0 oy
972 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugün ablamın nişanlıydı nişan merasimi bittikten sonra çocuklar yani bütün yeğenlerim bir odada oynuyorlardı sonra bağırma sesleri geldi ben başta oynuyorlar zannettim sonra ablamın Çığlık sesleri o an ayaklarım kırıldı zannettim odaya gidemedim sonra annem falan bağırıyor 8 yaşındaki yeğenim oynarken arkadaşlar yere düşüyor ve dili boğazına kaçıyor o an ablam zorlan dilini çıkartmış gözlerin morarmış ve kaymış bir şekildeydi çok korktuk lütfen çocuklarınızı yalnız bırakmayın

29 Cevaplar

0 oy
(776 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim esirgesin 
-Reklam-
0 oy
(191 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım rabbim sizlere bağışlamış bir sadaka falan versinler ya 
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabb'im korumuş ya 
0 oy
tarafından
Çok gecmiş olsun cnm iyi  mi simdi
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Ayyy Allah'ım korusun ya. Çok şükür ki hemen anlayıp müdahale edilebilmis. Annenin soğuk kanliliginintebrik etmek gerek. İşte bu yüzden soğuk kanlı olmak gerekiyo. Ya. Resmen ben okurken sanki dilim dolandı boğazıma :(
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Canım bir kere kaçınca o sürekli kaçar artık.. Aman ablan dikkatli olsun... Aniden korkuya falan hemen kaçabilir.. 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun   helal valla ablana    
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Ayy gercekten çok kötü olmuş cnm Allah korumuş

Gecmis olsun:(
0 oy
(137 puan) tarafından
Gecmis olsun oncelikle benimde oglum 1 bucuk yasindayken dusmustu basini koltuga carpmisti ben bayildi sandim o an ki refleskle bagira bagira disari kostum onunda dili bogazina kacmis komsum yardim etmisti o gunden beri hep korkuyorum rabbim butun evlatlarimizi korusun

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 761 göst.
26 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 294 göst.
11 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 922 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 1,211 göst.
26 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,697 soru

24,114,493 cevap

333,169 kullanıcı

...