0 oy
515 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,417 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar kuzenim 3 gün önce doğum yaptı 3. Bebesı oldu bunun görğmcesinin yıllardır bebesi olmuyor kuzenim her çocuk doğurdugunda bize ver die istiyor yine istemiş kocası verelim ama karar senin demiş bana bunu söyleyince kendimi tutamadım hüngür hüngür ağladım sanki benim yavrumu istediler kuzenle konuştum sendeki nasıl vicdan onu 9 ay karnında taşidin 3. Sezeryan oldun riskliydi üstelik nasıl kıyıpta vereceksin dıe söyledim agladı vermıycem dedi ama verme taraftarı insan evladından nasıl kopar yaa içim sixliyor valla o kadar çocuk istiyorlardı gitsinler yürttsn alsınlar göz diktiler kızın bebelerine de inşAllah vermez tek duam 

Dertleşmek istedim kızlar siz olsanız kızmaz mısınız Allah aşkına

19 Cevaplar

0 oy
(6,677 puan) tarafından

Yok artık canımı alsalar vermem yavrumu o nasıl kocaymis verelim diyor :angry:

(3,417 puan) tarafından
Kocası verelim ablam sevinsin diyor bizim s.alkata verme taraftarı nasıl vicdanı var aklım almıyor
(6,677 puan) tarafından
Aptalmis yaa ben burda gerildim
-Reklam-
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Allahım gercekten dünyanın sonu illa bebek istiyorsa yurtlar dolu 
(3,417 puan) tarafından
Bende dedim cmm kara kuzumu onlar alırsa içim yanar şimdi bile çok kötüyüm
(1,263 puan) tarafından
Yaw anne yüreği öyle bir şey ki sen yazınca ben ağlıyacam nerdeyse
0 oy
(546 puan) tarafından
Madem vazgecebilecek kadar bebegi yuk goruyor neden yapiyor 3.cocugu? Canimi isteseler vermem.birak dogan cocugumu,tup bebek merkezimde baska embriyolarim var onlari bile trilyon verseler vermem.
(3,417 puan) tarafından
Zevkle yapıyorlar sonrası böle oluyor canm çok sinirliyim kuzene
0 oy
tarafından
Olmuyorsa gider yurttan alır niye ben canımı vericem ona 
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Benim bir tanıdığım vardı 2 tane oğlu vardı bunun gorumcesinin hiç çocuğu olmuyordu kadın 3 yaptı oda erkek olunca çocuğu gorumcesine verdi şuan çocuk 15 yaşında bilmiyor gerçeği çok üzülmüştüm bende görünce onlari
(3,417 puan) tarafından
İçim yanıyor canmm valla sanki benim evladım birde görümcesi tuvaletinden kusmugundan midesi bulanırmış eee dedim nasıl bakacak o kadın
(3,679 puan) tarafından
Çok iğrenç bir durum valla Allah böyle insanları anne baba yapmasın
(3,417 puan) tarafından
2 oğlu var Allah korusun onlara bişey olsa evlatsşz kalacak yengem iki çocukla kalmiş zamanında şimdi biri öldü çocuk istiyorlar ama olmuyor işte
0 oy
tarafından
Ayy nasıl verilir 10 tanede olsa insan bitanesine kıyamaz gözünün önünde büyüyüp giderken. Hem şimdi onun annesinin kokusuna sıcaklığına sütüne ihtiyacı var
(3,417 puan) tarafından
Demekki istemiyor bebeği ben ne kuzene ne kocasına açırım olan o masuma olcak verecek kişilerde o masuma tövbe de bakmaz
tarafından
Ah yavrum ya inşallah yanlış karar vermezler. Benim arkadaşım vardı halası büyütmüş sonra miras ona kalmasın diye halasının kaynigil istememiş ailesine geri vermişler ama kızın etkilendiği belliydi halasını annesinden çok seviyordu ailesini sevmiyodu ama mecbur onlarla yaşıyordu. Esimin teyzesi de 16 günlükken annesi ölmüş evlatlık verilmiş hala anlatırken gözleri yaşarır
0 oy
(672 puan) tarafından
Yaa vermesin o çocuk büyüyecek elbet anlayacak onun annesi olmadığını kendi annesine sormaz mı beni neden verdin diye yazık yaa nasıl vicdan bu tüylerim diken diken oldu bir anne nasıl çocuğunu verir anlamıyorum 
0 oy
tarafından
Nasıl bir vicdan bu şok oldum ben bugün kalk gidelim izlerken çocuğu başkasına verdiler diye oturup ağladım insan nasıl kıyar ya aklım almıyor
0 oy
(368 puan) tarafından
Zamanın da anneannemle dedem teyzemi vermişler (anneannem kendi erkek kardeşine) yani öz dayisini baba biliyordu teyzem şimdi hepsi rahmetli oldu ama hep derlerdi en büyük pişmanlığımız diye neler çekti teyzem ya çok şükür atlattı ama ona sormak lazım  :((
0 oy
(4,023 puan) tarafından
Ne saçmalık ya olurmu hiç öyle şey ben yavrumu toprağa verdim ömrümden ömür gitti başkasına vermek nedir ben bu düşünceyi anlayamam 
0 oy
tarafından
Görümcesi bir çocuk istiyorsa çocuk esgirme kurumuna gitsin orada bir çocuga yuva olabilirr. Kuzeninde kendisine gelsin et tırnaktan ayrılır mi ya ileride çok pişman olur. Bir zevk ugruna yapıyor sonra hemen vazgeçmeyi düşünüyor. Allah görümcesine bir evlat verse keşke o daha iyi anne olur kesinlikle
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Töbeler olsun... sanki yumurta istiyorlar. Ya vallahi sözun bittigi yer...
0 oy
tarafından
Annemın Bi komşusu vardı

4. Yavrusunu doğurdu kızdı

Erkek kardeşine verdi doğumdan hemen sonra onlarında olmuodu dıe

Bu kız şuan 20li yaşlara geldı

Hala dıyor öz annesine (gerçekleri bilmıo kız) 

Yanı bana çok tuhaf gelıo

Acaba annesı içi hiç mi sızlamıo ya ne bilim zor. Gelmıo mu onlara anlamıom
0 oy
tarafından
O ne ya öyle komşudan tuz ister gibi çocuk mu istiyorlar şaka gibi gerçekten kuzeninizde degisik bi kafa yaşıyor sanırım o çocuğu ona anne derken bi düşünsün bakalım dayanabilecek mi ?? 
0 oy
tarafından
Valla benim görümcemde 4 gözle ölmemi yada boşanmamızı bekliyor çocuklar ona kalsın diye şaşırmam o yüzden d çocuğunu almayı istiyorlarsa bence vermesin ileride çok çok pişman olur 
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Dayanilacak bişey değil bence bizim akrabada da var öyle aynı kadın ablasının bebeğini aldı çocuk için bile çok zor kardeş kardeşi gibi değil veren kadın görünce nasıl dayanıyor bilmiyorum çok zor Allah kimseye yaşatmasın
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Beni öldürseler vermen birdaha da o teklifi verenle konuşmam salkımı ne 
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Bebek hasreti zor ben iyi bilirim olmadı sonra oldu 2 düşük yaptım şimdi 3. Ye yeni hamileyim riskli zor geçiyor ama olmasaydı da yurttan alırdım çünkü zaten bakacak anne babası var neden kuzenimden abimden anlamdan bebek alayım ki ben öyle şey mi olur sokaktan yurttan al ki o öksüz ve yetim bebeklere aile ol yuva ol benim mantığim bu ayrıca ben olsam vermem yuvadan alalım derim
0 oy
tarafından
Olur mu oyle şey Allah aşkına ya ilerde bu çocuk demeyecek mi bi bana mı bakamadiniz diye,kocası da demiş ya verelim ablama sevinsin diye şeker mi veriyor çocuk mu sevindiriyor,en azından ona bakacak bi anası babası var yurtlar kimsesiz bebek dolu ordan qlsin baksın,hem anayı evladından ayırmaz hem de çocuğu olur

İlgili sorular

0 oy
61 cevap 1,622 göst.
7 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnaķ (3,644 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 437 göst.
14 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ...Hilal... (218 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,909 soru

23,978,340 cevap

326,384 kullanıcı

...