0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından
Bacılar benim ilk gebeliğim gebeliğin başından beri zaten akıntım vardı son zamanda daha çok arttı şimdi nişan gelse nasıl anlarm merak ediyorum hiç bi bilgim yok da sormak istedim kaçıncı haftalarda gelir ben 32 haftalık oldum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sümük gibi bazılarında koyu sarı renkte

Kimilerinkide kahverengi
(65 puan) tarafından
Valla bacm zaten normaldede baya bi akıntım var günlük değiştiriyorum bazen 2 oluyo da merak ettm anlayabilirmiyim diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nisan doğum ne amana başlarsa l zaman gelir canım onu mutlaka ayırt edebilirsin çünkü boule baya hissediyorsun löp diye duruyor ve doğu zaman kanlı oluyor benim ikinci kizim da ilk adet olur gibi kanamam oldu sonrada dediğim gibi topluca böyle afedersin balgam gibi alıntı geldi oğlumda da kanla birlikte sapsarı bir alıntı geldi kizim da nisandan bir hafta sonra doğum oldu oğlumda iki gün sonra doğurdum 
tarafından
Hagsjshaaksjjssjsjkashs ")) cinsiyeti ne benimde iki kız kasiktaydi azıcık hareket etsem doğacak sanırdim kolu bacağı fırlayacak diye korkardım ")) oglanada sanki midemden hamileydim çocuk zınk diye midemde otururdu ")
(65 puan) tarafından
Erkek bacm hareket eder mideme yemek yerim uyuyamam millet yemeği midesine iner benimki resmen boğazımda ya herif yukarı çıktıkça çıkıyo ya :)
tarafından
Hagshahahajaha hele tahmin ettim oğlan öyle oluyor rabbim hayırla doğurmayı nasip etsin Inşallah vakti saati gelince yağ gibi aksın çıksın inşallah
(65 puan) tarafından
İnşallah bacım ağzın nur olsun vallaa :D
tarafından
Sağ ol canım allah  razı olsun "))
0 oy
tarafından
Anlarsin canim baya yogun geliyor cunku benimxe akintim coktu anlamam diyordum ama bariz anlasiliyor hani afrdersin boyle akinti gbi degilde camasirina yapisiyor cikartirken sunüp  geliyor biraz fazla actim ama anlaman icin
(65 puan) tarafından
Sağol canım ilk olunca sıkılıyo ister istemez önemli değil bacm :)
tarafından
Yok kuzum ayirt edrsin ama soylede bisey var herkesde nisan olacak diye bi kural yok 4 dogim yaptim ilk ucunde gelmedi hic sonuncuda dogumdan 3 gun once geldi
(65 puan) tarafından
Bide omu var gıı korkuyorum zaten ya bu zamana kadar bişi anlamadm da doğum gelince napcam diye panik halindeyim ya
tarafından
Hic panik yapma kuzum illaki anlarsin suyun gelebilir once sanci da gelebilir farkli olur yani suyun birden de bosalabilir az az sızabilir yada hic gelmez ebeler patlatir cok farkli yani
(65 puan) tarafından
Hayırlısıyla bi atlatsak şu zamanları ya :)

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 304 göst.

Kategoriler

1,475,473 soru

24,154,969 cevap

335,089 kullanıcı

...