0 oy
141 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar uğraştım ugrastim yarim saat sagdim 25cc cıktı 19 gunluguz napicam sutum olsun diye en son 6 saat once emzirmistim sonra mama verdim bakim dedim 6 saat oldu cikar biraz 25cc cikti :(

5 Cevaplar

0 oy
(6,189 puan) tarafından
Bol su tuketinve galactago damla kullanın.
tarafından
O ne canim
(6,189 puan) tarafından
Süt arttırıcı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bol su ic, surekli emzirmeye calis , bebeginle bol bol ten temasi yap kuzu .Gec oluyor ama oluyor ❤️☺️ korkma.
tarafından
Insallah olur canim
tarafından
Olur kuzum olur .Benim arkadasim sezaryen dogum yapti .1 ay boyunca mama vermek zorunda kaldi ama surekli emzirmeye calisti.Asiri su icti ,ilik kompres yapti goguslerine .Havluyu utuyle isitip goguslerine bakti .İlik dus aldi, gogus masasi yapti 1 ayin sonunda yavas yavas artti ❤️☺️ simdi  bebisi 1 yasina girdi hala emiyor .Sen dediklerimi yap .
tarafından
Tamam canım Allah razi olsun
tarafından
☺️❤️ olumsuz enerjiyi at uzerinden kuzummm
0 oy
(9,076 puan) tarafından
6 saati bekleme canım. En geç iki saatte bir emzir dur. Bol bol da su iç. Rezene hurma tahin pekmez helva. Bende çok süt yaptı. Benim de bebeğim daha 43 günlük. 
(9,076 puan) tarafından
Boş boş da olsa emsin bebek. Çünkü bebek emdikçe süt geliyo.
tarafından
Tamam canim cok tesekkur ederim
(9,076 puan) tarafından
Rica ederim canım. İnşallah çoğalır sütün de mamaya ihtiyacınız kalmaz.
0 oy
tarafından

Bol bol su iç ve mutlaka uykunu almaya çalış azda olsa uyu sitres yapma bişeye üzülme hergün duşunu al pekmezli yumurta yap hem süt yapar hem sancın varsa sancını alır

tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
tarafından
Canım o arada emzir. Emzirdikce süt kanallarin açılacak. Bestlak damla ,rezene çayı bide fita Live anne çayı varbunlar hep arttırdı sutumu

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 183 göst.
21 Ocak 2023 Diğer kategorisinde busra.b (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 174 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,558 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
2 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehtapp (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 373 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,026 soru

24,052,583 cevap

329,753 kullanıcı

...