin senle  arasinda  sorun olur.  4 yasini cocuk hatirlamaz  asla  dogru ama  0 4 yas  da  kazandigi duyqulari bilincaltinda   omrunun sonuna kadar hiss etecek  bizi biz yapan duyqularimizdi anilardan cok. sadece  bunu bilerim ben. cok arasdirdim  okudum  ve 0 4 yas  cocuk  asla  annesiz  kalmamali bynu ben diyil bir  cok doktor  soyluyor  kitaplarda  yaziyor. istersen adem gunes annelik sanati kitabini al. orda   sanan oyle  guzel anlatacakki sen bile   vazkecersin
tarafından
Çok teşekkür ederim cnm haklısın çocukların da bir duygusu var ne güzell okuyabilmişsin ben çok özenirim okumuş insanlara birazcık beynim olsaydıda keşke bende becerebilseydimm
(1,168 puan) tarafından
canim al kitaplari oku. bende  kizim oldukdan sora okudum kitaplari. cok iyi bizi  cocuklarin dunyasina  goturuyorlar  resmen.  her anne  bilincli bir sekilde anne  olub cocuguna  bakmali bence. yokse  oylesine  yok. mukemmel anne  yok zaten.  sadece  okuyub oyrenmek varken.
tarafından
Haklsn cnm bende öyle düşünüyorum birde intden direk ögrenebiliyoruz ögrenmek istedigimizide istedikten sonra ögreniliyor ne demişler sormamak degil ögrenmemek ayıptır cnm  digmi
(1,168 puan) tarafından
evet  yeterki kadin istesin

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 140 göst.
28 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 243 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aslı saray (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 164 göst.
18 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Nickmickyok (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 394 göst.
6 Haziran 2024 Moda kategorisinde Su1880 (198 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,309 soru

24,181,619 cevap

336,346 kullanıcı

...